Şimdi Ara

Sirkadyan tam bir rezillik keske kunduz alsaydim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorularimi cozemedikleri yetmiyormus gibi birde soru hakkim gidiyor en azindan kunduzda anlamadigimda ya da yanlis cozuldugunde yeniden cozuluyordu ayrica uygulama cok yetersiz ve sanirim atilan sorulara 20k siralama yeterli gelmiyor galiba Sirkadyan tam bir rezillik keske kunduz alsaydim eleman uygulamadan numara veriyor wp ye geciyoruz cevaba bak daha 4 soru attim 2 si duzgun cozuldu o zaman yari yariya mi soru olacak 150 soruluk paket 75 soruluk paket mi olacak
    Sirkadyan tam bir rezillik keske kunduz alsaydim al bu soruyu da attim yanlis cozmus ve ben bunu bildirdigimde soru tekrar cozulmedi daha kotusu de ben bu soruyu dh de cozdurdum yani hiz desen o da yok ben 3 saat duramiyordum burda 1 gun bekledim ya ayrica soru cozulunce bildirim gelmemesi de ayri bir sacmalik kunduz cok yogun belki burasi yeni acildi diye daha az sayida kisi bekliyordum sag olsunlar cok guzel cozuldu sorularim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF4F3E795 -- 18 Ekim 2019; 22:21:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bekir hoca artık biyolojiyi bıraktı. Kanalına bakıyorsun biyolojiyle alakalı güncel video yok. 2017de çekmiş bırakmış şimdi yanına alıyor elemanları millete umut satıyor. Bu yetmedi kunduza rakip olcam diye uygulama yaptı faydalı diyen yok. Üzülerek söylüyorum ki 20ka palmiye bekir şişirilmiş bir balondur uygulaması da patlamıştır. Gidin selin hoca izleyin o kadın da eskiden çekmiş videoları bitirmiş ama hala biyoloji adına bir şey yapıyor. Sadece selin hoca da değil daha bir sürü kaliteli biyolojici var. Gri koç olma yolundakilere paranızı kaptırmayın. 1.etap 2.etap bu ne abi oyun mu oynuyoruz ne etabı? Oturcan çalışcan işte
    Hocam zaten bir insan başarılı olacaksa kendine en uygun olan kendi programıyla başarılı olur. Geçen bir videosuna baktım şunu yapıcaz sonra 2.etaba geçicez sonra bu diye bir şeyler geveliyor. Abi bu ne? Videoyu 30-40bin kişi izlese herkes bu çalışmayla mı istediğini alacak herkesin hayat şartları zamanı kapasitesi aynı mı ki aynı programla calısacak? Robot muyuz insan mı? Bu gibi saçma videolara prim verenler olduğu müddetçe bu ülkede yolunacak kaz bitmez
  • Her boka el atan heriften ne beklersin coluk cocugu toplasın kanala sonra parayla ders satsın enayiler de buyursun

• Dogru soyluyorsun hocam cok sinirliyim su an hele o mat sorusuna yazilan cevao beni daha de deli ediyor ya nasil bunlar 20k ya girmis anlamak mumkun degil kendime daha inannamiyorum adam akilli git onceki kullandigini kullansana enayilik lafina da +sonsuz kesin bu uygulamayi da bilgisayar muh yeni baslayan biri yapmistir boyle sacma sapan bu kadar basit bir uygulama da olamaz

• Başarısız girişimcilik öyküsü

• Kunduza devamm :D

• Taklitler orijinalin aslini yasatir. Kunduzun destek ekibi yeter. Kunduzda eğitmenin teki bana lakayık cevap verdi destek ekibine yazdım. Direkt hallettiler. Eğitmen konusunda çok sıkılar.

• Pilotless kullanıcısına yanıt
    Başarı hikayesi çekebiliriz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizi bilmem ama bir şey benim dikkatimi çekti bir insan nasıl bu kadar hatalı ve imlasız mesaj yazar ?
    Benim bütün iyi derece yapan arkadaşlarım öğrendiği yazım kurallarını uygulamaya özen gösterir ki lise 2’ye giden kardeşim bile böyle dengesiz cümleler kurmuyor.
    Açıkçası Türkçeyi bu kadar kötü kullanması bana çok tuhaf geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC5F4DF30 -- 18 Ekim 2019; 22:10:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kunduza geçmeyi düşünenler ya da paketini yenileyecek olanlar indirim için pm atabilir
  • Bekir hoca artık biyolojiyi bıraktı. Kanalına bakıyorsun biyolojiyle alakalı güncel video yok. 2017de çekmiş bırakmış şimdi yanına alıyor elemanları millete umut satıyor. Bu yetmedi kunduza rakip olcam diye uygulama yaptı faydalı diyen yok. Üzülerek söylüyorum ki 20ka palmiye bekir şişirilmiş bir balondur uygulaması da patlamıştır. Gidin selin hoca izleyin o kadın da eskiden çekmiş videoları bitirmiş ama hala biyoloji adına bir şey yapıyor. Sadece selin hoca da değil daha bir sürü kaliteli biyolojici var. Gri koç olma yolundakilere paranızı kaptırmayın. 1.etap 2.etap bu ne abi oyun mu oynuyoruz ne etabı? Oturcan çalışcan işte

