Şimdi Ara

Sıradaki Popüler Server => ELAMIDAS! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
7
Favori
78.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satılık sos +7 normal +7 karışık set,+9 glavie uyguna vereceğim.
  • Server hayla canlı vay be
  • Arkadaşlar oyuna başlamayı düşünüyorum. Acaba hala canlı kalabilecek bir durumda mı yoksa bitmeye başladı mı server?
  • Kennicky K kullanıcısına yanıt
    başlangıçta 2900 player vardı ip limit 1 ken şuan ip limit 2 ve 1.400 civarı var durum ortada :) ben şahsen bıraktım.
  • Kennicky K kullanıcısına yanıt
    Birkaç guild bıraktı ama oyunda hala 1600 online var, bugün bizim olduğumuz kalede 200 kişi vardı diğer 2 kale hariç, 100 kişi ile kervan yapıyoruz şu anda (1 pc= 1job takabiliyosun) 20 thief zerkle daldı az önce gayet iyi hala

04.10.2015

Sıradaki Popüler Server => ELAMIDAS!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dubforvet -- 5 Ekim 2015; 3:11:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dubforvet

Birkaç guild bıraktı ama oyunda hala 1600 online var, bugün bizim olduğumuz kalede 200 kişi vardı diğer 2 kale hariç, 100 kişi ile kervan yapıyoruz şu anda (1 pc= 1job takabiliyosun) 20 thief zerkle daldı az önce gayet iyi hala

04.10.2015

Birkaç guild deil neredeyse swdeki guildlerin yarısı bıraktı gözlemledigim kadaryla. Oyunda bugla moon kasanlar olmus bi sürü o duyuldu ondan sonra soğudu herkes 2500-2900 arasi player varken 700-800 player a dusmesi bu swyide fena etkiledi bu arada 1600 online deil ip limit 2 oldgu icin yarisi hatta 2 pcsi olanlari sayarsak daha fazlasi stall ve bot cari oldu :) keske boyle olmasaydi diyorum ama adam akilli pwp serverda kalmadi malesef emek veriyoruz bu tip biseyler oluyo heves kalmiyo insanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6047038AC -- 5 Ekim 2015; 14:33:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk server mı 2500 kişi kadar da var mı online oyuncusu
  • Açıkçası bugla moon kasan olmadı, ''5 kişi'' IP/PC limitini geçerek bot charları açtı fazladan gold elde ettiler onlarda banlandı itemleri silindi vs. Oyun bugün itibari ile 75. günü falandır 1500 online civarı biz Experts olarak devam ediyoruz, 24 saat kervan çekiliyor gündüz-akşam thiefler baskın yapıyor 25-35 kişi şimdilik hala iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dubforvet

Açıkçası bugla moon kasan olmadı, ''5 kişi'' IP/PC limitini geçerek bot charları açtı fazladan gold elde ettiler onlarda banlandı itemleri silindi vs. Oyun bugün itibari ile 75. günü falandır 1500 online civarı biz Experts olarak devam ediyoruz, 24 saat kervan çekiliyor gündüz-akşam thiefler baskın yapıyor 25-35 kişi şimdilik hala iyi :)

Oyunun ilk gunlerini hatirladikca suanki halinden utaniyorum 2500+ oyuncudan 600-700 lere geriledi fakat yinede ölü bi sw sayilmaz haklisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haftadan ss ler

• Dubforvet kullanıcısına yanıt
    hocam tamam olabilir fakat bnm demek istedğim oyun ip limit 1 iken 2900 ü görüyordu ilk zamanlarında şimdi ip limit 2 fakat 900 civarı yani 400 kadar aktif oyuncuya gerilemiş vaziyette sürekli eriyor tabiki oynayan herkese saygımız var çokta güzel bir sw idi ama ne yazık ki insanlar artık güvenemez oldu ya da çabuk sıkılıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: vefasız22

hocam tamam olabilir fakat bnm demek istedğim oyun ip limit 1 iken 2900 ü görüyordu ilk zamanlarında şimdi ip limit 2 fakat 900 civarı yani 400 kadar aktif oyuncuya gerilemiş vaziyette sürekli eriyor tabiki oynayan herkese saygımız var çokta güzel bir sw idi ama ne yazık ki insanlar artık güvenemez oldu ya da çabuk sıkılıyorlar

silkroad asla uzun soluklu bi mmo olmadıki zaten ben oyundaki %70lik Türk kitlesi yüzünden bıraktım geri kalan %30luk yabancılarda zaten bu insanlar yüzünden bıraktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 3 Kasım 2015; 19:55:30 >
  • [A]narchy kullanıcısına yanıt
    haklısınız eskiden ilgi görüyordu ama artık o günlere dönmek imkansız ve isro iyiye gideceğe benzemiyor sizce daha ne kadar ömrü vardır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vefasız22

haklısınız eskiden ilgi görüyordu ama artık o günlere dönmek imkansız ve isro iyiye gideceğe benzemiyor sizce daha ne kadar ömrü vardır ?

hocam silkroad biteli muhtemelen 3 patch oldu ben 120 patchinde oynıyım dedim hani abartısız 10 15 kişi anca oynuyordu koca serverda gerisi bota bırakmış afk hiç bi event dolmuyor her hangi birşey yapamıyorsun
  • Çoğu servere göre gayet iyi.Belki iSrodan da iyidir şuan.

Sro artık bitti , yazları oynuyorum pServer , o da ortam için.Yoksa oyundan zevk aldığım söylenemez.

Silkroad 2 çıksa ne güzel olur , yeni ırk gelse , skilleri ayarlasalar.Oyun dengeli olsa , yeni eventler gelse , oyuna tekrardan başlarım.
  • up

Merhaba forumdonanım,

LastThief'in yaptığı açıklamadan sonra Electus Reborn'a başlama kararı aldık, diğer büyük guildlerinde tekrar burada oynayacağı yönünde duyumlar aldım. Konuyu yeniliyorum, ilgisini çeken arkadaşlar için birkaç hatırlatma yapıp bilgi vereyim.

Electus Online IP limit 1 2900 civarı online oyuncu kapasitesine ulaşıp 5 ay civarı full aktif devam eden bir serverdı. Elitepvpers'de yarım milyon tıklanması ve en çok konuşulan/yorum yazılan ilk 3 sro serverlarından birisi. İlk server 100 cap China idi bu sefer 90 cap China olarak başlayıp 100 level e cap rise yapılması planlanıyor verilen bilgiye göre.

Website açılmış, gerisayım eklenmiş ama 100% doğru tarih olmayabilir diyor kendisi.

http://electus-reborn.com/

https://www.facebook.com/ElectusOnline

Umarım yine 3000 online sayısına ulaşır, rekabeti bol bir server olur. Bilgi aldıkça paylaşacağım görüşmek üzere.

Mr_Chocolate / Experts

• Dubforvet kullanıcısına yanıt
    İlk zamanlarda ki enerji ve coşkuyu yakalarsa kesinlikle başlarım bilgilendirme için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke haziranda açsalarmış mart tam okul dönemine geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve ygs
  • badibatu kullanıcısına yanıt
    Cunku acilma ihtimali yuksek 2 server daha var.Gec acarlarsa dolduramaz tam zamaninda aciyo.Birincisi BlazeGN,Isro dosyalarini cracklemisler ilk defa 125 cap isro rates planlaniyo 1 senedir beklenen proje.Ikincisi daha dusuk ihtimalli de olsa bi elamidas 2 haberi dolasiyo.Okullar kapandiktan sonra onlarla acarsa bu sefer 3k playeri falan bulamayabilir.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.