Formattan önce Sistem C: Yedek D: idi. Formattan sonra sistemim J: yedeğim C: oldu. Anakartın sürücüsünü yüklemeye çalıştığımda C: ye doğal olarak yedeğime yüklüyor. Bunu nasıl çözerim?
Bilgisayarım'ı sağ tıkla Yönet Bilgisayar Yönetiminden Disk Yönetimini seçiniz sonra Adını değiştirmek istediğiniz sürü üzerine gelip sağ tıkla orada Sürücü harfi ve yolu değiştir seçeneğinden sorunu halledersiniz artık.
Yedek sürücümün adını değiştirebiliyorum fakat sistem sürücüsünü c yapmaya çalışınca parametre hatalı uyarısı alıyorum. Deamon toolstandır diye düşündüm silip denedim ama yine olmadı.
windows başlangıç dosyalarını c yerine yedek olan d ye yüklemiş yani, d ye yüklenmiş windows, disk yönetiminden değiştirmeme sebebi windows kurulu olduğu için o bölüme sanıyorum izin vermiyo, belki diğer bölme programlarını kullanarak çözümleyebilirsin ama zor gibi. format istiyo sanırım tekrardan
quote:
Orijinalden alıntı: neonselo
windows başlangıç dosyalarını c yerine yedek olan d ye yüklemiş yani, d ye yüklenmiş windows, disk yönetiminden değiştirmeme sebebi windows kurulu olduğu için o bölüme sanıyorum izin vermiyo, belki diğer bölme programlarını kullanarak çözümleyebilirsin ama zor gibi. format istiyo sanırım tekrardan
Sistem diski J harfinden başka harf almadığı için ben de yedek diski bir sonraki harf olan K yaptım. İnşallah bundan sonra sorun çıkarmaz.