Şimdi Ara

Sıra ultima online'da

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bırcok online oyun oynadım sımdıye kadar,cogunuzda oynadına ınandıgım oyunlar basta world of warcraft,league of legends vs . gibi.kısacası mmorpg olup frp tadı olan oyunları cok severım.smdıye kadar hep uo'yu bılıyordum fakat hıc oynamadım.artık bı denıyım dedım gecte olsa.bıraz rehberlerı okumaya basladım yavsatan.biraz arastırdktan sorna turkler arasında pyramd uo 'nun populer oldunu gordum.kayıt oldum falan.fakat o server olanınız varmı durumu nasıldır hile hurda benzerı bişi varmıdır.pvp mı dır yoksa hem pvm hem pvp mıdır ? baska guncel server ve onerılıerınız varsa sımdıden tsk ederım.

• Ben pyramidde oynuyorum. Hilesini bilemiycem, en fazla speed vardır.
    Pvp Pvm ikiside var. Baska güncel server bilmiyorum. Nebula olabilironda kasmak işkence yalnız.
  • anlıyorum saol dostum bugun hayırlısıyla baslıyorum
  • benim oynadığım en iyi oyunlardan biri ultima online speedden başka hilesi yokdur varsa bile serverlerde koruma var yapamazlar cogu acıklar giderildi ama ben rpden cok pvp serverden zevk aldım.. rp emek isteyen server benim pek oyuna ayıracak vaktim olmadıgından genellikle pvp oynadım :)
  • Şu an sunucuların genelinde anormallik söz konusu ancak genel olarak Pyramid tavsiye ederim.
  • baya geç kaldın hocam; ama başla genede.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.