Şimdi Ara

sis-sağnak-yağış-karlı-havalar dışında Gereksiz yere sis farı açıp arabasını pavyona çevirenler!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
12.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

sis-sağnak-yağış-karlı-havalar dışında Gereksiz yere sis farı açıp arabasını pavyona çevirenler!!!

(En Son Oy Tarihi: 9.2.2017)
Giriş
  • Belli ki bu trafikte ön-arka sisi açık gezenler, çakma xenon takanların sayısı azalmayacak.Bunlara karşı nasıl önlem alabiliriz peki?Mesela gece gözlüğü işe yarar mı?
  • Far yakmadan sis fari ile dolasanlara ne demeli!
  • Ne sis fariymis...

Bir de hava icin yakildigini dusunenler hic sis fari kullanmadilar heralde... Yanal aydinlanmadaki genislemeden habersizler...

Gozunuzu seveyim.
  • M3 almaya karar vermiştim, sis farı yok diye vazgeçtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

M3 almaya karar vermiştim, sis farı yok diye vazgeçtim.

sis-sağnak-yağış-karlı-havalar dışında Gereksiz yere sis farı açıp arabasını pavyona çevirenler!!!

Ayıp ediyosun bu var ya...

Ayrıca belki bilen vardır bu araçların sahibini. Tanısanız ay kıro dersiniz eminim. :)

• şu sislere gösterdiğiniz tepkiyi özeni başka şeylere gösterseniz daha önemli şeylere kafa yorsanız bi bu kadar daha olurdunuz vallahi.ne göz varmış arkadaş sizde
  • Sis farı sisli havalarda 6 metre mesafeyi yerden aydınlatması için icat edilmiştir. Ama bizim ülkede normal far kapalı sis farı açık gidiyorlar işte bunlar beyin özürlü yaratıklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YanYatmışKasa

quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

Aracım Fiat Marea. Akşamları geceleri sisleri açarım. Doğrudur aracımın daha havalı göründüğünü düşünüyorum ama konuyu açan arkadaşı söylediklerini tekrar düşünmeye davet ediyorum.

Aracımın sislerinde xenon var fakat ayrı bir tesisatla beraber 12v beyaz park ampulleride bağlı ve içeriden kontrol edilebiliyor. sisli ve sağanak yağışlı havalar hariç sadece görüntü açısından çok havalı gösterdiğini düşündüğüm bu park ampullerini yakıyorum.

Şimdi ben akşamları sadece kendi içini aydınlatan sis farlarımla karşınızdan geldiğim zaman ezik alt tabaka araç sürücüsü mü oluyorum? Sis farlarımı yaktığım için cahil kıro mu oluyorum?

Genel anlamda sis farlarımı yaktığım için üzerime alındaım doğrusu. Bence genelleme yapmadan önce tekrar düşünün. Size göre sis farlarını yakan kırodur, bana göre lüks arabasıyla trafikteki diğer araçlardan üstün olduğunu zanneden kişi cahil kırodur.

Aracın havalı görünecek diye milletin gözünü yormaya hakkın yok

merak ediyorumda acaba mesajimin tamamını okuyarak mi yazdınız bunu yoksa ilk cümlelerini okuyup mu karar verdiniz.benim tahminim ikincisi olduğu yönünde zira park ampulü ışığı seviyesi gözünüzü alıyorsa eğer bir an önce araç kullanmaktan vazgeçin.gözlerinizde önemli bir rahatsızlık vardır mutlaka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rumelian

quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Respect_vti

Birde şehir içinde suv kullanan Öküzler varki sormayın gitsin

Suv araclarin ne zararini gordunuz? Sanki buram buram eziklik kokuyor bu yazin!

SUV lar belki şehir dışına daha uygun ama yasal çerçevede sorun olmadıktan sonra kimseye öküz diyemezsiniz.

Bende kesinlikle SUV kullanmam fakat kullananlara burda laf atmanız hoş değil.

Amma cabuk cevap vermissin. Zaten mesajdaki o Kismi yakisiksiz bulup duzelttim. bir anlik kizginlik iste.

Yazdığımı üstüne alınması gereken alınır kusura bakma sen atlamışsın. 2011 model 1.4 Opel Astra kullanıyorum.

