Arkadaşlar kurumsal bir şirkette sürekli gezen şatışçılara verilmek üzere akıllı telefon arayışı içerisindeyim herkese iphone vermenin maliyeti aldı başını gidiyor bu yüzden çok masraflı oluyor
Servisi kaliteli, az bozulan, bilindik bir problemi olmayan akıllı telefon önerebilir misiniz ?
Vestel Venüsü düşündüm fakat sanırım kronik ısınma problemi varmış, casper'a baktım garantiden çok geç dönüyormuş telefon
Xperıa e4 G aklıma gelıyor sızın ıcın batarya ıle akıcı serı bır arayuz ıdel boyut ve fıyat olarak cok cazıp,600-700 segmentındekı cogu cıhazla boy olcusebılırken daha ucuza satılıyor,dıger yandan LG G4C de bır dıger alternatif.
General mobile servis konusunda kendisini aştı. GM 5 plus çıktı. Bir süre bekleyip sorunu var mı yok mu gördükten sonra almanızı öneririm.
Öncelikle Merhaba ; Alacağınız akıllı telefona belirlemiş olduğunuz bütçeyi belirtebilirseniz size daha iyi yardımcı olabilirim ?
Fakat sizlere tavsiyem şirket için olacağından kesinlikle bataryaya önem vermeniz ve bunun için sizleri Lenovo ' nun modellerine yönlendirebilirim .
Lenovo P70 Lenovo Vibe P1
Bu 2 Modele göz atmanızı öneririm
İyi Forumlar...
quote:
Orijinalden alıntı: StefanJohansen
Öncelikle Merhaba ; Alacağınız akıllı telefona belirlemiş olduğunuz bütçeyi belirtebilirseniz size daha iyi yardımcı olabilirim ?
Fakat sizlere tavsiyem şirket için olacağından kesinlikle bataryaya önem vermeniz ve bunun için sizleri Lenovo ' nun modellerine yönlendirebilirim .
Lenovo P70 Lenovo Vibe P1
Bu 2 Modele göz atmanızı öneririm
İyi Forumlar...
Cevaplarınız için teşekkür edeirm
Bence de batarya önemli fakat 1 günden fazla dayanan bir akıllı telefon var mı piyasada bilmiyorum
Telefonlara göz attım bataryaları sanırım baya iyi bunların kullandınız mı daha önce birini ?
@crauls
Söylediğiniz telefonlara baktım fakat sanki şirket için biraz alt segmentte kalıyorlar akıcı ve pil ömrü iyi bir telefon daha iyi olur sanki
@Hakkını Arayan Serçe
GM sikayetvar'da hiç bir şikayete cevap yazmamış servis konusunda da pek iyi olduklarını düşünmüyorum kafamdaki imajları kötü
Kullanmadım dostum ama kullanan arkadaşlarım oldu ve bazıları 2 ila 3 gün gittiklerini söylediler . Hatta Vibe P1 De 5000 MaH Bataryanın yanında bir de ekstrada güç tasarrufu seçeneği de var fakat karar sizin şirket için Lenovo telefonlar şart diye düşünüyorum ben ve bu arada Hocam Başka bir arkadaşa demişsin de ben genede belirtmek isterim Türkiyenin en iyi servisi kesinlikle General Mobilenin ( TELPA ) ' dir .
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Aklında takılan bir şey olduğunda çekinmeden mesaj atabilirsin