Şimdi Ara

şirket aracı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, 9 ay kadar önce yetkili servise göstererek bir araba aldım. 15 gün kadar önce de satmaya kalktım. fakat aracın şirket çıkması olduğunu öğrendim. oysa ki yetkili servise gösterdiğimde bu konu ile ilgili bir uyarı yapılmamıştı. şimdi sorum şu; ben bu aracı elimden nasıl çıkarabilirim?

• Yetkili servis o aracı size alınabilir olarak önerdiyse ve elinizde bununla ilgili kanıt varsa davacı olun bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkili servis bu şirket aracıdır Bunu almayın mı demeliydi. Araç kusursuz ise elbette alınabilir diyecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 19 Eylül 2014; 11:26:21 >
  • alırken söylenen km/hasarsızlık durumu doğruysa sıkıntı ne ?
  • Şirket adına olunca kötü mu oluyo direk ? Ayrıntı verir misiniz ? Hani doktordan diyip de esnaftan çıkmış gibi bişey mi problem ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepiniz bana söylenmişsiniz eyvallah da iş satmaya gelince alıcı çıkmıyor. benim sorum da bu yönde. yoksa şirket aracı falan olması sorun değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fransizcatercuman

hepiniz bana söylenmişsiniz eyvallah da iş satmaya gelince alıcı çıkmıyor. benim sorum da bu yönde. yoksa şirket aracı falan olması sorun değil...

Aracın şirket aracı olup olmamasını tespit etmek yetkili servisin sorumluluğunda değil. Yetkili servis arabayı inceler. Motoruna, yürüürne, aksamına, vb. noktalarına bakar. Eğer sorun yoksa bu aracı alabilirsiniz der. Servisin işi burada biter. Bu şirket aracı. Bunu almayın derse asıl o zaman başı derde girebilir.

Sizin aldığınız aracın şirket aracı olduğunu öğrenmeniz canınızı sıkmış. Zaten anahtar cümleyi yukarıda kendiniz söylemişsiniz. iş satmaya gelince alıcı çıkmıyor.

Araç iyi durumda ise keyfini sürün. Yapacak bir şey olduğunu zannetmiyorum.
  • ilgili sitelerden satışa çıkarabilirsiniz, alıcılarla uğraşmak istemiyorsanız galericiye veriniz.
  • Şirket aracı olması kusur değil ki, kötü kullanıldıysa ve bunu söylemedilerse kusur. Filo kiralama vs. çok hor kullanılan araçlar olduğu gibi; kendine ait şirketi olup aracı şirket üzerine alan çok insan var. Kullanıcı aynı kullanıcı, sadece ruhsatta kendi adını değil şirket adını kullanıyor. Bunun dışında nadir de olsa şirket aracını düzgün kullanan personel de bulunabiliyor, özellikle tek kişiye tahsis edilmiş araçlarda. Bizim sattığımız aracın da ilk sahibi şirketti, alırken de satarken de fiyat kırma sebebi olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.