Arkadaşlar ben bu arlar bir kasa toplamak istiyorum ancak maddi durumum biraz kısıtlı olduğu için 1000 ile 1250 lira arası birşey düşünüyorum monitör falan değil sadece kasa oyun oynamak müzik dinlemek sörf falan eğlence amaçlı kullanıcam tabi daha ucuz bulabilirmiyim hiçbir fikrim yok önerilerinizi bekliyorum .....
öneriniz için teşekkür ederim ayhan1985 beni elimdede şöle bir sistem var pentium 4 cpu 2,80 ghz işlemci atı radeon 9550 x1050 series ekran kartı samsung hd080 hd scsı harddisk 1gb ddr2 ram asrock 775vm800 anakart bunu değerlendire bilme şansım varmı acaba ?
aman tanrım, 2004 te alıgım sıstemın aynısı :D degerlenır belkı, 2. el bilgisayarcıya git, aldığı kadarıyla, ayhan ın önerdiği sistem benmde hoşuma gitti
ınanırmısın bende ozaman almıştım ama maddı ımkansızlıklar yenılemem ıcın el vermedı ddr2 ramlerın para ettını duydum varmıdır aslı
aslı yalan, çünkü seninki ddr2 deil ddr ram ler yani 400 mhz de çalışıyor, en fazla 100-150 eder bu sistem.
Ozaman direk çöpe desene :D ee başka önerisi olan yokmu arkadaşlar intel diyor bir kaç arkadaşla görüştüm amd den uzak dur diyorlar...
şimdi ne kadar ekmek, o kadar köfte, şimdi amd ye kötü diyenler neden kötü diyolar bi sor, amd nin taaaa 6-7 yıl önceki çıkardığı işlemcilerde çok problem çıktı ve arkadaşlar bu işlemcileri aldı, ve tabi amd nin adı kötüye çıktı, bugün amd de hiç sorun kalmadı, için rahat olsun, son olarak amd alınacaksa işlemci olarak X4 955 alınır(1200-1500tl), intel e geçtiğin zaman(1700-1800 tl lik bir sistemde) i5 2500k i7 2600k alınır, şimdi gelelim sisteme, ayhan arkadaşımız çok güzel ve yerinde sistem toplamış, anakartı ben kullanıyorum muhteşem ötesi, işlemcinin 925 versiyonun kullanıyorum o da muhteşem, sistem tam olarak muhteşem, alın gitsin.