Şimdi Ara

sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı(nedir bu)? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
69.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dump dosyaları hata ile ilgili bilgileri içinde barındırır. her hatada(ciddi=mavi ekran) onlardan bi tane yazılır. regestery ile ilgisi yok.
  • bu sorun banada oldu. sanıldığı gibi basit bir sorun deil bence ben format atıp kurtuldum açıkçası
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpion_ysc

arkadaşlar dump dosyaları hata ile ilgili bilgileri içinde barındırır. her hatada(ciddi=mavi ekran) onlardan bi tane yazılır. regestery ile ilgisi yok.

ADAMIN MAKİNE SYSDATA.XML ve MINI021406-06.DMP hatası vermiş kardeşim

senin sölediğin hatanın yazılı olduu yer ama hata Mini012406-06.dmp burada OK

TEKRARLIYORUM

sysdata.xml : HATALARIN YAZILI OLDUGU DOSYADIR.

Mini012406-06.dmp: KERNEL dosyasıdır. registry!!!

DÜZELMESİ İÇİN makineyi GÜVENLİ KİPTE ÇALIŞTIR, YEDEKLEMELERİNİ YAP ve WİNDOWSUNU TEKRAR YÜKLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adenizi -- 28 Ocak 2006 20:17:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: adenizi

quote:

arkadaşlar dump dosyaları hata ile ilgili bilgileri içinde barındırır. her hatada(ciddi=mavi ekran) onlardan bi tane yazılır. regestery ile ilgisi yok.

ADAMIN MAKİNE SYSDATA.XML ve MINI021406-06.DMP hatası vermiş kardeşim

senin sölediğin hatanın yazılı olduu yer ama hata Mini012406-06.dmp burada OK

TEKRARLIYORUM

sysdata.xml : HATALARIN YAZILI OLDUGU DOSYADIR.

Mini012406-06.dmp: KERNEL dosyasıdır. registry!!!

DÜZELMESİ İÇİN makineyi GÜVENLİ KİPTE ÇALIŞTIR, YEDEKLEMELERİNİ YAP ve WİNDOWSUNU TEKRAR YÜKLE

önce şunu sorayım hiç mavi ekranla karşılaştın mı. dosyanın registery megistery ne olduğu umrumda değil.registery=kayıt. her mavi ekrandan sonra ***.dmp dosyası yazılır(her ne dosyasıysa). bilgisayarı sağ tıkla özellikler/ayarlar/(başlangıç-kurtarma-->ayarlar) tıklarsan karşına hata durumunda dosya yazım menüsü gelir. orda da görecen üzere hata durumunda minidump içine dmp dosyaları yazılır.

tekrarlıyorum; sorunun registery ile uzaktan yakından ilgisi yok.

bu arada insan gibi cevap yaz. kimseyle yarışmıyorum bence sen de yukarlardan biraz aşağı gel.

• arkadaşlar formattan başka çözüm yok galba başka bir önerisi olan yoksa format atıcam
  • ben fazla takmıyom yaen fazla sistem yenileme
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonRose

bana da her açışımda gelio ama takmıyorum yaffs

• ESKİ EKRAN KARTININ SÜRÜCÜLERİNİ SİL VE YANİSİNİ YÜKLE AMA DAHA ÖNCE REGEDİT TEN REG DOSYSINI SİLMEYİ UNUTMA SAKINN..
  • format at kurtul düzelmezse büyük ihtimal ramlerde sorun vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: EteRn@ll

format at kurtul düzelmezse büyük ihtimal ramlerde sorun vardır

kısa ve öz bir cevap....
  • quote:

Orjinalden alıntı: plextor

quote:

Orjinalden alıntı: EteRn@ll

format at kurtul düzelmezse büyük ihtimal ramlerde sorun vardır

kısa ve öz bir cevap....

• Hata mesajını microsoft sitesinde aratıp sorunun neden kaynaklandığını bulabilirsiniz?
  • Gerçeği açıklıyorum..

Bu mesaj aslında Microsoft'un windows kullanıcılarının gözüne girmek amaçlı konmuş,

"bilgisayarın patlayacaktı ama bizim windows senin canını kurtardı. yaaa gördünmü verdiğin lisans ücretine değdi.. windows aslında çok süper bi program"

anlamında sahte bir mesajdır. Windowsun salaklıklar ile dolu bir program olduğunu bize tekrar tekrar hatırlatır...
  • iyiide benim yazılımım lisanslı değil ki arkadaşım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: adigechale

iyiide benim yazılımım lisanslı değil ki arkadaşım?

İyi de arkadaşım lisanslı üründen kopyalanmıyor mu zaten...
  • quote:

arkadaşlar o kadar basit değil malesef. her babayiğit de o sorunu çözemez. sorun bilgisayarla ilgili aklınıza gelebilecek herşeyden olabilir. yazılım, donanım,virüs, driverler, kullandığınız bi program........ ama en çok ramden şüphenelinir. bunun dışında işlemci ve ekran kartı ilk düşünülenler.

sana tavsiyem öncelikle rami kontrol etmek. tek slottan fazla kullanıyosan uyumsuzluk olabilir. işlemci çok ısınıyo olabilir. ısısını kontrol et.(fanı filan). ekran kartı driverlerini güncelle. psu yetmiyebilir. hdd bed sector olabilir. bazı arkadaşlarda kaspersky reset attırabiliyo...... dediğim gibi herşeyden şüphelenebilirsin.

ikinci önerim aldığın hata kodunu microsoft kb'ye yazmak ve sonuçları kontrol etmek.linki aşağıda
    http://support.microsoft.com/search/?adv=0

üçüncü tavsiyem aşağıdaki foruma bakman. mavi ekran hatalarıyla ilgileniyo ve sorununu ona da anlatabilirsin. çözümünde yardımcı olabilir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_4410613/tm.htm

• Bende de var ama cpu ve ramlerin ısınmasından tahminim.
  • quote:

arkadaşlar o kadar basit değil malesef. her babayiğit de o sorunu çözemez. sorun bilgisayarla ilgili aklınıza gelebilecek herşeyden olabilir. yazılım, donanım,virüs, driverler, kullandığınız bi program........ ama en çok ramden şüphenelinir. bunun dışında işlemci ve ekran kartı ilk düşünülenler.

sana tavsiyem öncelikle rami kontrol etmek. tek slottan fazla kullanıyosan uyumsuzluk olabilir. işlemci çok ısınıyo olabilir. ısısını kontrol et.(fanı filan). ekran kartı driverlerini güncelle. psu yetmiyebilir. hdd bed sector olabilir. bazı arkadaşlarda kaspersky reset attırabiliyo...... dediğim gibi herşeyden şüphelenebilirsin.

ikinci önerim aldığın hata kodunu microsoft kb'ye yazmak ve sonuçları kontrol etmek.linki aşağıda
    http://support.microsoft.com/search/?adv=0

üçüncü tavsiyem aşağıdaki foruma bakman. mavi ekran hatalarıyla ilgileniyo ve sorununu ona da anlatabilirsin. çözümünde yardımcı olabilir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_4410613/tm.htm

hocam doğru demişsin bende aynı sorunla uğraşıyorum denemediğim yol kalmadı herşeyden olabilir çok uğraştım ve halendaha devam ediyorum bulacağım bunu inat ettim inşallah başarıırm
    şimdik hata bildirimini kapattım restart yaptım sorun morun yok ohbe şimdik kahvemi içeyim sonra sorunu çözmek için kolları sıvayayım bakalım ne olur

• Yalandır o yalan inanmayın bunlara.
    No problemo
  • sallayın gitsin yaaa.Bendede her gün ie hatası verio.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.