Google Chrome 3 sekme açık sizce normal mi CPU kullanımı 10-30 arasında gidiyor bana biraz fazla gibi geldi.
flash player kullaniyor. firefox+ad_block kullanirsan sorun olmaz. dahasi flash player 10.1 ve nvidia kart sayesinde flashlari ekran kartina cozdurebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: positroN
flash player kullaniyor. firefox+ad_block kullanirsan sorun olmaz. dahasi flash player 10.1 ve nvidia kart sayesinde flashlari ekran kartina cozdurebilirsin.
Sağol işe yaradı ama chrome+ad block yaptım firefox pek sevmiyorum, bende zaten 10.1 var ekran kartına nasıl cozdurebilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: positroN
Dökül bakalım nasıl yapılıyor bu şeytanlık
en son surucu ve flash player yeterli olur diye dusunuyordum ama simdi dikkat ettim acayip cpu harciyor. sanirim sadece windows'da calisiyor bu. flashlara sag tiklayinca cikan ayarda da donanim hizlandirmasi etkin halbuki
bu arada guncelleme ile mutter geldi denedin mi? mutter --replace
quote:
Orijinalden alıntı: positroN bu arada guncelleme ile mutter geldi denedin mi? mutter --replace