Şimdi Ara

Sistem için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1300-1400 TL bütçem var. Kendim böyle bir sistem toplamayı denedim ama donanım konusunda pek tecrübem olmadığı için görüşlerinizi almak isterim.
    Monitör olarak evde kullanılmayan lg led tv var onu kullanmayı düşünüyorum. Bilgisayar genellikle oyun amaçlı kullanılacak.
    1080p takıntım yok 720p de yüksek ayarlarda güncel oyunları oynasam yeterli.
    Şimdidden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
     Sistem için tavsiye

• quote:

Orijinalden alıntı: starney_binson

1300-1400 TL bütçem var. Kendim böyle bir sistem toplamayı denedim ama donanım konusunda pek tecrübem olmadığı için görüşlerinizi almak isterim.
    Monitör olarak evde kullanılmayan lg led tv var onu kullanmayı düşünüyorum. Bilgisayar genellikle oyun amaçlı kullanılacak.
    1080p takıntım yok 720p de yüksek ayarlarda güncel oyunları oynasam yeterli.
    Şimdidden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
     Sistem için tavsiye

Bak bu sistem gayet iyi olmus r7 265 ile cok rht 720p de ultrada acabilirsin yada highda o konuda bir sıkıntın olmaz sadece kasayi degistirmen gerekiyor su kasayi alabilirsin
    COOLER MASTER RC-K350 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkür ederim.
  • peki bütçeyi 1600'e çekip performansta gözle görülür bir artış yakalayabilir miyiz ?
  • Bir süre daha bekleyip böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bu bütçeye intel sistem toplamak daha mantıklı olur mu ?
     Sistem için tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: starney_binson

Bir süre daha bekleyip böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bu bütçeye intel sistem toplamak daha mantıklı olur mu ?
     Sistem için tavsiye

İlk yaptığın sistem mantıklı gerek olmaz o cozunurlukte r9 280 e he dersen fazlası goz cıkarmaz al gitsin:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Laptop ta oyun oynamak için çok cebelleştiğimden çözünürlükten ziyade akıcılık biraz daha ön planda duruyor benim için. Bütçem 1400 TL olduğu için ilk sistemi öyle yazdım ama bütçeyi biraz daha arttırıp 1080p de oyun oynamaya da hayır demem :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem İçin Öneri
    4 yıl önce açıldı
    Sistem Tavsiye
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.