Şimdi Ara

ŞİRKET KURMA YOLCUĞUNA NASIL BAŞLAMALIYIM ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her girişimcinin hayallerinin gerçek olacağı nokta şirket kurma noktasıdır. Ancak birçoğunun bilmediği ise asıl hikâyenin şirket kurulduktan sonra başladığıdır. Artık kontak anahtarı çevrilmiştir ve motor yakıt yakmaya başlamıştır. Gidilmesi gereken yere zamanında ulaşılamadığında yolda kalma riski vardır. Bir kez yolda kaybolduğunuzda hayallerinizin ne kadar çabuk kâbusa dönüşebileceğinize şaşırırsınız.


    Ama hemen korkmayın! Girişimcilik doğru adımlar ve güvenilir bir rehberlik eşliğinde yapıldığında birçok kişi için dünyanın en güzel yolculuğu olur. Bu maceralı yolculuk sırasında sadece şirketinizi büyütüp geliştirmezsiniz; aynı zamanda kendinizi daha iyi tanırsınız, gelişirsiniz ve büyürsünüz. Aslına bakarsanız paralel bir ilerleme söz konusudur. Zaten biri diğerinin arkasında kaldığında ilerleme durur.


    Eğer bu işin ucundaki risk ve ödül kavramlarıyla ilgili sorun görmüyorsanız okumaya devam edebilirsiniz.


    Madalyonun iki yüzüne de kısaca değindikten sonra bu işin doğası gereği doğru yönlendirme ve planlamanın olmazsa olmaz olduğunu belirtmek isteriz. Süreç içinde çok fazla dinamik ve bilinmezlik olduğu için özellikle mühendis arkadaşlardan özür dileyerek başarılı olmak için belirli bir formül olmadığını söyleyelim.


    E-ticaret platformundan ürünlerini satmak isteyen biriyle, serbest danışmanlık yapmak isteyen veya teknoloji odaklı bir start-up kurmak isteyen birinin girişimcilik yolculukları birbirinden farklıdır. Tabii bu yolculuk sırasında belirleyecekleri stratejiler, karşılaşacakları zorluklar ve ihtiyaç duyacakları araçlarda da farklılıklar bulunur. Sonunda şirket kurma noktasına geldiyseniz göz önünde bulundurmanız gereken birçok faktör bulunur. Kuracağınız şirket tipi, ortaklık yapısı ve ana sözleşmenin içeriği gibi konular doğru bir başlangıç yapabilmeniz açısından önemlidir. Bu aşamada iş modeliniz, büyüme hedefleriniz veya yatırım almaya uygunluk gibi birçok konu aynı anda düşünülmelidir. Peki bu kadar dinamik kavramlar içinde kendi yolumu nasıl çizebilirim diye sorarsanız aslına bakarsanız doğru bir mentor en önemli etkendir.

     

    İyi bir mentor ve rehberlik birçok girişimci için ulaşılabilir olmasa da girişimciliğin önündeki bariyerleri kaldırmayı hedefleyerek yola çıkan Synergia ekibi, yaptığı rehberliklerle birçok girişimcinin başarıya ulaşmasına yardımcı olmuştur. Uzman ekibimiz ürün veya hizmetinizin ticarileşmesi konusunda en uygun yol haritasını çıkararak şirket kurma aşamasından büyüme, yatırım alma ve hatta exit aşamalarına kadar size destek olur.


    Synergia olarak şirket kurulumu aşamasında A'dan Z'ye sunduğumuz hizmetlerle şirketinizin sağlam temeller üzerine kurulması için hizmet ediyoruz.

    Dijital Şirket kampanyamızla şahıs şirketi ve sanal ofis kurulumu hizmetlerimizden aylık 190 tl'ye faydalanmak için

    https://dijitalsirket.synergia.com.tr

    bize ulaşmak için

    www.synergia.com.tr

    +90 850 360 79 67




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Emre Cengiz | Synergia -- 4 Kasım 2020; 12:8:29 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.