Şimdi Ara

SIRADAN BİR ASOSYALDEN ÖTEYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dışarı çıkmazsın evde günü oyun oynıyarak geçirirsin o normaldir ama benimki çok farklı

kafamdaki dertlerden artık oyun zevkim hiç kalmadı.

Okul da pasif bir insanım turist gibi gelirim her sene . tenefüslerde kantine çıkmam yinede hergün her ihtimale karşı cebime 2 , 3 lira koyarım onuda eve giderken harcarım.
    beden dersi olur hiç futbolmuş oymuş buymuş bulaşmamayı tercih ederim öğretmenlerde bu konuda insaflı sağolsunlar sadece arkadaşların dikkatini çekmem kötü. gezi olur hiç gitmem .

sabah erkenden bakarım yola şuan pek hareketlimi diye çıkarım hemen kimselerin gitmediği yerden okulun oraya giderim içeri girme vaktini okul yakınında bir sokakta beklerim ve i çeri tam girecekken bende aradan sıyrılırım.

arkadaş - öğretmen ilişkilerine şuan girmiyorum.

benim gibisinin olduğunu düşünmüyorum.

• Sen insan degilsin, ciddi soyluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baran 13 (on üç) yaşında.

• Teoman - Güzel bir gün

• demin yazdım gönder diyecektim yanlışıkla reklama bastım yazı kayboldu.neyse senden daha kötü asosyalim hani normal bir asosyalle senin asosyalliğin arasındaki fark neyse senin asosyalliğinle benim asosyalliğim arasında da o fark var.
  • bıraderım sımdı nabıosun bılıyomusun 33 lıraya guzel bı proteın dozu alıorsun karıstırıosun muz fln ıste gıdıosun salona tam 11 kere şınaw cekıosun bak bura cok onemlı.Ondan sonra gıdıosun tmm mı 7 kere dambıl kaldırıosun 3.5kg olcak ondan sonra duwarları kırabılırsın tek yumrukla kardesım,cok ıyı form tutarsn benım dedıklerımı yab
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmltkk

dışarı çıkmazsın evde günü oyun oynıyarak geçirirsin o normaldir ama benimki çok farklı

kafamdaki dertlerden artık oyun zevkim hiç kalmadı.

Okul da pasif bir insanım turist gibi gelirim her sene . tenefüslerde kantine çıkmam yinede hergün her ihtimale karşı cebime 2 , 3 lira koyarım onuda eve giderken harcarım.
    beden dersi olur hiç futbolmuş oymuş buymuş bulaşmamayı tercih ederim öğretmenlerde bu konuda insaflı sağolsunlar sadece arkadaşların dikkatini çekmem kötü. gezi olur hiç gitmem .

sabah erkenden bakarım yola şuan pek hareketlimi diye çıkarım hemen kimselerin gitmediği yerden okulun oraya giderim içeri girme vaktini okul yakınında bir sokakta beklerim ve i çeri tam girecekken bende aradan sıyrılırım.

arkadaş - öğretmen ilişkilerine şuan girmiyorum.

benim gibisinin olduğunu düşünmüyorum.

senden beterim

• hayaletsin bu dünyada
  • Aynı ben

• Bende böyleyim hatta daha kötüsü.Bütün sınıf boş derste toplanmış sohbet ederken ben diğer köşede telefonla oyun oynarım.

• TechR T kullanıcısına yanıt
    bütün sınıf toplanıp sohbet ederken bende 2 3 tane uyuyan kişi buluyorum onların yakınında uyuyormuş numarası yapıp içimden biri kafama sıksada kurtulsam diyorum.
  • kmltkk K kullanıcısına yanıt
    Durum gerçekten çok ama çok vahim hocam.Bende bazen sinirden midir üzüntüden midir sağa sola saldırıcak kadar doluyorum.Son zamanlarda alkol almadığım gün yok bu konu yüzünden.Bu sosyal bozukluk mudur herneyse gerçekten en bela dertten bile daha bela.Yaşam sevincim kalmadı

• Bildigin bitki bu

• Kapana kısıldınız, toplu blok konusu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    benim ne giyim alışveriş ne oyun ne arkadaşlarla takılma gibi bir zevkim var sosyal ve psikolojik çöküntü getirdi bu durumlar bana en kötüsü okul hayatımı etkilemesi. okulda önceden yaşadıklarım ve şu zamanlar okul çevresinde çok dikkat çekmem benim kafamı bozuyor.
    Sizce bu sorunların sebebi ne?

toplumun alt yapısı ve benim gibi kişiliklerin bu yapıyı sahtelik olarak görmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmltkk -- 2 Eylül 2016; 0:30:17 >
    Özgüvensizlik gibi bi sorun varmı

• Sherlock, sen misin aga ?

özgüvensizliğin dibi var bende ama geçici değil insanlar arasında olduğu kadar kendi başımdada özgüvensizlik var yani canım sıkılıyor dışarı gezmeye ilham gelmiyor mesela çok kalabalık ortamlardan sıkılıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.