Ne yalan söyliyeyim bu özelliği ben kullanmıyorum . Kapattım. Xp yi onarmayı dene. ya trojen ya da bir şeyleri silerken bazı dosyalar zarar görmüş sanırım. Yok bu özelliğini kullanmak istiyorum dersen de format at derim.
quote:
Orjinalden alıntı: cold-burn
Geri yükleme noktaları zarar görmüş.Sistem geri yükleme özelliğini kapatıp açarak tekrar yineleyebilirsin ama eski geri yükleme noktaların gidecektir
nasıl yapabilirim bunu?
yardım...
hala aynı sorun devam etmekte. bilen arkadaşlar lütfen bişiler yazın
Windows CD sini takarak onarmayı deneyin. onarım bittikten sonra tekrar geri yüklemeyi deneyin
quote:
Orjinalden alıntı: alkandemirlek
Windows CD sini takarak onarmayı deneyin. onarım bittikten sonra tekrar geri yüklemeyi deneyin
0nu nasıl yapabilirim?
up...
up.. lütfen bişi yazın
baylar yardımcı olur musunuz? başında yönetici simgesi olan hiçbirşeye giremiyorum. aynen şu şekilde yazıyor "C:\falanfilan\bilmemne.exe Devre dışı olduğundan veya ilişkili etkin aygıt olmadığından hizmet başlatılamadı" buna bir çözüm arkadaşlar. hiç birşey yapamıyorum....
Aşağıdaki gibi simgesi olan hiçbir şeye girilmiyor. bir uygulamayı yönetici olarak bile çalıştıramıyorum lütfen yardım edin !!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCrysisPlayer -- 29 Aralık 2016; 18:11:44 >
2) Görünüm sekmesinde, Gizli dosya ve klasörleri göster'e tık koyunuz.
3) Gene aynı sekmede; Basit dosya paylaşımı kullan (Önerilen) ve Korunan İşletim Sistemi Dosyalarını gizle (Önerilen)seçeneğindeki Tıklarını kaldırınız.
4) Uygula deyip, pencereyi kapatınız.
5) C:/ sürücüsünün içinde bulunan System Volume Information isimli klasörünüzde sağ tık yapıp, Özellikler > Güvenlik > Ekle'yi açınız.
6) Bulunduğunuz oturumun adını yazınız.
7) Tamam diyerek pencereleri kapatınız.
8) Pc'nizde kaç sürücünüz var ise ( Mesela C, D, E diyelim. Önce E, sonra D, en sonra da C ) sürücülerinizin içinde bulunan System Volume Information isimli klasörlerinizin adlarını System Volume Information2 olarak değiştiriniz.
9) Pc'nizi yeniden başlatıp, Sistem geri yüklemeyi tekrar çalıştırınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme