Şimdi Ara

Sistem için tavsiyenize ihtiyacım var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize selamlarımı sunarım,

Bir AMD sempatizanı olarak artık intel sistemimi terk edip Amd sistem toplamak istiyorum.
    Yalnız maddi olarak bunu bir kerede yapamayacağım. Sizden istediğim Bana elimdeki parayla ne alırsam daha az zarar ederim yada daha az pişmanlık duyarım onu söylemeniz.

Kısaca şu an elimde 375 ytl para var, ve toplayacağım sistemin hangi parçalarını alayım ? Anakartmı , işlemcimi, Yoksa Ekran kartı mı , psu mu ram mi, yada hangi ikili ? hard disk, kasa ve optik sıkıntım yok onları almayacağım. Raidmax smilodon, 2 adet dvd-rw ve 3 adet samsung 160gb sata2 disk var. O yüzden sadece Anakart+işlemci+ram+ekran kartı+psu önerilerinize ihtiyacım var. Eylül başına kadar diğer parçalarıda alacağım. O zamana kadar değerini kaybetmeyecek, fiyatı aşırı düşmeyecek olan bi kaç parçayı bu parayla alıp kenara koymalıyım. Eylül başında "ahh çok zarar ettim bunu alarak" yada " keşke biraz bekleyip bundan alsaydım " demeyeceğim bişeyler almak istiyorum. düşündüğüm sistem 790x yada 790gx anakartlı, phenom x4 yada phenom x3 işlemcili, 4gb 1066 mhz ram olan ve 48xx ekran kartlı bir sistem. Yardımlarınızı, düşüncelerinizi, fikirlerinizi yazmanızı bekliyorum ? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 4 Ağustos 2008; 17:49:23 >

• Bir cevap bile yokmu
  • illa alacağım diyorsan anakart al 790fx veya çıkmışsa 790gx çipsetli..
  • Ekran kartlarının ve işlemcilerin fiyatları düşebilir belki öncelikle bunları almaman daha akıllıca olabilir bence, bazı sitelerde 3-4 ay içinde bu ürünlerin yenileri çıkacağı için fiyatlarının düşeceğini öngürüyorlar gerçi bende sistemi değiştireceğim ama beklemek istemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock43v3r -- 5 Ağustos 2008; 0:12:26 >
  • ekran kartını değiştir
  • Ben olsam ekran kartından başka birşey almazdım... Değişim vakti gelmiş gibi durmuyor... Intel anakart + iyi bir psu + iyi bir çift ram alarak overclock yapsan bir de ekran kartı taksan o da güzel olur...
  • Yok benim kararım kesin AMD sistem toplayacağım. aslında 790gx anakart almak istiyorum ama daha gelmedi. zaten o gelene kadar bu paradan eser kalmamış olur. O yüzden bi kaç gün içinde almam lazım bişeyler
  • Alacagınız parcaları hemen sisteminize monte edip kullanamayacagınıza gore bence sizin belirttiginiz tarih olan eylul basına kadar bekleyip parcaları toplan almak daha mantıklı sonucta bugun alacagınız her parca 1 aylık periyodda deger kaybedecektir, ozellikle ekran kartı konusunda. 48xx kartlarda firmaların kendi modellerini duyurmasıyla referans modellerin fiyatı dususe gececektir. ha bu arada dolar artarda maliyetlerinizi arttırırsa orasına diyecek bir lafım yok.

Saygılar.
  • Anakart
    İşlemci
    Ekran kartı
    Ram
    PSU

Kısaca Bunlardan birisini yada bi kaçını kesinlikle almam lazım, öyle gerekiyor. Ama Hangisi ? Sizden tek istediğim onu söyleyin
  • işlemci anakart alsan iyi olur ama iyi bir anakart ve işlemciye o para yetermi bilemem intel sisteminiz duruyorsa kasayı kullanıp ucuz 20 30 ytllik bir ram takıp o/b ekran kartıyla bilgisayarı kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • Phenom 9850 Aldım gitti arkadaşlar intel sistemde duruyor. onu kullanıyorum. Bi 790gx bi 4850 bide crucial 1066 lıkları aldımmı bu iş tamam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.