Şimdi Ara

Sirius mu? Zehir kılıcı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
16.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kartalmt2 de 47 ort zehirim vardı gelene geçene 4.5k düz
    21 beceri zehirim vardı sağlam suraya 10k kılıç çevirme
    bi düşün bakalım hangisi daha iyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayReLax

Sirius Mu ? Güldürmeyin beni
    kartalmt2 de 47 ort zehirim vardı gelene geçene 4.5k düz
    21 beceri zehirim vardı sağlam suraya 10k kılıç çevirme
    bi düşün bakalım hangisi daha iyi ?

gül biraz o zaman ama kendine

ben 48 ort ile siriusu denedim diyorum adam 47 ort daha iyi diyor :D

vsde sirius her türlü akar..

• BeogalogeoL ün facebook profili buyrun;

http://www.facebook.com/?ref=home#!/OoL.SapikVeLed

• İstediğin sayfa bulunamadı.
  • amaç ne onu anlamadım hatta face linkine bile tıklamadım ama benim facemin uzantısı öyle değil ki :D

amacı ne bende anlamadım :D
  • bence sirius
  • Sirius bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

Sirius tabikide. Hangi serverde oynuyosun

Bide tabikide yazmış ya, bilmiyorsun konuşma bari.
    Zehir siriustan her türlü iyidir ortalama vardır zehirde.
    Adam sirius zehirden iyi demiş hala gülüyorum

NE YANLIŞ MI GÖRÜYORUM ADAMLAR SAĞLAM ORTALAMALI ZEHİR E BARON VERİYOLAR SİRUS KILICI 1T ŞİMDİ

• Yeter artık şu saçmalamaya bir dur diyeyim! İlk olarak zehir kılıcı ve tüm karakterlerin 75 silahları genellikle exp kasma açısından daha sağlıklı oluyor.

Bunun sebebi ise ortalama zararları olmasıdır. Hemen şöyle açıklıyayım ortalama zarar düz vuruşlar için, beceri hasarı skill vuruşları içindir.

Fakat 75 silahlarının birde beceri hasarları olduğu için bu beceri hasarları 20 veya üzeri olduğunda evet sirius kılıcından daha iyidir.

Yalnız beceri hasarı olmadığı halde ortalama zararı isterse 100 olsun ki hiç bir şey değişmez sadece düz ataklarınız daha kuvvetli olur ve bu durumda sirius daha üstün geliyor.

Yani anlatmak istediğim şu ki 75 silahlarının ortalaması olupta beceri olmadığı takdirde sirius o silahlardan üstün geliyor.
  • kesinlan sesinizi sömürgen pislikler memlekete bi faydanız dokunsun sıçarım zehir kılıcınızada sizede çalışınlan itler türkiyeyi sömürdüğünüz yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloggerblogger

kesinlan sesinizi sömürgen pislikler memlekete bi faydanız dokunsun sıçarım zehir kılıcınızada sizede çalışınlan itler türkiyeyi sömürdüğünüz yeter

ok
  • Arkadaşım ben sibermt2 oynuyorum şahsen güzel bi pvp orta derece biliyosundur herhalde onu oyna derim
  • Bu konuya açıklık getireyim güncel olmuşken, zehir ile siriusu kıyaslarken neye göre ve hangi karaktere göre kıyaslanıyor önce bunları belirtmek gerekir. Pvp için konuşulacaksa server editleniyor onu test ederek anlayabilirsiniz. Düello durumunda sirius savaşçı için daima ön plandadır. Gerek saldırı hızı ile gerek extra yarı insan efsunu ile zehir kılıcını arka planda bırakır. Kasmak için zehir kılıcı ön plandadır, ortalaması yüksek olan zehir kılıcı sirius kılıcına göre daha güçlü vuruşlar sergiler. Sura için düelloda zehir kılıcı avantajlı olabilir yalnız bunun için efsunlarını üst düzey olması gerekmektedir. +15 beceri, zeka, yarı insan bulunan zehir kılıcı sirius kılıcını arka planda bırakır ki bu efsunlarda zor geleceği için kara büyü eğitimi almış bir sura genelde sirius kullanır. Özet olarak sirius ataklığı ve extra gücü ile ön plandadır.

• Hertürlü Zehir Kardeşim Ben Bi Pvpde Oynuyorum Çok Güzel Bir Pwp Alta Link Vercem 51 Ort Zehir Var Düz 5-6 k Girio

http://www.capsmt2.net
  • Öncelikle Hortlattıgınız İçin Saolun

Sirius diyenler var hala
  • @Superkick35 ve @IISerKanII üstte yazımı okumadınız sanırım, Zehir Kılıcı servera göre değişiklik gösterir. En basiti IISerKanII'ın dediği serverda 5-6 vuruyormus aynı zehiri metintwo'da deneyin 2-3k vuracaktır.
  • Serverdan servere değişir ama düz vuracaksan bedenselde zehir
  • quote:

Orijinalden alıntı: eazy e

Hangisi kullanmalıyım arkadaşlar

BAK GÜZEL KARDEŞİM EGER HAVACIYSAN ZEHIRIN EFSUNLARI IYI VE ORTU SAGLAMSA TABIKI ZEHIRI KULLANMALISIN.BENDE 42 ORT VAR DUZ 4-5 K ATIYORM.SIRUSTA BEDENSEN KILICIDIR FAKAT ŞAHSEN BEN SIRUSU ZEHIRDEN IYI BULMUYORUM.SADECE ZEHIRIN EFSUNLARI IYI OLMALIDIR SEN EFSUNLARI SOYLERSEN DAHA IYI BI CEVAP VERİRİM...
  • arkadaşım eğer bedensel savaşçı olcaksan zehir kılıcı +50 ort olması gerekioyor çünkü bedensel savaşçının hızlı vurması gerekiyor bu yüzden eline yarı almanı kesinlikle tavsiye etmem zehir kılıcını +50 ort yap zehirleme kritik delici yarı insan efsunlarını getir yenilmezsin . Vs de hava kılıcı - öfke yi kullan başlamadan bide yeşil iksir iç Ohhh.

NOT!!!!! : EĞER +50 ORT ZEHİRİ SEÇERSEN SAKIN SKİLL KULLANMA HAMLE VUR ADAM SERSEMLESİN VE YATANA KADAR DÜZ VUR . EĞER ÖLMEK ÜZERE GELİRSEN KLIÇ ÇEVİRMEYLE ADAMI UZAKLAŞTIR .
  • Fena bir hort olucak ama konuya açıklık getireyim vs için konuşucam büyülü silah ve bedenseller sadece karabüyü suraya karşı iyi bir +50 ort zehir dizip vsye girmeli onun haricinde bu 2 sınıf karabüyüyü yatırması zor zehir düz vurusta sirius u geçebilir iyi ortluysa veyahut siriusdan daha iyi skilde vurabilir iyi becliyse ama 2 sini aynı anda yapamayacagımız için sura wsleri haricinde zehir kullanmanızı tavsiye etmem hem skil hemde düz vurus yapmadan ws alamazsınız buyüzden wslerde sirius takılmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.