Şimdi Ara

Sırbistan Belgrad tan iphone 7 getirtmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşim bir kaç günlük gezi için gitti belgrad a oradan iphone 7 alınır mı ?
    alınırsa nereden alınır
    yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum

• o konuya bende baktim fakat apple'in sitesinde, sirbistanda satis yeri aramaya yonlendiriyor satin almak isteyince.
  • şimdi muhtemelen bizim buralardaki gibi olacağını düşünüyorum resmi satış kanallarında fiyatlar tavan mesela
    apple sitesinde iphone 7 3799
    hepsiburada.com da 3299
    gibi fiyat farklılıkları var orada da uygun olan yerden almak lazım ama neresi :)
    bir de tax free varmış sanırım onuda ayarlatmak lazım bu konu hakkında bilgileri olan arkadaşlar konuya bilgilerini aktarırsa sanırım güzel olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xquba -- 25 Mayıs 2017; 21:53:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xquba

şimdi muhtemelen bizim buralardaki gibi olacağını düşünüyorum resmi satış kanallarında fiyatlar tavan mesela
    apple sitesinde iphone 7 3799
    hepsiburada.com da 3299
    gibi fiyat farklılıkları var orada da uygun olan yerden almak lazım ama neresi :)
    bir de tax free varmış sanırım onuda ayarlatmak lazım bu konu hakkında bilgileri olan arkadaşlar konuya bilgilerini aktarırsa sanırım güzel olacak :)

bende merak ediyorum.

gerci yurtdisindan almak eylul ekim gibi gereksiz olacak gibi. tim cock sonbaharda 7 serisinde indirim olacagini soyledi.
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    çok ilginç bende bir toptancıdan zam geleceğini duydum ama hayırlısı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xquba

çok ilginç bende bir toptancıdan zam geleceğini duydum ama hayırlısı artık

7 serisi satislari az hedeflerin altinda oldugundan, millet 8 serisini beklediginden satislari arttirmak icin yapicaklar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.