Evet, çoğunluk gibi internet siteleri üzerinden oynamıyorum. O kadar ilerleyemedim henüz. Bayiiden oynuyorum. Düz oynamaktan sıkıldım, arada sistem 3 4 oynuyorum ama ondada bir maç yattı mı verdiğimi alıyorum anca. En yakın örnek geçen günlerde tek juve yattı mak kazanç 46 idi, 8 lira aldım maç yatınca. Benim durumum da fazla kişi olmasa da yine vardır illa ki. Onlar için de yararlı olur.
Fazla yatırmadığımız uygun ve mantıklı sistemler hangileri ? Sistem hakkında aşırı bilgim yok maalesef. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Sistem oynayacaksaniz oranlar 2 ve ustu olmali yoksa sistem oynadiginiza degmez. Sistem oynamaya pek sicak bakmiyorum , guvenilen 1-2 maca yuklenilmesi daha dogru bence. Bence siz de artik internetten oynamaya bakin derim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: uurll
Sistem oynayacaksaniz oranlar 2 ve ustu olmali yoksa sistem oynadiginiza degmez. Sistem oynamaya pek sicak bakmiyorum , guvenilen 1-2 maca yuklenilmesi daha dogru bence. Bence siz de artik internetten oynamaya bakin derim..
Peki bu internetten hangi siteden oynanmalı, ne oynanmalı gibi öneriler müsait olunca verebilir misiniz ? İnternette aratınca o kadar karışık şeyler çıkıyor ki iyice karışıyor kafam.
quote:
Orijinalden alıntı: adrasa
quote:
Orijinalden alıntı: uurll
Peki bu internetten hangi siteden oynanmalı, ne oynanmalı gibi öneriler müsait olunca verebilir misiniz ? İnternette aratınca o kadar karışık şeyler çıkıyor ki iyice karışıyor kafam.