Şimdi Ara

sıralamalarla ilgilenen biri olarak tahminim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • puanzaya ygs netlerinizi lys tahmini netlerinizi yazın. çıkan puana +2 +3 ekleyerek 2010 yığınsal tabloya bakarak sıralama aralığınızı bulun. bunu yaparken de edebiyat ve fenin de 2010-2011 arası zorlukta bir şey çıkmasını tahmin ediyorum. ben 2016 yı genel olarak 2010 ile 2011 arası zorlukta buluyorum.

tahminimi böyle yapmamın sebebi: puanzadan çıkan puan 2015'e göre çıkıyor ve ayrıca 2016, 2015 e göre daha kolay olduğu için puanlar daha düşük çıkacaktır bu yüzden.

fakat onu da ben, 2016'nın genel olarak 2010'dan biraz daha zor olmasından dolayı biraz dengelediğini düşünüyorum.

not: çıkan puanlar ham puandır. okul puanı eklemeyeceksiniz yani. okul puanınız genel ortalamaya göre düşükse puanınıza karşılık çıkan sıralamayı düşürün azıcık. bu konuda yardımcı olabilirim. mesela tabloda 20 bin yaptıysanız 80 altı diploma notunuz varsa 1-2 bin kişi düşürün. yine tabloda 100 bin çıktıysa ve ortalamanız 75 altıysa düşürün birazcık. kesin sonuç veremeyeceği gibi size kendi tahminim olarak en fazla bir aralık verebilir bu yöntem.

merak ediyorum bakalım tutacak mı çok güveniyorum nedense bu sefer. rez

• Puanza dediğin yer hikaye avuntudan başka bir şey değil kendinizi kandırırsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • taromm kullanıcısına yanıt
    kaybol lan burdan. birebir doğru hesaplıyor işte bilip bilmeden konuşmayacaksın bundan sonra.
  • Neyi hesaplıyor 70 bindeki birini lys leri fullese ilk 4 bine atmıyor .Sınavın kolaylığını giren öğrencilerin yaptığı netleri standart sapmayımı hesaplıyor.Puanza dediğin yer hikaye.Bu yıl ygs deki tahminlerine baktiysan ne oldu Fııııssssss

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanza doğru hocam bizzat arkadaşın netlerini hesapladık
  • taromm kullanıcısına yanıt
    bu seneki yığınsal tablo yayınlanmadı onlar sınavdan bir sonraki sene ösym tarafından yayınlanır sonra bu tarz siteler koymaya başlar. puanza 2015'e göre ayarlıyor her şeyi. hem cahilsin hem de cahilliğinin verdiği özgüvenle rahat rahat konuşabiliyorsun. 70 bindeki adam ygs de 0 fen yapsa ve sonra lysyi fullese mf 2 de ilk 4 bine girmeyebilir bu gayet normal azcık aklını kullanarak bunu da anlayabilirdin. neyse :)
  • yigit001903 kullanıcısına yanıt
    Daha puanzadamı kaldın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam net hesabı doğru ama yaptığı sıralamaların yakından uzaktan alakası yok .Ben kendi adıma puanzaya göre ygs de 2014 de 43 bindim 2015 de 30k idi heralde ama ne oldu sìnav kolay geldi herkes iyi yaptı 65 k oldum yine aynısı olursa ne olacak

ne saçmalıyorsun sen
    iyi ne diyim haklısın kardeş

• sezaiabi35 S kullanıcısına yanıt
    beyin eksikliği neden bulaşıcı ki? laftan anlamıyor musunuz siz? sen 2016 da yaptığın netleri 2014 de yapsaydın 43 bin, 2015 de yapsaydın 30 bin yapacaktın. 2016 nın verilerini ösym açıklayamadan bir allahın kulu bilemez. onu da 2017nin ocağı gibi falan açıklar çünkü her sene böyle yapıyor. puanza 2013-2014-2015'in sıralamalarını hesaplıyor. 2016 yı hesaplıyorum gibi de bir iddiası yok. bu kafayla nasıl yaşıyorsunuz lan siz cidden gayet kocamanda yazıyo sitede yılların karşılıkları. :D ilginç ya
    + 2 +3 puan eklemeymis 2010 mus 2015 miş
    kendini avutuyorsun.Yani yazını bile okumadım sen şimdi dereyi görmeden paçaları sıvıyorsun.

kişisel tahminim dedim zaten okuma özürlüsü insan. cahil insanların ortak özellikleri işte okumayıp bununla övünmek ve okumadığı şey hakkında yorum yapmak. ayrıca demagoji yapıyor bir de o küçük aklıyla bak sen :) puanza'dan bahsediyorduk ya ne oldu o iş?
    Hakaret ve aşağılayıcı ifadeler seni haklımı yapıyor?

tartışmaya çalıştığım kişinin hiçbir şeyden haberi yok, konu hakkında bir şey bilmiyor ve yorum yapıyor bu konu hakkında. işin doğrusunu anlattığında ise kabul etmiyor. böyle bir adama sen ne yapardın? hakediyorsun...
    Hocam cevap verecektim fakat arkadaş anlamazdı ki puanzanın çalışma mantığını da anlamamış Puanzanın 2016 sıra tahmini falan yaptıgını zannediyorlar. Böyle insanlara cevap vermemek lazım takılsınlar kendi hallerinde ve bu adam nasıl 65k olmuş orası da ilginç, ben 300-500k beklerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boğaziçi Matematik -- 20 Haziran 2016; 5:02:04 >
    Varsayalım öyle olsun buda senin hakaret ve aşağılamanı gerektiriyor öylemi

• sınavların zekayla uzaktan yakından bir alakası olmadığını anlamış olduk işte :D
    evet aynen öyle. kendine gelmen lazım. işin doğrusunun sana anlatılmasına rağmen hala kendi bildiğini okuyorsun. bu gerçekten kötü bir huy. bir ağabeyin olarak sana tavsiye veriyorum. vazgeç şu huyundan. okumamakla da övünme. cahil işidir bu. bilmediğin konu hakkında bilmemene rağmen yalan yanlış yorum yapma. bilmiyorsan öğrenmeye çalış. böyle daha güzel bak gerçekten.
  • Ben denedim söylediğin şekilde.
    Olma ihtimali yüksek bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit001903

sınavların zekayla uzaktan yakından bir alakası olmadığını anlamış olduk işte :D

Züğürt tesellisi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.