Şimdi Ara

Sırf ucuz diye kitap almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben de bu şekilde alım yaptım geçtiğimiz iki haftada. Cuma indirimleri haftasında Trendyol'dan Dune ve Asimov'un Galaktik İmparatorluk ve Vakıf serilerini aldım. 40₺'lik de bir kupon vardı. (Sanırım o haftaya özel olarak göndermişler.) Görece ucuza geldi kitaplar. Şimdi yalnızca Dune serisinin fiyatı benim ödediğime yakın bir seviyede.


    Ardından Hepsiburada'da Doğan Kitap'ın indirimlerini gördüm. Aklımda olan bir, iki tane kitap da indirimde olunca bir kısmı Hepsiburada üzerinden, bir kısmı da birkaç lira daha da ucuza (7₺) Amazon'dan olmak üzere bir miktar alım yaptım. (Bir kargomu yaklaşık bir aydır getirmemiş olan ve akıbetine dair bilgi de alamadığım Hepsijet vasıtasıyla bir veya iki gün sonra Hepsiburada'dan aldığım kitaplar elime ulaştı. ) Ardından Kitapyurdu'nda Pegasus'un indirimleri vardı (5 kitaba 20₺ şeklinde), Goodreads'ten falan da bakarak oradan da seçtim biraz. Son olarak dün BKM'deki Destek grubunun indirimlerini gördüm. 5-7₺'lik kitaplar vardı. Musk ve Bezos gibi uzay yatırımcılarının anlatıldığı bir kitabı ve Ateş ve Kılıç (çevirisinin berbat olduğu yorumları var ama görmüşken ekledim) kitabını, BKM'nin nedense alım için gerekli gördüğü fiyata ulaşmak üzere eklediğim diğer birkaç kitapla birlikte aldım.


    Baştaki bilim kurgu serileri zaten aklımdaydı. Bunlara harcadığım paraya acımıyorum da sonrakileri niye aldım hala anlamış değilim. Büyük kısmı muhtemelen yayınevlerinin ucuza çevirebildikleri (Çeviri kitaplar aldım.) vasat kitaplar. Çoğunu okur muyum onu da bilmiyorum.  Bu vesileyle görebildiğim ve devam etmekte olan birkaç kampanyayı da aktarmış oldum. Kitap alacak olan varsa bunlara bakabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 5 Aralık 2020; 19:9:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Maalesef benimde içinde bulunduğum batak
  • Uygunsa alıyorum. Artık set şeklinde alıyorum çünkü çok uygun fiyatli oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf ucuz diye kitap almak bence mantıklı değil. Okunmadıktan kitap, kitap değildir ki. Aynı mantıkla kütüphaneden kitap kiralamak bedava o zaman sürekli kitap kiralayıp okuyun. Böylece bedava olur hiç para da harcamazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabı kitap yapan fiyatı değil, içeriğidir. En ucuz kitap insanın hayal gücünü, vezir de eder rezil de.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.