Arkadaslar laptopum açıldıktan sonra ilk mouse clicklememde kitleniyor. Windows yük altındaymış gibi gözüküyor ancak mouse hareket ettirilebiliyor. Sorunun virus kaynaklı oldugunu düşünüyorum ve normalde format atmaya çekinmezdim ancak masaüstündeki bir klasör benim için çok önemli.
sorum ise şu : sistem geri yükleme sadece windows dosyalarını etkiliyormus ve kullanıcı hesaplarındaki dosyalar c:backup klasorune atılcakmış çalıştırırsam. peki bu backupın içine masaustundeki benim için onem arz eden klasorde girermi? yoksa sadece ''user'' kalsoru içindeki gereksiz klasorlermi backuplanıyor?
teşekkürler
dosyaları geri getirmek her halukarda mumkun ancak formattan sonra biraz ugrastırır. pc yi güvenli modda açmayı dene ordan kurtarabilirsen kurtar.
bybluenin dediği gibi güvenli modda açıp denemekte fayda var ayrıca format atarkende windows 7 veya vista kullanıyorsan biçimlendirmeden yükleme yaparsan windows.old dosyasına önceki bilgilerini atar oradan kurtarma şansın olur. yok ben garanti yapmak istiyorum dersen hiren's boot diye boot cdsi var onu temin et mini vista veya xp ile başlayarak bilgilerine ulaşabilir usb belleğine veya harddiskine kopyalayabilirsin. 3 tane seçenek hangisi uygun gelirse
güvenli modda acmayı denedim acarken direk res atıyor kendi kendine ve tekrardan normal acmaya calısıyor... virüs ise gördügüm en saglam virus simdiye kadar
quote:
Orijinalden alıntı: sadıkakyol
güvenli modda acmayı denedim acarken direk res atıyor kendi kendine ve tekrardan normal acmaya calısıyor... virüs ise gördügüm en saglam virus simdiye kadar
erd commander die bi program onu cd ye boot ettirip pc yi öle açmayı dene dilediğini yap sonra formatı bas
Sevgili arkadaşım sen bilgisayarı mini xp ile kurtarabilirsin ancak senin bilgisayarındaki hata seni bilgisayarda ilerlemeni engelliyor ve hiç bir işlem yapmana izin verilmiyor . Bu hatayı mini xp indir başka bilgisayarda ve bir cd ye yazdır. Ondan sonra kendi bilgisayarında çalıstır . Bu program sadece veri kurtarmak için yapılmış bir programdır . Tüm dosyalarını kurtarabilirsin. Şimdiden başarılar ...