Şimdi Ara

Sistem satın aldım sizce nasıl olmuş ?(FOTO Geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MSI H110M PRO-VD Soket 1151
    Kingston 8GB Hyperx Savage Black DDR4 2133MHz CL13
    MSI R7 370 GAMING 2G 2GB 256Bit DX12 Ekran kartı
    Xıgmatek Praxıs 1801 XCP 600W MidT ATX Siyah Kasa
    WD 3.5 1 TB Blue Harddisk

1860TL

+ olarak

Windows 10 64 Bit Türkçe İşletim sistemi aldım 290TL ye mi ne geldi

Evet arkadaşlar ek olarak şunu söyliyim 290 TL ye XIGMATEK PRAXIS 1801 XCP 600W almak gerçekten f/p ürünü 600+80 miş 12.kanaldan kaç watt geldigide yazıyor arkadaşlara bilgilendirilir.
    Birde ben ekran kartını 2G aldım nasıl 6GB görünüyor.İşlemci sıcaklığı Ekran kartı sıcaklığı gibi hangi programları önerirsiniz arkadaşlar ??? kac fps verdiği fanın dönmesi vs.%30 indirim varmış sizce nasıl olmuş? Montajdan gelince fotoğraf atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyranlıMirage -- 9 Mayıs 2016; 13:01:42 >

• Ekran kartı gtx 950 olsa daha güzel olurdu ama olsun bence güzel sistem toplanmış.
  • anomaly A kullanıcısına yanıt
    Ekran kartının oyun hediyesi(Assasin Creed İndia gibi bişiydi.) varmış hemde 523 liraydı zaten 370 265 oldugu icin 4GB alsamda fazla bir şeye yaramıcaktı yoktu gtx 950 biliyorum ama 3 4 fps icin 110TL çıkarmak istemedim.
  • günlük kullanım ve basit seviye oyun için gayet iyi bir sistem olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyranlıMirage kullanıcısına yanıt
    HDD yerine SSD alabilirdin hayırlı olsun

http://teknofiyat.com/?search=trion+150+240
  • Teşekkürler.Aklımda bulunduracağım.
  • ++++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyranlıMirage -- 9 Mayıs 2016; 13:00:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kablolar niye karambol öyle,
    Crimson ile ekran kartının durumunu görebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablolari biraz daha saklayabilirsen iyi olur hayirli olsun sistemin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan PC ye montajını yaptırttım birde skylake işlemcilerde siyah bitane cpu koruması mı diyim şeysi mi diyim bilemedim takmamışlar. Sorun olur mu ? Kablolar şimdilik dursun mu yoksa acilen saklamalı mıyım?
    Vatan PC demekki iyi montaj yapmıyorlarmış. Birde 2 saat zaman istemişlerdi.
  • Vatan PC ye montajyny yaptyrttym birde skylake i?lemcilerde siyah bitane cpu korumasy my diyim ?eysi mi diyim bilemedim takmamy?lar. Sorun olur mu ? Kablolar ?imdilik dursun mu yoksa acilen saklamaly myyym?
    Vatan PC demekki iyi montaj yapmyyorlarmy?. Birde 2 saat zaman istemi?lerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyranlıMirage

Vatan PC ye montajyny yaptyrttym birde skylake i?lemcilerde siyah bitane cpu korumasy my diyim ?eysi mi diyim bilemedim takmamy?lar. Sorun olur mu ? Kablolar ?imdilik dursun mu yoksa acilen saklamaly myyym?

kasanoın boyutu vs de önemli bu saklama işlerinde. kabloları saklamanı söylememizin sebebi kabloların toz toplaması ve hava akışını engelleyecek olması ama acilen saklamanı gerektirecek bir sorun yok.

dediğin siyah koruma aparatının ne olduğunu bilmiyorum malesef

• quote:

Vatan PC ye montajyny yaptyrttym birde skylake i?lemcilerde siyah bitane cpu korumasy my diyim ?eysi mi diyim bilemedim takmamy?lar. Sorun olur mu ? Kablolar ?imdilik dursun mu yoksa acilen saklamaly myyym?

O siyah parça dediğin şey tahminimce anakartın cpu koruma parçası, işlemci takılınca boşa çıkmış doğal olarak. Kablo isini de bastan halletmeni öneririm.

• Hayırlı olsun dostum. Tepe tepe kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASP

quote:

O siyah parça dediğin şey tahminimce anakartın cpu koruma parçası, işlemci takılınca boşa çıkmış doğal olarak. Kablo isini de bastan halletmeni öneririm.

Aa evet üstünde keep and cover felan yazıyor doğru anakartın cpu slotunu koruma şeysi pardon aynen. Kablolarıda en yakın zamanda düzeltirim.
  • Teşekkür ederim. Peki Ekran kartı, Cpu takip etme programı biliyor musunuz ? Cpu-z tarzında ?
  • CeyranlıMirage kullanıcısına yanıt
    Yok maalesef.
  • quote:

Teşekkür ederim. Peki Ekran kartı, Cpu takip etme programı biliyor musunuz ? Cpu-z tarzında ?

GPU-Zwww.techpowerup.com, Speccywww.piriform.com/speccy, SpeedFanwww.almico.com/speedfan, AIDA64www.aida64.com/downloads

• quote:

Vatan PC ye montajını yaptırttım birde skylake işlemcilerde siyah bitane cpu koruması mı diyim şeysi mi diyim bilemedim takmamışlar. Sorun olur mu ? Kablolar şimdilik dursun mu yoksa acilen saklamalı mıyım?
    Vatan PC demekki iyi montaj yapmıyorlarmış. Birde 2 saat zaman istemişlerdi.

Fotoğrafı ilk gördüğümde vatanın montajladigini anladim,yine vatan yine rezil bir montaj

• Ben de bu fiyat civarında technopat ' ın önerdiği aşağıdaki sistemi toplamak istiyorum

MSI B150M PRO-VDH
    Intel Core i3 6100
    HyperX FURY Black 8GB Kit 2400MHz CL15
    ASUS GTX 950 STRIX 2GB
    Seagate 3.5″ 1TB Barracuda 7200 RPM
    Cooler Master NSE-200-KKP600

Sizce eklemek ya da çıkarmak gereken parçalar nelerdir? Genelde strateji ağırlıklı oyunlar oynadığımdan bu sistemin yeteceğini düşünüyorum.
    Bir de HHD almasam sadece SSD alsam ve eski bilgisayardaki HD' yi kullansam performans kaybı yaşarmıyım (Eski HD yaklaşık 5-6 yıllık seagate sanırım)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.