Şimdi Ara

sistem geri yükleme yapamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
11.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne yalan söyliyeyim bu özelliği ben kullanmıyorum . Kapattım. Xp yi onarmayı dene. ya trojen ya da bir şeyleri silerken bazı dosyalar zarar görmüş sanırım. Yok bu özelliğini kullanmak istiyorum dersen de format at derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cold-burn

Geri yükleme noktaları zarar görmüş.Sistem geri yükleme özelliğini kapatıp açarak tekrar yineleyebilirsin ama eski geri yükleme noktaların gidecektir

nasıl yapabilirim bunu?
  • yardım...
  • hala aynı sorun devam etmekte. bilen arkadaşlar lütfen bişiler yazın
  • Windows CD sini takarak onarmayı deneyin.
    onarım bittikten sonra tekrar geri yüklemeyi deneyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkandemirlek

Windows CD sini takarak onarmayı deneyin.
    onarım bittikten sonra tekrar geri yüklemeyi deneyin

0nu nasıl yapabilirim?
  • up...
  • up.. lütfen bişi yazın
  • baylar yardımcı olur musunuz? başında yönetici simgesi olan hiçbirşeye giremiyorum. aynen şu şekilde yazıyor "C:\falanfilan\bilmemne.exe Devre dışı olduğundan veya ilişkili etkin aygıt olmadığından hizmet başlatılamadı" buna bir çözüm arkadaşlar. hiç birşey yapamıyorum....

Aşağıdaki gibi simgesi olan hiçbir şeye girilmiyor. bir uygulamayı yönetici olarak bile çalıştıramıyorum lütfen yardım edin !!!  sistem geri yükleme yapamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCrysisPlayer -- 29 Aralık 2016; 18:11:44 >

• sistem geri yuklemenin açık olup olmadıgını

BİLGİSAYARIM (SAĞ TIK)--OZELLİKLER--SİSTEMİ GERİ YUKLEME SEKMESİNDE :

bütün sürücülerdeki sistem yüklemeyi kapat tıklanmamış olması gerekmektedir geri yukleme yapabilmek için

eğer tıklanmışsa geri yükleme yapılmaz onu kaldırmanız gerekmektedir.
  • Güvenli Mod'da yapmayı dene
  • tipik virus gibi duruyo daha sontaa bilmeden virus tarattım periyodik olarak yaparınız.
  • 1)Bilgisayarım penceresinde Araçlar > Klasör Seçenekleri'ni açınız.

2) Görünüm sekmesinde, Gizli dosya ve klasörleri göster'e tık koyunuz.

3) Gene aynı sekmede; Basit dosya paylaşımı kullan (Önerilen) ve Korunan İşletim Sistemi Dosyalarını gizle (Önerilen)seçeneğindeki Tıklarını kaldırınız.

4) Uygula deyip, pencereyi kapatınız.

5) C:/ sürücüsünün içinde bulunan System Volume Information isimli klasörünüzde sağ tık yapıp,
    Özellikler > Güvenlik > Ekle'yi açınız.

6) Bulunduğunuz oturumun adını yazınız.

7) Tamam diyerek pencereleri kapatınız.

8) Pc'nizde kaç sürücünüz var ise ( Mesela C, D, E diyelim. Önce E, sonra D, en sonra da C ) sürücülerinizin içinde bulunan System Volume Information isimli klasörlerinizin adlarını System Volume Information2 olarak değiştiriniz.

9) Pc'nizi yeniden başlatıp, Sistem geri yüklemeyi tekrar çalıştırınız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.