Şimdi Ara

Siralamalar 2016-2017 civarinda gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
39
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun sure dusundum ve arastirdim. Benim kararim bu yonde, 2017’ye daha yakin olacagini dusunuyorum. 2015 gibi gelmesi cok zor cunku bu sinavi yapan cok kisi var. Ters kose olan arkadaslar cok oldugu gibi takir takir cozenler de var.

2015’in geometri sorulari zaten ayri bir alem onun yanina yaklasamazlar.

Matematikte ikisi kapisir 2018 gecebilir zorluk olarak. Ancak sure faktoru onemli. Size kendimden ornek veriyim ayt mati agir agir islemleri tek tek yaparak cozerim cunku hep islem hatasi yaparim. Lys ye girmis olsam panik yapip hizli cozmeye calisip yetistirmeye calisirken daha fazla hata yapacaktim. Ama bunda agir agir rahat rahat yaptim.

Fenler ayni diyebiliriz zaten osym fende cok zorlamiyor.

Tyt ye gelince ikisi de zor sinavdi. Ygs 2015 de tyt 2018 de gayet eleyici sinavlar bana kalirsa. Ancak siralama konusunda ygs’de 160 soru oldugundan siralamalar daha saglikli olacaktir. Soyle ornek veriyim. Sosyale pek bakmamis arkadaslarim sadece deneme cozerek 4b vb sonuclar yaptilar. Ben calismama ragmen 1y yaptim bir sorudan da emin degilim. Ama ygs denemelerinde o arkadaslarim 20-25 dolaylarinda kalirken ben 32-37 civarlarinda yapardim (mf’yim). Bu sistemde bu arkadaslarla ben ort ayni kalirken eski sistemde ben acik ara gececektim.

Yigilmalarin tum siralamalar genelinde var olacagini dusunuyorum, soru sayisinin azalmasi 1 soruyu cok daha kiymetli hale getirdi. Ancak belirli araliklarda yigilmalarin yogunlasacagini dusunuyorum.

Bunlar benim sahsi fikirlerim, kesinligi yok. Itiraz eden varsa akil mantik dahilinde tartisiriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu acmak icin 5dk dir ugrasiyorum, mesaj gitse dahi bos bir sayfa geliyor, forumda bir hata mi var ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • La Pluie kullanıcısına yanıt
    275 puana mf barajini asarmiyim sence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet mantıklı görünüyor bir analiz olarak lakin zorluk en azından bu forumda göreceli neden derseniz bence 2018 geosu 2015 den daha zor ama kel ve bir kacı gibi 2010 da zor geliyor bazılarına

Kendi yorumum ise 2015-2017 aralıgında gelecek 2017 ye daha yakın

• Mimarbey2458 M kullanıcısına yanıt
    Mf barajindan kasit mimarlik baraji ise inanin fikrim yok hocam. ilk 80k disinda yorum yaparsam ne dersem sallamis olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Pluie -- 8 Temmuz 2018; 14:44:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • labittimla kullanıcısına yanıt
    Hocam bana kalirsa 2017’nin temel kavramlari bildigin boru gibi sorular. Ustune bir de 135dk da 80 soruyu cozmek var. Her yigidin harci degil. Bir de o iptal olan uzay sorulari var kimisini panikletti kimisi ona zaman harcadi.

2017 lys fen sorularini daha once cozmustum biyolojisi bence daha kaliteliydi 2017’nin. Kimya seviyeleri ayni. Fizikte ise 2017 de bazi sorular seciciydi. Mesela ben gauss yasasi sorusunu yapamazdim. Modern fizik sorulari daha kaliteliydi 2017’nin. Ancak temel sorulari daha kolaydi yogunluk sorusu, optik sorusu vb.

Tyt’ye gelirsek turkcede bu sene bariz daha zordu.

Matematikteyse 2017 cok cok daha zordu. O problemleri cozmek kolay degildi. O kadar zor bir ygs matematigi ozellikle 2016’dan sonra pek az kisinin aklina gelirdi. Bu seneki sorular da zordu fakat yapildi. Cunku msu’den dolayi hazirdi cogu kisi bu tarza.

• La Pluie kullanıcısına yanıt
    Hayir hocam 240k barajiydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mimarbey2458 M kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi bir fikrim yok

• Sınavlanın 2016 2017 yığınsallarını seçip bakmak daha mı mantıklı yani hocam sizce

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.