Şimdi Ara

Sistem Hakkında Fikirleriniz Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elektrik elektronik müh bölümünde okuyorum.Kullandığım belli başlı yazılım programları var c++,matlab gibi,bunun yanında yüksek seviyede oyun oynamak istiyorum.Bu sistem yeterli mi,fazla mı lütfen yardımcı olun.Bide bu sistem beni kaç sene idare eder?

• edizgega kullanıcısına yanıt
    Intel Skylake Core i5 6600K 3.5 GHz 6 MB
    Asus Z170-P DDR4 3466MHz S+V+GL+16X 1151p
    Evga GTX970 SuperSuperClock ACX 2.0+ 4GB GDDR5
    Corsair 16(2x8GB) 2400MHz DDR4
    Corsair 2.5" SSD 240GB FORCE LS SATA3
    Corsair Builder VS 550W 80+
    Zalman R1 Mid Tower Kasa Siyah

3750 tl, daha güncel ve daha verimli bir pc olur.
    sinerji.gen.tr
    Hardisk ve kasa seçimlerin iyi olmamış .hdd düşük devirli yavaş o kasada o kadar edecek bir kasa değil keza gaming 5 msi modeli fiyatını hak eden bir kart da değil bütçene rahatlıkla ddr4 sistem toplanabilir.

Anakartı uygun bir model tutarak fiyatı daha da indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 19 Aralık 2015; 16:09:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

Intel Skylake Core i5 6600K 3.5 GHz 6 MB
    Asus Z170-P DDR4 3466MHz S+V+GL+16X 1151p
    Evga GTX970 SuperSuperClock ACX 2.0+ 4GB GDDR5
    Corsair 16(2x8GB) 2400MHz DDR4
    Corsair 2.5" SSD 240GB FORCE LS SATA3
    Corsair Builder VS 550W 80+
    Zalman R1 Mid Tower Kasa Siyah

3750 tl, daha güncel ve daha verimli bir pc olur.
    sinerji.gen.tr

abi çok teşekkür ederim vakit ayırdığın için,4 civarı butçeye bıraz altıda olabılır ustude.Bana hd ekranı dahıl onerıcegın bı sıstem var mı?4 -5 sene pıyasadakı oyunları ultrada olmasada en azından keyıf alıcak sekılde calıstırıcak bı sıstem toplarsan cok dua ederım.Bu teknomarkettekı adamlar stokta ne fazla varsa onu satmaya calısıyorlar ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Hardisk ve kasa seçimlerin iyi olmamış .hdd düşük devirli yavaş o kasada o kadar edecek bir kasa değil keza gaming 5 msi modeli fiyatını hak eden bir kart da değil bütçene rahatlıkla ddr4 sistem toplanabilir.

Anakartı uygun bir model tutarak fiyatı daha da indirebilirsin.

Ekran kartını amd tercıh etmıssın.Mazur gor usta benı cok cahılım bu konuda.Herkes ıntel ıntel dıyor.Sana bı sualim var.Ben bu sıstemı bı kere toplıcam 4 5 sene benı mutlu mesut ıdare etsın ıstıyorum.Sorun cıkartmasın keyıf versın,en azından 4 sene sonra bı oyun cıktıgında orta ayarlarda oynayabıleyım.Soyledıgım gıbı amacım cogunlukla gamıng sonra c,matlab,autocad gıbı programları kullanmak bu konuda bu sıstem bı sıkıntı yaratır mı? yada bu ısteklerıme onerıcegın sıstem bu mudur.Vaktınızı alıyorum hakkınızı helal edin.

İntel işlemci üretiyor ekran kartıyla alakasını anlayamadım Neden işlemci amd değil diyorsan cevap basit intelin dengi değil ve eski teknoloji eski mimari.Autocad de intel işlemciler ile daha verimli çalışıyor.

Neden amd ekran kartı diyorsan Ekran kartı olarak 390 ı daha ileri dönük buluyorum gtx970 gibi başta bir kaç sorunla gelen kartı önermek içimden gelmiyor (3.5 sorunu ve hemen her markada karşılaşılan coil whine )

Bu aman ha gtx 970 anlamına gelmiyor benim tercihim bu yönde istersen 970 alabilirsin.

İsteklerini ilk mesajda yazdığın için bu sistemi önerdim zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 20 Aralık 2015; 0:29:17 >
  • Sagolsun can bey cok yardimci oldu.Sistem onerilerinde bulundu.Farkli onerisi olan secenek sunabilecek var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Düşünülebilir;
    o fiyata skylakeli sistem dizin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.