Şimdi Ara

Sistem Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler, benim eski emekar pc artık yetmiyor yeni bilgisayar almayı düşünüyorum yakın zamanda. Sadece lol oynayacağım ve internette gezineceğim tüm parçalar yeni olacak vatanbilgisayar yada gold dan önerirseniz iyi olur. Monitör dahil bütçe 1000-1500 arası.

Konuyu LOL bölümüne açmamın nedeni LOL için alınacak olması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burda da eminim bilgili arkadaşlar vardır ancak asıl bölüme açarsan daha çok yardım alırsın emin ol.
  • çok birşeye gerek yok, 4 gb ram dual core cpu ve hd 6670 ve üzeri bir ekran kartı al ful ayarlarda oynarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: HiddenHunter

çok birşeye gerek yok, 4 gb ram dual core cpu ve hd 6670 ve üzeri bir ekran kartı al ful ayarlarda oynarsın

+1 2oo7 de almıştım bu sistemi halada hiç fps sorunu yaşamadan oynuyorum sdce ekran kartını bi kaç yıl once aldım gt 430 110 liraya falan en ucuz direcxt 11 destekleyen kartı iyikide almışım. arkadaşa tavsiyem core duo ise sistem ekran kartı alsın bir kaç gb de ram ikinci el olarak toplam 60-70 lira harcayarak low ayarda 60-100 fps de oynarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 5 Şubat 2014; 1:12:12 >
  • jasc1453 kullanıcısına yanıt
    Monitör önerisi de alabilir miyim almışken 21.5" alayım diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulsefire Darius

Monitör önerisi de alabilir miyim almışken 21.5" alayım diyorum

https://www.vatanbilgisayar.com/aoc-e2262vw-215-e2262vw-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64858

Fazla pahalı değil yani 21.5" için konuşuyorum gayet iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.