• İronBow34 kullanıcısına yanıt
    Aynen ya insani geriyor bir de yok su yetismedi yok bu olmadi bir birak beni de adam akilli sorumu cozeyim konumu bitireyim

• Hocam mesajiniza cevap veren elemaninin tek başarısı ilk 20 keeğye girmek galiba. Nasıl türkçe bu gözlerim kanadı

• Hocam zaten bir insan başarılı olacaksa kendine en uygun olan kendi programıyla başarılı olur. Geçen bir videosuna baktım şunu yapıcaz sonra 2.etaba geçicez sonra bu diye bir şeyler geveliyor. Abi bu ne? Videoyu 30-40bin kişi izlese herkes bu çalışmayla mı istediğini alacak herkesin hayat şartları zamanı kapasitesi aynı mı ki aynı programla calısacak? Robot muyuz insan mı? Bu gibi saçma videolara prim verenler olduğu müddetçe bu ülkede yolunacak kaz bitmez

• Snxisjdjxjxidjd

• Türkçeyi geçtim İngilizceyi de doğru yazmamış Bari sorry yazabilseydi

• İronBow34 kullanıcısına yanıt
    Tunç kurt zamanında çektiği videoda demişti zaten sözde branş hocası ama kanalında bir tane bile video yok diye o zaman haksızlık yaptı diye düşünmüştüm ama biraz düşününce adam haklı

• Kardeşim bende sirkadyanda soru çözücüyüm geç çözülüyor diyorsunuzda uygulama daha 1 aylık kunduz kaç yıllık uygulama onla bir tutuyorsunuz şuanda uygulamayı ben suan cozcek soru bulamiyorum havuzda illa ki cozuluyor sorular ve sirkadyanin bircok avantaji var basit bir uygulama ama ilerde profesyonel tasarimlari olacak ayrica soru cozuculerde bekir hoca cok dikkat ediyor kurallar koyuyor icerde bilmeden konusmayin iceriyi arkadas boraz gereksiz sacmalamis ama 1 kisi oyle yapti diye butun sirkadyani suclamayin.

• Loneyking52 kullanıcısına yanıt
    Kardesim 4 soru attim 2 sini cozemediler boyle mi olacak bu gelen cevaplar beni delirtiyor al bi adam akilli bu cocuk cozdu habire habire ayni soruyu bastan mi atayim dhye soru cozdureceksem neden satin aldim bana denk geliyor galiba hep Sirkadyan tam bir rezillik keske kunduz alsaydim

• Kardeş haklısınız sizi anlıyorum para veriyorsunuz iyi çözüm istiyorsunuz bende bunu isterim zaten ama uygulama suan demo gibo yani asil baslangicini reklamlarini yapmadi gelismedi cok iyi soru cozuculer alinacak ve boyle soru cozuculeride inceleniyor onlarda bekir hoca tarafindan atiliyor yani suan tam bir saglam kadro kurulmadi biraz sabredin cok iyi saglam bir kadro olacak hic merak etmeyin kolay gelsin sanada kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loneyking52 -- 19 Ekim 2019; 0:22:29 >
  • Loneyking52 kullanıcısına yanıt
    Yav dayı nerde kim bekliyor Bekir hoca madem soru çözücüleri toplayamadı kurmayacaktı şuan instasında her sabah çözücü arıyor millete temmuz dedi tek tıka bakıyor dedi o tık nedense kaç ay atılmadı daha 1 ay önce çıktı madem bu kadar bekledi insanlar da değsin diyor güzel çözenler vardır elbet kötü çözen de öyle ayırmak mümkün değil ama daha çook gelişmesi lazım sirkadyanın Bekir hoca 2 güne bir sonsuz önerilerinden paylaşacağına şu uygulamaya baksın insanlar da daha az mağdur olsun bir şeyi yapıyorsa eksikler olabilir sorun yok biz insanız ama yok videolarda eşi benzeri olmayacak vs böyle havalı havalı konuşuyor hocamız insanlar da alınca böyle bir şeyle karşılaşınca haklı olarak şikayet ediyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.