Şimdi Ara

Şirket için Host Arıyorum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çalışmakta olduğum şirketin websitelerinin host firmasını değiştirmeyi düşünüyorum. Bir tanıdık firma ile çalışılmış daha önce ve memnun kalmadık. Artık değiştirelim diyorum.
    Şirketin 56 tane domaini var. Hepsi aynı altyapı ile kullanılıyor şu an, yani tek panelden tüm domainlerde istediğim değişiklikleri vs uygulayabiliyorum.( cPanel değil maalesef.) İlerleyen zamanlarda tamamen yeni ve profesyonelce bir tasarım yapılacak inşallah.

Şirket olarak yoğun mail kullanıyoruz. Dolayısı ile sınırsız alana ve sınırsız mail adresine sahip olması lazım (an azından 20 mail adresi desteği olmalı şu an için)

Dediğim gibi tüm websitelerimizi (içerikleri neredeyse birebir) bu hostta kullanacağız. Çözüm için fikirlerinizi, önerilerinizi bekliyorum. Bir an önce sağlam bir firmaya geçip mail olayını halletmek istiyorum.

• Yok mu önerisi olan ?
  • Webadam.com u öneririm hocam sınırsız mail veriyor.

Edit: Birde internette çok geç cevap veriyor diye konular var ben hostumu bi sebepten dolayı iptal ettmek için gece 1 de mesaj attım 5 dk içinde mesaj geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReznowTR -- 24 Şubat 2014; 23:12:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReznowTR

Webadam.com u öneririm hocam sınırsız mail veriyor.

Edit: Birde internette çok geç cevap veriyor diye konular var ben hostumu bi sebepten dolayı iptal ettmek için gece 1 de mesaj attım 5 dk içinde mesaj geldi

Bir arkadaşım oradan kullanıyor da pek memnun değil o da iletişim srunundan ötürü sanırım. Yine de bakayım bi tekrar. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
  • webadam'da bazen hotmail e mail gitmiyor bilgin olsun sürekli dışarı mail atmayı düşünüyorsan önermem bu firmayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.kaysehost.com

Ücretsiz bilgi ve destek için:

• www.guzel.net.tr

firmayı yıllardır tanırım. anında hizmet anında destek anında güncelleme her türlü sorununuzla kendisininmiş gibi ilgilenirler.
    İsteklerini sıralarsan size özel paket de oluşturabilirler. Ayrıca yıl içinde avantajlı yenileme kampanyası yapıyorlar şu an +%50 kampaanyası var 1 yıllık alırsan 6 ay daha ilave ediyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.