Evet bunu imzama yazmıcak kadar, burda söyliyecek kadar eziğim (:

• Birde şu açıdan bakın geçen sene 3 senelik Megane II'mi sattım belki de bir kere bile sis farını açmamışımdır, yazık oldu verdiğim paraya. Bak şimdi kötü oldum keşke bir kere olsun garajda filan açsaydım.
  • quote:

quote:

Yazdığımı üstüne alınması gereken alınır kusura bakma sen atlamışsın. 2011 model 1.4 Opel Astra kullanıyorum.

sendeki mantığa göre bütün 2011 1.4 astra kullananlar öküzdür diyim, üstüne alınanlar alınsın... astra kullandığının blgisini niye verdin o da farklı bir soru? var bır eziklik ama

• quote:

quote:

quote:

sendeki mantığa göre bütün 2011 1.4 astra kullananlar öküzdür diyim, üstüne alınanlar alınsın... astra kullandığının blgisini niye verdin o da farklı bir soru? var bır eziklik ama

Bir sıkıntın varsa pm den devam edelim ikili diyalog olmasın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir sıkıntın varsa pm den devam edelim ikili diyalog olmasın.

gerek yok, alt tarafı bir makine için birbirimizi mi üzecez, canın sağolsun, iyi geceler.

• arkadan uzunları yakıp çakma zenonlarıyla SELLEKTÖR YAPAN KAMİLLER VARYA APAÇİLER BİRDE O 17 +1 KOCAMAN ARABASINA SANAYİDEN 50 liralık çakma zenon ZENONLARIYLA ARABAMI AYDINLATAN lara İLK ONCE ARKA SİS FARLARINI AÇIP KAPATIYORUM ANLAMIYORSA SON SEVİYEYE ALIP UZUNLARI ARKASINA GEÇİYORUM

NOT: bende DE ön ve arka (arkada 2 tane sis farı, iki tane geri vites lambası var hem de orjinal)

ORJİNAL FABRİKA ÇIKIŞLI sis farı olmasına rağmen sis ve yoğun yağış haricinde hiç yakma ihtiyacı hissetmedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 20 Kasım 2011; 1:34:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Sis farına söveceğinize merceksiz xenon kullananlara sövün asıl.Ne anlıyorlar çakma xenon taktırmaktan karşıdan gelenin gözünü oyuyorlar bari kendi önlerini aydınlatsa sarı fardan daha kötü aydınlatıyor merceksiz olduğu için ne için taktırıyorlar sadece beyaz gözüksün diye mi.Madem milletimiz bu kadar beyaz far meraklısı biraz daha fazla para verip mercek taktıramıyorlar mı ya

Sen de haklısın da sisler de göz alıyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YanYatmışKasa

quote:

Aracım Fiat Marea. Akşamları geceleri sisleri açarım. Doğrudur aracımın daha havalı göründüğünü düşünüyorum ama konuyu açan arkadaşı söylediklerini tekrar düşünmeye davet ediyorum.

Aracımın sislerinde xenon var fakat ayrı bir tesisatla beraber 12v beyaz park ampulleride bağlı ve içeriden kontrol edilebiliyor. sisli ve sağanak yağışlı havalar hariç sadece görüntü açısından çok havalı gösterdiğini düşündüğüm bu park ampullerini yakıyorum.

Şimdi ben akşamları sadece kendi içini aydınlatan sis farlarımla karşınızdan geldiğim zaman ezik alt tabaka araç sürücüsü mü oluyorum? Sis farlarımı yaktığım için cahil kıro mu oluyorum?

Genel anlamda sis farlarımı yaktığım için üzerime alındaım doğrusu. Bence genelleme yapmadan önce tekrar düşünün. Size göre sis farlarını yakan kırodur, bana göre lüks arabasıyla trafikteki diğer araçlardan üstün olduğunu zanneden kişi cahil kırodur.

Aracın havalı görünecek diye milletin gözünü yormaya hakkın yok

merak ediyorumda acaba mesajimin tamamını okuyarak mi yazdınız bunu yoksa ilk cümlelerini okuyup mu karar verdiniz.benim tahminim ikincisi olduğu yönünde zira park ampulü ışığı seviyesi gözünüzü alıyorsa eğer bir an önce araç kullanmaktan vazgeçin.gözlerinizde önemli bir rahatsızlık vardır mutlaka.

Alıntıları Göster
    akü israfı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 20 Kasım 2011; 1:55:46 >

• merakı olan arabasıına her türlü modifiyeyi yaptırsın...beğenmesem de söz söylemeye hakkımız olmaz...ama arkadaş bu lamba öyle değil...sis farları acaip gözü alıyor...hele bazı kamyonet tarzı araçlar var başlıktaki tarife uygun bir şekilde yürüyen gazino sanırsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

anlarsın yakında

anlamaz yakında eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek yine eşek. kia bizim şahinlerden doğanlardan daha b*k bi marka!
  • şeklimiz sis farı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohara

Son zamanlarda moda mı oldu nedir, İstanbul'da sis yokken akşamları millet sis farı açıyor! Özellikle de doğan-şahin gibi alt seviye araç kullanan ezik kırolar!'

Sis farı açma olayı doğru da alt seviye araç kullanan falan herkesin durumu yetmiyor lüks araba alıp sis farı açmaya
    Lüks araba alıp sis farı açmak doğru da doğanla açmak mı yanlış oluyor?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.