Şimdi Ara

Siralama sitelerine takilmayin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artik cok bakan yoktur ama son an heyecaniyla kafaya takan varsa bir iki ornek vericem.
    Benim ygsde sosyalim dusuktu kendi siralama civarina gore bu yuzden siralama yapan yerlerde yaklasik 1000 kisi dusuk gosteriyordu mf3 icin. Lysde kat sayi artiyor diyceksiniz evet etkisi var ama anlattigim nokta bu degil ve o kadar da oynatacak bir sey degil. Yine su an lys netlerini giriyorum. 60 matla 61 mati ayni gosteriyor. Genelde mf3te mat icin 2 nete siralama oynatiyor halbuki 1 net 5k bandinda 300-400 kisi bile oynatabilir. En kotu 100 kisi atmasi lazim. Demem o ki osymnin sistemi gercekten farkli . 4k beklerken 3k veya tersi olabilir. Internet fikir verse de bundan cok farkli sonuclar gelebilir cok kendinizi endekslemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 gün kaldi ama yine sorcam sence siteler genel olarak iyimser mi kötümser mi

• O acidan bakmadim sinavla az cok yaklasik gosteriyo bence ama obp az atiyor hami hatali yerlestirmede o kotumserligi toparliyor. Tahmin hesap yine olasi ama iyimser artisi obpyi gercekci atiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.