Şimdi Ara

Sistem gereksinimi hatası hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba doğru yeremi konu açtım bilmiyorum ama bilgisayarım lenovo marka ve 3 GB RAM 1GB ekran kartı İ5 işlemcisi bulunmakta, fakat PES 2012 i yükledim ve oyunu açmaya çalıştığımda ^^bilgisayarınız bu yazılımı çalıştırmak için minimun sistem gereksinimini karşılamıyor video kartınız gerekli özellikleri karşılamıyor (CPU: VRAM 128MB) ^^ uyarısı veriyor ama ekran kartı CALL OF DUTY Warfare ve PES 2011 i çok rahat açıyor, sorunu çözmek için ne yapabilirim acaba bilgisayarın NVİDİA OPTİMUS( oyun gibi yüksek performans durumlarında harici Ekran kartını kullanma özelliği ) özeliiği ile alakalı olabilirmi, oyunu açıyorum ama tam oyun kısmına girdiğimde kapanıyor, lütfen yardım edin teşekkür ederim.

• sistemin destekliyorda ekran kartının özelliğinden sanırım masa üstüne sağ tık nvıdıa denetiminden oyunun exe sini ekran kartı progrmında biryere yüklüyorduk bu sayede o exeyi nvıdıa ekran kartıyla açıyor öyle dene
    bu arada oyunu kurulumsuz yüklediysen oluyor bazen öylemi yaptın ?
  • Çok teşekkür ederim sağa tıklayıp yüksek performanslı seçenek varmış senin söylemenle gördüm onunla açınca oldu, çok cahil kalmışım yaw, tekrar teşşekürler
  • rica ederim bende bir arkadaşıma nvıdıanın yeni ekran kartlarından içeren bir asus aldırmıştım kurulumunu ben yaptım ve ilk black ops u deneyim dediğimde baya bi yusuflamıştım :D ordan kalmış aklımda :))))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.