Şimdi Ara

Sırttaki Ülker yazısına ne oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kalkdı da benim mi haberim yok? yoksa sadece ŞLye özel bir yasak mı var? Özelse biz faydalanamıyor muyuz?

Yeminle formaları beğenmedim ama Ülker yazısı kaldırılıp isim geldiyse 2 taneden fazla alırım... Fontu da çoğu kişi beğenilmemiş ama çubukluya güzel duruyor, beyaza felan çirkin durabilir!

Eğer kalktıysa Bir Alex alınır

Bak mehmedinki çok uzun ve şık durmuyor, isim yetmiyor sanki

• Uluslararası maçlarda uefa'nın standartlarına uygun reklam bulunduran formalar giyilebiliyor.

TFF'nin aldığı kararla sadece Türkiye de sırtta ve şortta reklamlı formalar kullanılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

Uluslararası maçlarda uefa'nın standartlarına uygun reklam bulunduran formalar giyilebiliyor.

TFF'nin aldığı kararla sadece Türkiye de sırtta ve şortta reklamlı formalar kullanılacak.

Aynen öyledir
  • UEFA işi biliyor... bizimkilerde yeterki para olsun diye bize reklamlı formayı kakalamaya devam eder işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fburakd

UEFA işi biliyor... bizimkilerde yeterki para olsun diye bize reklamlı formayı kakalamaya devam eder işte...

+1 Sırf para olsun da kulüpler bahar kupası, demirören kupası bile oynarlar.
  • Her klüpte vas artık. Lanet olsun bu işin öncüsü de biz olduk. Polat yönetimi getirmişti galiba bu zibidi işi. Sarı Lacivert çubuklu formada yine o kadar sırıtmıyor. Ama bizim parçalıda iğrenç duruyor. Bunu cikartmanin bir yolu yok mu ? El mecbur alacağız bu sene forma. Yıllar sonra şampiyonlar ligi gördük. Kombine de geldi ama o ülker reklamından nefret ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taraftarlara özel reklamsız formalar yapılabilir aslında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üst baldıra bi şeyler oldu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Formalar 10 numara olmuş.
  • şaka maka çubukluyu çoğu kişi(ben dahil)beğenmemişti. Ama maçta çok güzel durdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.