arkadaşlar merhaba doğru yeremi konu açtım bilmiyorum ama bilgisayarım lenovo marka ve 3 GB RAM 1GB ekran kartı İ5 işlemcisi bulunmakta, fakat PES 2012 i yükledim ve oyunu açmaya çalıştığımda ^^bilgisayarınız bu yazılımı çalıştırmak için minimun sistem gereksinimini karşılamıyor video kartınız gerekli özellikleri karşılamıyor (CPU: VRAM 128MB) ^^ uyarısı veriyor ama ekran kartı CALL OF DUTY Warfare ve PES 2011 i çok rahat açıyor, sorunu çözmek için ne yapabilirim acaba bilgisayarın NVİDİA OPTİMUS( oyun gibi yüksek performans durumlarında harici Ekran kartını kullanma özelliği ) özeliiği ile alakalı olabilirmi, oyunu açıyorum ama tam oyun kısmına girdiğimde kapanıyor, lütfen yardım edin teşekkür ederim.
sistemin destekliyorda ekran kartının özelliğinden sanırım masa üstüne sağ tık nvıdıa denetiminden oyunun exe sini ekran kartı progrmında biryere yüklüyorduk bu sayede o exeyi nvıdıa ekran kartıyla açıyor öyle dene bu arada oyunu kurulumsuz yüklediysen oluyor bazen öylemi yaptın ?
Çok teşekkür ederim sağa tıklayıp yüksek performanslı seçenek varmış senin söylemenle gördüm onunla açınca oldu, çok cahil kalmışım yaw, tekrar teşşekürler
rica ederim bende bir arkadaşıma nvıdıanın yeni ekran kartlarından içeren bir asus aldırmıştım kurulumunu ben yaptım ve ilk black ops u deneyim dediğimde baya bi yusuflamıştım :D ordan kalmış aklımda :))))))