Şimdi Ara

[Sistem geldi] Test nedir, nasıl yapılır, normal değerler nelerdir? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Eksik bir şey görünmüyor. Bu arada power tuşuna bastığında çalışmazsa korkma, anakartın sağ alt köşesinde bulunan kasanın ön panellerini bağladığımız pinleri ayarlamak bazen çok zor oluyor. Deneme yanılma yöntemi ile dahi bulabilirsin gerçi. Artık anakartlarda koruma özelliği var.

Tamamdır kasa açıldı. Usb'den sistem kuruyorum ama windows format atarken bir kere reset atıyorya ondan sonra tekrar baştan kurmaya döndü, normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve yine başa döndü :S

• işlemci fanı bence yetersiz kasa benimkiyle aynı iişlemcim fx 8350 böyle fan vermişlerdi kutusunda duruyor onun yerine

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/thermaltake-cl-p0579-contac30-lga7751155115613662011-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58987

şunu taktım crysis 3 fullhd full performans oynarken ısınmıyor
  • Hayirli olsun .

Resimlerine bakinca ilk dikkatimi ceken gelisigüzel cekilmis kablolar oldu .

[Sistem geldi] Test nedir, nasıl yapılır, normal değerler nelerdir?

bunlari biraz daha toplarsan görünüm olarak birseye benzer kasan .

Bu hali ile pek güzel görünmüyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

işlemci fanı bence yetersiz kasa benimkiyle aynı iişlemcim fx 8350 böyle fan vermişlerdi kutusunda duruyor onun yerine

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/thermaltake-cl-p0579-contac30-lga7751155115613662011-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58987

Bir müddet idare etmez mi? Şuan sıfırı tüketmiş durumdayım

• quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

Hayirli olsun .

Resimlerine bakinca ilk dikkatimi ceken gelisigüzel cekilmis kablolar oldu .

[Sistem geldi] Test nedir, nasıl yapılır, normal değerler nelerdir?

bunlari biraz daha toplarsan görünüm olarak birseye benzer kasan .

Bu hali ile pek güzel görünmüyor .

Teşekkürler hocam, nasıl olmalıydı kablolar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chakniarm

quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

işlemci fanı bence yetersiz kasa benimkiyle aynı iişlemcim fx 8350 böyle fan vermişlerdi kutusunda duruyor onun yerine

Bir müddet idare etmez mi? Şuan sıfırı tüketmiş durumdayım

crysis3 gibi oyunları ful performans oynarsan ısınma yapacaktır ama sonra değiştireceksen idare eder çok sorun çıkartacağını düşünmüyorum
    şöyle bir fark oluyor ben oyunda değilken fan en kısık hızda dönüyor fakat alüminyuma ellediğinde ortam sıcaklığından bile soğuk oyunlara girince de fan biraz hızlanıyor ısınma problemi olmuyor rahatsın

• selamlar .

Ortalikta düzensiz kablo olmamali ( bende bir tik haline gelmis durumda ) . Aslinda fark etmez , ama kendi sitemimin icine bakinca kablo salatasi görmek istemem .
    Herseyin bir düzeni , güzel bir görünümü olmali . Size nasil yapilacaginin bir haritasini cizemem .

Sadece görüntü örnegi olmasi icin google den birkac resim cikardim .

Toplu bilgisayar kablolari :

[Sistem geldi] Test nedir, nasıl yapılır, normal değerler nelerdir? [Sistem geldi] Test nedir, nasıl yapılır, normal değerler nelerdir?

daginik kasa :

[Sistem geldi] Test nedir, nasıl yapılır, normal değerler nelerdir? [Sistem geldi] Test nedir, nasıl yapılır, normal değerler nelerdir?

sizce hangisi daha estetik duruyor ?

Sonuc olarak , önemli olan sizin memnun omaniz .

Kolay gelsin ...

• quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

selamlar .

Ortalikta düzensiz kablo olmamali ( bende bir tik haline gelmis durumda ) . Aslinda fark etmez , ama kendi sitemimin icine bakinca kablo salatasi görmek istemem .
    Herseyin bir düzeni , güzel bir görünümü olmali . Size nasil yapilacaginin bir haritasini cizemem .

Sadece görüntü örnegi olmasi icin google den birkac resim cikardim .

Toplu bilgisayar kablolari :

daginik kasa :

sizce hangisi daha estetik duruyor ?

Sonuc olarak , önemli olan sizin memnun omaniz .

Kolay gelsin ...

Son iki resim bayağı abartılı olmuş. Ben esasen modüler power alacaktım fazla kablolarla uğraşmamak için ama yüksek waltta olanını bulamadım. PC'yi şuan kurdum kabloları bağlayacak kelepçem yok, SSD alacağım zaten. Kasayı yenide açtığımda toplarım

• Noldu noldu çalıştımı

• quote:

Orijinalden alıntı: 007captiva

Noldu noldu çalıştımı

Reset attıktan sonra flash belleği çıkarmak lazımmış, sonra kaldığı yerden devam etti

• Hocam son sistemin ne:-)ne

• Fanlardan biri fena ses yapıyor, aşırı hızlı dönüyor. Hangisi bir türlü çıkaramadım, işlemci fanı sanki. Normal mi?

Edit: Oyun filan açık değil bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chakniarm -- 16 Nisan 2013; 0:22:36 >
  • Ekran kartı sessizliğiyle ünlü zaten PowerSupply ise kaliteli ondan geleceğini sanmam muhtemelen işlemci fanıdır... Yokmu test cihazı falan desibel ölçen... Yada sok kafanı iyice bak ses nerden geliyor ozaman anlarsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybarone

Ekran kartı sessizliğiyle ünlü zaten PowerSupply ise kaliteli ondan geleceğini sanmam muhtemelen işlemci fanıdır... Yokmu test cihazı falan desibel ölçen... Yada sok kafanı iyice bak ses nerden geliyor ozaman anlarsın...

Hocam fena ses var şuan durulmuyor diyebilirim, işlemci fanı ise ne yapmak lazım?
  • quote:

quote:

Ekran kartı sessizliğiyle ünlü zaten PowerSupply ise kaliteli ondan geleceğini sanmam muhtemelen işlemci fanıdır... Yokmu test cihazı falan desibel ölçen... Yada sok kafanı iyice bak ses nerden geliyor ozaman anlarsın...

Hocam fena ses var şuan durulmuyor diyebilirim, işlemci fanı ise ne yapmak lazım?

Bilgisayarı bir kapatıp 10-15 dakika dinlendirmek lazım...
  • quote:

quote:

quote:

Bilgisayarı bir kapatıp 10-15 dakika dinlendirmek lazım...

Her 1 saatte bir kapatacak mıyız :D Eski sistem saatlerce çalışsa böyle olmazdı

• quote:

quote:

İşlemcisi soğutucusu almalısın.FX-8350 stok fanı çok gürültülü çalışır yük altında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test ile ilgili yorumlarınızı alayım, nasıl yapılır bilmem gerek
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.