Şimdi Ara

Sistem Son Hali Yorumlarınız Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İŞLEMCİ : AMD Phenom II X4 960 3.0GHz 8MB Quad-Core AM3 Cpu
    ANAKAR : TFOXCONN A88GMV 880G DDR3 1600MHz HDMI DVI Vga 16x
    BELLEK : G.SKILL F3-12800CL9S-4GBRL Ripjaws 4GB DDR3 1600Mh
    SABİT DİSK : SAMSUNG 320 GB 7200 SATA2 16MB
    EKRAN KARTI :XFX HD6850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11
    KASA : COOLER MASTER ELİT RE-430 500W

Sistemim Son hali budur arkadaşlar Son yorumlarınızı alayım elimdeki bütçe ile ancak bunu toplayabildim. Henüz sipraişi vermedim ekran kartı konusunda hala kararsızım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kasayı Aerocool VS-4 550W , ANakartı 990 çipsetli bir anakart yapalım olması 970 yaparsınız. Gerisi güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Kasayı Aerocool VS-4 550W , ANakartı 990 çipsetli bir anakart yapalım olması 970 yaparsınız. Gerisi güzel.

hmm daha zaman var düşünebilir elimdeki bütçeye uygun olursa biraz yükseltebilirm tşk
  • bizimde elimizde FX X6 6100 işlemci ve 990FXA-UD3 anakart var gerisi hakkında pek b ir bilgimiz yok bütçede sıkıntı yok arkadaşım için bir oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyoruz ikinci bir başlık açmak istemedim gören duyan olursa yorum yaparsa sevinirim ...:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawnfx

bizimde elimizde FX X6 6100 işlemci ve 990FXA-UD3 anakart var gerisi hakkında pek b ir bilgimiz yok bütçede sıkıntı yok arkadaşım için bir oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyoruz ikinci bir başlık açmak istemedim gören duyan olursa yorum yaparsa sevinirim ...:)

Benim topladıgm sistem oyun Kasası zaten . 1000-1100 arası yerine göre fiyat değişiyor ama daha fazla bütçen varsa ona göre yorum yapabilirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiraG3ShadoW

quote:

bizimde elimizde FX X6 6100 işlemci ve 990FXA-UD3 anakart var gerisi hakkında pek b ir bilgimiz yok bütçede sıkıntı yok arkadaşım için bir oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyoruz ikinci bir başlık açmak istemedim gören duyan olursa yorum yaparsa sevinirim ...:)

Benim topladıgm sistem oyun Kasası zaten . 1000-1100 arası yerine göre fiyat değişiyor ama daha fazla bütçen varsa ona göre yorum yapabilirm

işlemci ve anakart mevcut bütçede bu ikisi hariç sınırlama yok kasa olarak haf922 kırmızı bir modeli var onu düşünüyor birde 3d oyun oynamak istiyor ona göre tavsiye alabilirim... işlemci yeterlimi acaba 3d oyun için :/

• o zaman ekran kartı olarak 2 seçenek sunabilirm sana . Kasa gayet iyi Harika hatta

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-engtx560-dc2di1gd5-gtx560-directcu-gddr5-1gb-256bit-nvidia-geforce-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=55975

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/xfx-hd-687a-zhfc-hd6870-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=58499

işlemcin gayet iyi 5d oyun bile oynarsın

Ram olarak : G.SKILL SNIPER F3-12800CL9D-8GBSR DDR3 1600Mhz CL9
    SABİT DİSK : SEAGATE ST500DM002 500GB 7200Rpm 16MB Sata3 6Gb/s

Benim önerim bunlar .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MiraG3ShadoW

quote:

işlemci ve anakart mevcut bütçede bu ikisi hariç sınırlama yok kasa olarak haf922 kırmızı bir modeli var onu düşünüyor birde 3d oyun oynamak istiyor ona göre tavsiye alabilirim... işlemci yeterlimi acaba 3d oyun için :/

up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.