Şimdi Ara

sistem önerisi **CoH2**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, ufak bir oyuncu kasası toplamayı planlıyorum. bütçem yok şöyle ki, her ay 1 veya 2 parça almayı planlıyorum. çalışmaya yeni başladığımdan sistemi 5 ay içinde tamamalmayı düşünüyorum. ses sistemim ve monitörüm bulunmaktadır. şu anki laptopumda CoH2 yi en düşük ayarlarda bile donarak oynuyorum. bu yüzden masaüstü bilgisayar toplamaya karar verdim. oyunun önerilen sistem gereksinimlerinde ekran kartı kısmında şu yazıyor:
    DirectX 11 card with 512 MB RAM, Nvidia 400 series or AMD 5000 series or better.
    CoH2 yi akıcı ayarlarda açarsa diğer oynayacağım birçok oyunda da fazla sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.
    Elimde bulunan ses sistemi fazla yer kaplamasın diye baya aradığım Creative GigaWorks T40 Series II, monitör ise Samsung P2250.
    planladığım sisteme geldiğimde ise bazı parçaları biraz pahalı bazılarını ise ucuz seçtim. şöyle,

Anakart: Gigabyte G1.Sniper M3 Intel Z77 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 mATX Anakart ( micro atx kasa için uygun olacağını düşündüm, kaliteli bir ses çipine sahip ayrı bir ses kartına lüzum kalmaz bu sayede. ilerdeki yükseltmelerde anakart açısından sorun yaşamayacağımı düşündüm bu kartı seçerken.)
    Klavye-Mouse: Steelseries Apex RAW Oyuncu Klavyesi-Steelseries Sensei RAW Glossy Gaming Mouse (güzel ve sade bir tasarımından dolayı seçtim. alengirli ürünleri pek sevmiyorum. cyborg un ürünleri gibi ama önerilere açığım)
    Kasa: SilverStone Precision Serisi PS07 Micro ATX / Mini Tower Siyah Kasa (önerilere açığım)
    İşlemci: INTEL Pentium Dual Core G860 LGA 1155 3MB 3GHz (sanırım bu kısımda farklı öneriler gelebilir. f/p açısından bu işlemcinin baya iyi olduğunu okudum. öyle çok işlemci gerektirecek programlar açacağımı düşünmüyorum. 2-3 yıl sonra işlemci yönünden sıkıntı yaşarsam yükseltilebilir. yani ilk ucuz ürün tercihimi işlemciden yana kullandım.)
    Ram: Kingston Hyperx Black 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Bellek
    HDD: WD Caviar Black 500 GB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK
    PSU: SilverStone SFX 450W 80+ PlusBronze Güç Kaynağı (SST-ST45SF)
    DVD Sürücü: ASUS DRW-24B5ST SATA DVD-RW Optik Sürücü (Kutusuz)
    Ekran Kartı: ekran kartı konusunda sıkıntı yaşıyorum. 200-300 tl arası bir kart önerirseniz sevinirim aynı zamanda. tercihim nvidia dan yana ama fark etmez. 2. el ürünlere pek sıcak bakmasamda f/p açısından baya bir lehime olacak bir duruma hayır demem ama ilk tercihim sıfır ürün.

kendi kazandığım parayla kuracağım ilk sistem olacak hayırlısı ile. öneride bulunanlara teşekkürler şimdiden.

• güncel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.