Bildirim
sistem dosyasına bulaşan virüs nasıl temizlenir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
benimde dün sistem dosyama virüs girmişti silemiyordum karantinaya almama rağmen 5 sn de bir virüs hatası alıyordum bende sistem geri yükleme yaparak sorundan kurtuldum....
nod32 kullanıyorum -
usta önce internetten bunu bul "Kaspersky-Bootable-Rescue-Disk" sonra cd ye yazdır sonra pc de c yi formatla ama xp kurmadan çık yazdırdığımız cd yi takın pc yi başlatın ne kadarsürücü varsa tarasın biraz uzun sürer ama etkilidir
ayrıca bulduğu virüslerin adı nedir
birde combofix deneyin -
quote:
Orjinalden alıntı: tımestop
benimde dün sistem dosyama virüs girmişti silemiyordum karantinaya almama rağmen 5 sn de bir virüs hatası alıyordum bende sistem geri yükleme yaparak sorundan kurtuldum....
nod32 kullanıyorum
Sistem Geri Yüklemeyle trojanin gideceğine inanmıyorum..
O Tür Virüsler sectorlere yapışır formatla bile gitmeyebilir..
En İYi Çözüm Low-level format atıp sağlam bir antivirüs kurmaktır... -
quote:
Orjinalden alıntı: By MuRaT
quote:
Orjinalden alıntı: tımestop
nod32 kullanıyorum
En İYi Çözüm Low-level format atıp sağlam bir antivirüs kurmaktır...
trajon değildi sadece win32......... dosyası karantinaya gönderildi bu pencereyi artık kapatabilirsiniz gibisinden uyarı veriyordu sistem geri yükleme yaptım artık uyarıyı vermiyor C baştan aşşağı tarattırdım hiç birşey bulmadı
-
En İYi Çözüm Low-level format atıp sağlam bir antivirüs kurmaktır...
Arkadaşa katılıyorum. Sisteme bılaşmış virüs veya türevi için en etkili ve garanti çözüm format. -
sisteme denetleme yapmanı öneriyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: teknikeleman
sisteme denetleme yapmanı öneriyorum
Pardon ama merak ettim ne gibi bir denetleme virüs taramasımı hocam? -
hdd bölümüne(c) sağ tıkla özellikler de sonra yukardaki sekmeler de şimdi denetleye tıkla ve kutucuklaru işaretle sonra başlat butonuna bas ve pc yeniden başlat mavi bir ekran gelcek uzun sürebilir biraz 5 adımda denetleme yapcak bu arada pc yi yeniden başlatınca hiç elleme -
quote:
hdd bölümüne(c) sağ tıkla özellikler de sonra yukardaki sekmeler de şimdi denetleye tıkla ve kutucuklaru işaretle sonra başlat butonuna bas ve pc yeniden başlat mavi bir ekran gelcek uzun sürebilir biraz 5 adımda denetleme yapcak bu arada pc yi yeniden başlatınca hiç elleme
Bu söylediğiniz dosya sistemi için ama arkadaşımızın sistem dosyalarına virüs girmiş sizinde bildiğiniz gibi sistem dosyalarına yapışan bi virüsü temizlemek imkansıza yakın bi ihtimaldir. Bu şekilde bi taramayla sorunun giderileceğini sanmıyorum. -
ben bilgiyi verdim işine yarayan dener bu denetleme bozuk dosyaları düzeltmeye çalışır aynı zaman da aklında olsun -
quote:
ben bilgiyi verdim işine yarayan dener bu denetleme bozuk dosyaları düzeltmeye çalışır aynı zaman da aklında olsun
Tamam kardeş :) bunu karşılıklı bi polemiğe cevireceğiz böle giderse. Senin dediğin olsun saygılar... -
eywallah -
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kablosuz kulaklık kutusu kayboldu nasıl şarj edilir
- windows 7 fotoğraf görüntüleyicisi indir
- gta vice city crack
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
- 6 köşeli yıldız vida nasıl açılır
- oem açılımı nedir
- bilgisayardan ses gelmiyor
- ping düşürme
- klavye kısayolları
- vram nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X