|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

odanızı tahmin ettiğim kadarıyla koltuk kapıdan girildiğinde sağ tarafta kalıyo sol taraf ise kapıya biraz daha yakın zaten o alanın kullanımı az gibi görünüyor bağımsız dolaplar yerine tek bir dolap daha güzel bir görünüm verirdi sağlı ve sollu dolaplar ( hayal kuruyoruz işte )
abi birde sub' un yeri koltuğun arkasında olmasının sebebi yer problemi fakat o şekil olmasına rağmen performansı standartlara göremi merak ettim onu sormak istiyorum birde (5.1 sistem kullanıyorum ama mini müzik seti olarak Sony mhc-gnz9d) 7.1 sistemlerde her filmde tüm kolonlardan ses alınması mümkünmü aynı şekilde müzik dinlerken tüm kolonlardan ses geliyormu? dinlemedim hiç merak ediyorum açıkcası. inşallah Allah size büyük bir ev (size özel film odası yapabilceğiniz) nasip eder. Cümlemize inşallah. bende sizin gibi denon hayranıyım ama şu andan elektronik sisteme para harcamak işime gelmiyor yeni evlendim malüm bir ev almak için birikimlerimi korumam ve üstüne daha çalışmak gerekiyor ama bende de kabahat dubleks ev almaya niyetim var inşşallah malüm üst kat cinema 

Resimde görülen tweteer bağladığım pioneer'den 4 tane var.