Şimdi Ara

SIRF SATILSIN DİYE 370 TL 20 AY KVK GARANTİLİ 9900 BOLD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10/2013 te alınmış 20 ay daha KVK garantisi mevcut olan cihazımı androide geri döndüğüm için satıyorum. Cihazın Kutusu, Faturası, 4-5 kez kullanılmış orijinal kulaklığı, Orijinal uyku modlu kılıfı, Orijinal şarj aleti, aksesuarların poşetleri :) ve Ürün kitapçıkları mevcuttur. Fotoğrafları başka bir cihaz ile elimden geldiğince detaylı çekmeye çalıştım. Sağ altta, sol üstte ve kulaklık giriş yerinde ufak deformasyonlar mevcut. Kılıflı cihaz kullanmayı sevmediğim için bunlar cepte olan deformasyonlardır. Kesinlikle cihaz düşmemiştir. Metal kısımlarda ezik yoktur. Kasada çatlak vs yoktur.Ekran Çizik Yoktur.

İstanbul içi elden teslim. İstanbul Dışı Satışıda ilanıma ekleyerek, arzu edene sanalpazar ilanımıda açtım

http://www.sanalpazar.com/Sirf-Satilsin-Diye-370tl-20-Ay-Kvk-Garantili-9900-Bold__isp16800693

Fiyat Revize !!

Fiyatım : 430 Tl------ > 400 TL --------> 370 !!!!! ARTIK SATILSIN !

Saygılarımla

İyi Forumlar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     SIRF SATILSIN DİYE 370 TL 20 AY KVK GARANTİLİ 9900 BOLD SIRF SATILSIN DİYE 370 TL 20 AY KVK GARANTİLİ 9900 BOLD SIRF SATILSIN DİYE 370 TL 20 AY KVK GARANTİLİ 9900 BOLD SIRF SATILSIN DİYE 370 TL 20 AY KVK GARANTİLİ 9900 BOLD SIRF SATILSIN DİYE 370 TL 20 AY KVK GARANTİLİ 9900 BOLD SIRF SATILSIN DİYE 370 TL 20 AY KVK GARANTİLİ 9900 BOLD

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.