Şimdi Ara

Şirket aracı veren meslekler? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
17.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • banka müdürü olabilmek zor sanırım. Artık bankalara kolay kolay almıyorlar işletme iktisat bitirenleri :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pilot ol uçak versinler sana
  • Saha satışçısı olursan clio verirler, reprezantlara fluence verirler, müdürlere jette verirler bölge müdürlerine audi verirler, ceolarada aston martin verirler
    hadi yolun açık olsun
  • Ben de part time arabayla çalışılacak bir iş istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Ben de part time arabayla çalışılacak bir iş istiyorum

Oha
  • Redbull'un üni'li kızları mini'lerle gazlıyor, ayrıca arabadakilerin hepsimi güzel olur arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: flurry

banka müdürü
    garanti müdürlerde 2012 jetta
    bölge müdürlerinde audi var

banka müdürü olursan araba vermelerine gerek yok kendin alırsın...
  • Satış temsilcisi ol her türlü verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: askerasker

minibüsçülük, taksicilik

bir otobüs firmasında şöför olarak işe girersen otobüs bile verirler..

Nerelerdesin mübarek dün akşam sohbete gelmedin bekliyoruz bu hafta.

• vale ol
    herkes alamasını sana versin
  • Satış temsilcisi adı altına araştırdım da giyim mağazalarında tshirt düzenleyen, yardımcı olan kişilerde giriyormus kıssadan hisse yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusfcuk

quote:

Orijinalden alıntı: flurry

banka müdürü
    garanti müdürlerde 2012 jetta
    bölge müdürlerinde audi var

banka müdürü olursan araba vermelerine gerek yok kendin alırsın...

ben değil babam müdür
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Ben de part time arabayla çalışılacak bir iş istiyorum

• gel vereyim benim oyuncagı gezersin 1 gün
  • Oyuncak dünyasından sana aldığım oyuncak arabanın pili mi bitti bana iade ediyosun?

• Babam marlborohu eskiden avrupaya pazarliyordu ford mustang vermislerdi kendi srabasida var ama bedava benzin

• Şirket aracının sektörü yoktur, genellikle imaja ve reklama önem veren firmalar verir. Bunun yanında işe alacakları müdürlere vs.. daha az maaş verebilmek için şirket aracı verilir, şirket aracının pratikte şirkete bir masrafı olmaz, aylık giderini vergiden düşerler, bedava gibi bir şey olur. aslında 6000₺ maaş + 300 ₺ yol verilmesi gereken bir müdüre sana 4000₺ maaş sıfır otomobil + 300₺ yakıt verelim derler, sıfır arabayı duyan elemanın gözleri döner tav olur :) böylece şirket 6000 vereceği adamı 4000'e bağlayarak 2000₺ net kar etmiş olur.
  • sen o arabayı alıp iş bittikten sonra gezeceğini zannediyorsan boşuna hayal kurma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: areels

Şirket aracının sektörü yoktur, genellikle imaja ve reklama önem veren firmalar verir. Bunun yanında işe alacakları müdürlere vs.. daha az maaş verebilmek için şirket aracı verilir, şirket aracının pratikte şirkete bir masrafı olmaz, aylık giderini vergiden düşerler, bedava gibi bir şey olur. aslında 6000₺ maaş + 300 ₺ yol verilmesi gereken bir müdüre sana 4000₺ maaş sıfır otomobil + 300₺ yakıt verelim derler, sıfır arabayı duyan elemanın gözleri döner tav olur :) böylece şirket 6000 vereceği adamı 4000'e bağlayarak 2000₺ net kar etmiş olur.

0 aracıda bedavaya almıyor ortalama 1000-1500 tl de taksit öder veya araç kiralanır

• quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

quote:

Orijinalden alıntı: areels

Şirket aracının sektörü yoktur, genellikle imaja ve reklama önem veren firmalar verir. Bunun yanında işe alacakları müdürlere vs.. daha az maaş verebilmek için şirket aracı verilir, şirket aracının pratikte şirkete bir masrafı olmaz, aylık giderini vergiden düşerler, bedava gibi bir şey olur. aslında 6000₺ maaş + 300 ₺ yol verilmesi gereken bir müdüre sana 4000₺ maaş sıfır otomobil + 300₺ yakıt verelim derler, sıfır arabayı duyan elemanın gözleri döner tav olur :) böylece şirket 6000 vereceği adamı 4000'e bağlayarak 2000₺ net kar etmiş olur.

0 aracıda bedavaya almıyor ortalama 1000-1500 tl de taksit öder veya araç kiralanır

http://www.milliyet.com.tr/arac-kiralamak-mi-satin-almak-mi--otoguncel-1794995/
    http://www.aksam.com.tr/ekonomi/avantajlarini-ogrenen-c2kiralamaya-yoneliyor-c2/haber-236347

not: şirketler satın alınmış aracı sadece iş için kullandırır ancak kiralanmış araçları tamamen tahsis ederler, çünkü arabaya gelecek zararların şirkete ek bir maliyeti yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi areels -- 22 Şubat 2016; 16:17:34 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.