Şimdi Ara

Sıralamalara ne olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sınavın zorluğundan ve puanların düşmesinden dolayı sıralama olayı nasıl değişcek.
    Örneğin Cumhuriyet Tıp Fakültesi(sivas) geçen sene 457 taban puan 14000 sıralama ile almış, ona bu sene ne olur. Sıralaması mı düşer puanımı? Kafam çok karışık bilenlerden birkaç yorum bekliyorum. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lys daha olmadı ona bağlı
  • Daha lys var konusmak icin erken ama ygs bazinda ciddi dusus olur

• Sıralamalar oynamayacak ! Gecen sene de boyle olmuştu off o matematik ne diyenler vardı bu gün sınava giren ankara unisinden tipcilarin konuşmasını duydum sınav önceki yıllar gibiydi gecen sene bu sınav olsa yine ayni puanı alirdim diyor adamlar..

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 16 Mart 2015; 22:32:03 >
  • ygs ile alan bölümlerde düşme olacak tabi de genel olarak lys olmadan puanlar düşecek kalkacak denmez, ayrıca burada yazılanları görüp "herkesin kötü geçti" diye düşünmeyin, gayet iyi yapan bir sürü kişi var forumlarda takılmayan ve forumlarda takılmasına rağmen "iyi geçti" demeyenler var. Hiç belli olmaz, her sene "çok kötü geçti" diyenler ortaya atlıyor zaten iyi geçenler ses etmiyor
  • Sezeresim'in söylediğine ek olarak sınavın zorluğunun sıralama ile alakası yok ondan haberin olsun yani, sıralamanın değişme ihtimali kolay sınavda ne kadarsa bu senede o kadar, bahsedilen değişecek olan puanlar. Yani örneğin geçen sene Ygsde 415 puanla 20.000 olunduysa bu sene 410 puanla 20.000 olunur gibisinden

@zero-man Hocam geçen sene of matematik şöyle böyle demişler ve gayette düşmüş puanlar zaten, söyledikleri çıkmış işte. Örneğin geçen yıl 11 k olduğun netlerle 2013'de 17 k oluyormuşsun Ygs'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tethark -- 16 Mart 2015; 22:39:57 >
  • Eyvallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Puanlar çok az düşer ama öyle Uçuk bir Düşüş beklemeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az 5 k diye düşünüyorum

Sınavın zorluğundan değil ki insanın kafası rahat bir şekidle girip odaklanabilse belki çözülebilir ama bu matematik 1 dakkalık matematik değildi, türkçeyle birleşince bu hale geldi. Yoksa sınav über zor değildi sadece mat uğraştırıcı türkçe saçmaydı fende (elektrostatik sorusu gibinewton sorusu gii) 1-2 tane soru direk avlıyordu insanları
  • Abi s.ktirin gidin ya nasıl dusmicek capa kultur en iyilerden biridir proje sınıfı bile berbat diyor yine aynı sekilde fen bilimleri ozel proje sınıfı 350 ye sukrediyor gecen sene 20 k daki arkadasım sınavda aglamıs yani daha neler yaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: cocolovesme

Abi s.ktirin gidin ya nasıl dusmicek capa kultur en iyilerden biridir proje sınıfı bile berbat diyor yine aynı sekilde fen bilimleri ozel proje sınıfı 350 ye sukrediyor gecen sene 20 k daki arkadasım sınavda aglamıs yani daha neler yaaa

Aynen arkadaşım çapa kültür proje sınıfında,çok zorlandım dedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.