Şimdi Ara

sistem(C:/) yedek(D:/) Yer Değiştirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Formattan önce Sistem C: Yedek D: idi. Formattan sonra sistemim J: yedeğim C: oldu. Anakartın sürücüsünü yüklemeye çalıştığımda C: ye doğal olarak yedeğime yüklüyor. Bunu nasıl çözerim?

• Bilgisayarım'ı sağ tıkla Yönet Bilgisayar Yönetiminden Disk Yönetimini seçiniz sonra Adını değiştirmek istediğiniz sürü üzerine gelip sağ tıkla orada Sürücü harfi ve yolu değiştir seçeneğinden sorunu halledersiniz artık.
  • Yedek sürücümün adını değiştirebiliyorum fakat sistem sürücüsünü c yapmaya çalışınca parametre hatalı uyarısı alıyorum. Deamon toolstandır diye düşündüm silip denedim ama yine olmadı.
  • windows başlangıç dosyalarını c yerine yedek olan d ye yüklemiş yani, d ye yüklenmiş windows, disk yönetiminden değiştirmeme sebebi windows kurulu olduğu için o bölüme sanıyorum izin vermiyo, belki diğer bölme programlarını kullanarak çözümleyebilirsin ama zor gibi. format istiyo sanırım tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: neonselo

windows başlangıç dosyalarını c yerine yedek olan d ye yüklemiş yani, d ye yüklenmiş windows, disk yönetiminden değiştirmeme sebebi windows kurulu olduğu için o bölüme sanıyorum izin vermiyo, belki diğer bölme programlarını kullanarak çözümleyebilirsin ama zor gibi. format istiyo sanırım tekrardan

Sistem diski J harfinden başka harf almadığı için ben de yedek diski bir sonraki harf olan K yaptım. İnşallah bundan sonra sorun çıkarmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.