Şimdi Ara

Sistem Geri Yükleme Konusunda Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayarin hard diskinde sorun oldugu icin bilgisayari tamire verdim bugun tamirden geldi 1-2 saat kullandim ve pdf icin program yuklerken dondu. kapatma tusuna uzun basarak kapatip yeniden baslattim bu sefer windows yazisi geliyor ancak tekrar donuyor ve bilgisayar acilmiyordu 2. den sonra kurtarma ekranina atti orada onarim denedim ancak cozulmedi. sistem geri yukleme baslattim yaklasik 20 dakika basliyor yazdi. su anda da bir 15 dakikadir gorseldeki ekranda takildi.

gorseli eklememis sanirim. 15 dakikadir bitti yaziyor. dondu mu nasil anlayacagim?
    eger acilmazsa bilgisayari kapatip acsam sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtarcn -- 26 Aralık 2017; 20:44:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yardim

• Yazmadığınız için soruyorum hdd değişti mi?Değiştiyse kurulum yaptığı işletim sistemi başlangıç dosyaları zarar görmüş olabilir hdd değiştirmemişse sorun devam ediyor demektir.Hdd bed sektör oluşmuş olabilir hdd yi mümkünse farklı bir bilgisayarda test edin.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    hocam twesekkur ederim maalesef imkan yok. duzelmedi baya ugrastim baska bir sorun daha cikti. mecbur geri verecegim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.