Şimdi Ara

SİSTEM KONTROLU ve VİRÜS TEMİZLEME (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
23
Favori
31.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thebestuser

TWEAKİNG WİNDOWS REPAİR UYGULAMASI ÜCRETLİYİŞ BULAMADIM DOĞRU OLANINI GALİBA
    Yazıları büyük yazmayın.

---------------------------------------------
    Bu ücretli değildir.Ücretlisi de var tabi.

Windows Repair (All In One) Download
    https://www.bleepingcomputer.com/download/windows-repair-all-in-one/

İşletim sisteminin olduğu sürücüye belgelerim klasörüne indirin.
    Güvenli moda geçin.
    Yazılımı çalıştırın.
    Önce kayıt defteri yedeği alın. Sonra en son bölüm olan Repair bölümüne geçin ve onarma başlatın.
    İşlemler bitince loglarını da alp gönderseniz iyi olur.

İyi geceler. İyi bayramlar.

• Malware Removal kullanıcısına yanıt
    hocam loglarını nasıl göndericem uygulamada logları bulamııyorum
  • quote:

hocam loglarını nasıl göndericem uygulamada logları bulamııyorum
    64-bit systems - C:\Program Files (x86)\Tweaking.com\Windows Repair (All in One)\Logs

Veya

64-bit systems - C:\Program Dosyaları (x86)\Tweaking.com\Windows Repair (All in One)\Logs

Bu bölümlere bakın.
    hocam bahsettiğiniz yeri buldum fakat bir log dosyası yok ama yukaridaki adımları tamamen uyguladım başarıyla güvenli modda SİSTEM KONTROLU ve VİRÜS TEMİZLEME
    hocam birde o işlemden sonra bu şekilde sorun bildirimleri verdii neden acaba SİSTEM KONTROLU ve VİRÜS TEMİZLEME
  • bu arada size de hayırlı bayramlar rabbim gönlünüze göre versin yardım ediyorsunuz herkese çok teşekkür ederim.
  • thebestuser kullanıcısına yanıt
    Ben de teşekkür ederim. Herşey paylaştıkca güzeeldir.

Son paylaştığınız resimdekiler önemli bir şey değil. Microsoft'un varsayılan yazılımları ile sizin ayarladığınız varsayılanlar ayrı olup örtüşmediğinden uyarı veriyor. Onları dert etmeyin. Bir süre sonra düzeleceğini sanıyorum. Hemen hemen her kullanıcı bu gibi şeylerle bir gün karşılaşır.

Onarma işlemi sonrasında herhangi bir farklı durum var mı ?
  • filebin.net
    Filebin :: bin 421nihpvg5wsfa52
    https://filebin.net/421nihpvg5wsfa52
    Loglar bunlar. İncelerseniz sevinirim.
    hocam belli başlı zamansız kasmalar hala mevcut acaba formatlayan sistemi mi yanlış kuru veyahut donanımsal bir sorunmu çöktüğünde fotoğrafını çekmiştim hata kodu durdurma kodu 0xc000021a idi.
  • quote:

hocam belli başlı zamansız kasmalar hala mevcut acaba formatlayan sistemi mi yanlış kuru veyahut donanımsal bir sorunmu çöktüğünde fotoğrafını çekmiştim hata kodu durdurma kodu 0xc000021a idi.
    0xc000021a idi.

Bu hata kodundan daha önce bahsetmemiştin sanırım. Fotoğraf hangisi !

Ben sistem loglarına göre çalışıyorum. Bu hata ile ilgili bir sorun ortada göremedim.

0xc000021a hatası ve foto ile ilgili başka bir bilgi var mı ?
    hayır kendimi yanlış ifade ettim galiba bu konunun en başında demiştim ya bilmediğim bir nedenden dolayı bilgisayarım çökmüştü ha o sorun buydu zaten bilgisayarcıya formatlattım dedim. sonra ne yaptıysam bilgisayarımı o hata ve sonrasındaki formattan öncekiperformansına döndüremedim dedim hem kasma var hem donma vb basit oyunları bile kastırıyor ve ekranı daraltıyor yazmıştım en başta sonra sizin adımlarınızı izledim. formattan önceki sorun buydu bilseniz belki daha yardımcı olur diye sonradan attım o bilgiyi size
  • Yazılanları yaparak tarattım:
    filebin.net
    Filebin :: bin oh7bde7h8wks5fyg
    https://filebin.net/oh7bde7h8wks5fyg

Edit: Sorunum indirdiğim basit bir oyun hilesinin içerisinde bitcoin mining'i ile ilgili dosya olmasından şüphe edişim ayrıca bilgisayarımın uzun zamandır takılır gibi çalışması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Javelin. -- 25 Mayıs 2020; 0:36:1 >
  • quote:

hayır kendimi yanlış ifade ettim galiba bu konunun en başında demiştim ya bilmediğim bir nedenden dolayı bilgisayarım çökmüştü ha o sorun buydu zaten bilgisayarcıya formatlattım dedim. sonra ne yaptıysam bilgisayarımı o hata ve sonrasındaki formattan öncekiperformansına döndüremedim dedim hem kasma var hem donma vb basit oyunları bile kastırıyor ve ekranı daraltıyor yazmıştım en başta sonra sizin adımlarınızı izledim. formattan önceki sorun buydu bilseniz belki daha yardımcı olur diye sonradan attım o bilgiyi size
    Yazdıklarınızı biliyorum. Her bilgiyi ben bir kenara not ederim.

Ama 0xc000021a bilgisini ilk defa yazdınız.

Bu sorunla ilgili aşağıdaki bağlantıda bilgilendirmeler var. Onları okuyun.

yani bu hata kodunu verip durmuştu ve açılmıyordu bilgisayarcı da formatladı ben de format sonrası sorunu aktardım bunu söylememin önemi olmaz dedim format çözülmüştür diye. şimd formatlanmış da olsa bu bu hata kodu soruna devam mı ettiriyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: account2

https://filebin.net/421nihpvg5wsfa52 Loglar bunlar. İncelerseniz sevinirim.
    Bu konunu ilk mesajını iyi okumamışsınız. Loglarınızı buraya pat diye göndermeyin lütfen. Elimdeki konuları çözdükce yeni konu alıyorum.

Ayrıca sorununuz ile ilgili hiç bir şey yazmamışsınız. Nedir sıkıntı ?

==============

(Leatrix) C:\Users\Lenovo\Downloads\Darkcomet Remover - Turk Hack Team.exe

Bu tür işlerle uğraşanların loglarına bakmıyorum.

Haha önce bana log incelettiniz mi ?

Bu konu benim için kapalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malware Removal -- 26 Mayıs 2020; 0:20:9 >

bahsettiğiniz yerdeki işlemi başlatamıyorum microsoftun sitesinden uzaktan yardım alayım dedim o da çalışmadıSİSTEM KONTROLU ve VİRÜS TEMİZLEME
  • yani neden herşey aksi gider anlamıyorum kendi ne hale geldiyse artık sorunu bulamıyoruz yaSİSTEM KONTROLU ve VİRÜS TEMİZLEME
  • thebestuser kullanıcısına yanıt
    Bağlantıyı bilgi edinesiniz diye verdim. Kendiniz uygulamayın zaten.

İşletim sistemi güncellemelerine gerekli özeni göstermeye devam edin. Daha önce yazdığım gibi şu anki hatalarda sorununuz ile ilgili belirgin bir ipucu göremedim.
    peki sağolun yardımlarınız ve uğraşınız için çok teşekkür ederim
  • quote:

peki sağolun yardımlarınız ve uğraşınız için çok teşekkür ederim
    Farklı sorunlarınız olursa yine yardımcı olmaya çalışırım. İyi akşamlar.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.