Bildirim
Sistem oluşturdum fikirlerinizi alayım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Grafen
+1
Butcen varsa bunu al kesinlikle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Bu sistem Battlefield 4 AC4 vs. yeni nesil oyunları high da oynatabilirmi? Ve ssd lazımmı?
Bu sistem Battlefield 4 AC4 vs. yeni nesil oyunları high da oynatabilirmi? Ve ssd lazımmı? -
Ultrada oynatır, ssd tercih meselesi olursa iyi olur bana göre olmazsa büyük kayıp değil -
quote:
Orijinalden alıntı: Atakanbtl
quote:
Bu sistem Battlefield 4 AC4 vs. yeni nesil oyunları high da oynatabilirmi? Ve ssd lazımmı?
Oyun için alıyorsun SSD 'nin oyunlara pek bir faydası yok çok lazım değil, belki ileride alırsın ama şimdilik gerek yok.
Ultra 'da sıkıntısız oynatır. 2-3 Yıl içinde çıkan oyunlarda rahat High götürür. 4 Sene sonra da artık nasıl oyunlar çıkar bilemem ama medium'dan aşağı inmez tahminimce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafen -- 8 Aralık 2013; 21:20:33 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Atakanbtl
quote:
Oyun için alıyorsun SSD 'nin oyunlara pek bir faydası yok çok lazım değil, belki ileride alırsın ama şimdilik gerek yok.
Ultra 'da sıkıntısız oynatır. 2-3 Yıl içinde çıkan oyunlarda rahat High götürür. 3-4 Sene de artık nasıl oyunlar çıkar bilemem ama medium'dan aşağı inmez tahminimce
Ağlattınız...Teşekkürler yardım için.Bu fiyata böyle bir canavar çıkıyormuş demek toplama alınca.Hazır kasalara
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X