Şimdi Ara

SIRA BENDE. :D SGS II Mİ SENSATION MU?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevabı biliyorum ama siz yinede görüşlerinizi bildirin. :D Bütçe 1100 küsür.Alternatif cihazlarda önerebilirsiniz.

• Hocam yurtdışından mı getirteceksin? Tavsiyeye pek ihtiyacın yok bence forumda aktifsin araştırıyorsun, iki cihazın da iyi kötü yanlarını biliyorsundur sanırım yorma şimdi beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Hocam yurtdışından mı getirteceksin? Tavsiyeye pek ihtiyacın yok bence forumda aktifsin araştırıyorsun, iki cihazın da iyi kötü yanlarını biliyorsundur sanırım yorma şimdi beni

:D Yurt dışından gelen cihazlardan alacağım.Kayıtsız yane. Evet öyle ama dedim bir de bakayım sizlerin görüşlerini almak nasıl oacak diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 7 Temmuz 2011; 21:01:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juan Pablo Montoya

quote:

Hocam yurtdışından mı getirteceksin? Tavsiyeye pek ihtiyacın yok bence forumda aktifsin araştırıyorsun, iki cihazın da iyi kötü yanlarını biliyorsundur sanırım yorma şimdi beni

:D Yurt dışından gelen cihazlardan alacağım.Kayıtsız yane. Evet öyle ama dedim bir de bakayım sizlerin görüşlerini almak nasıl oacak diye.

Görüş almak iyidir de bu iki cihazdan birini seçmek kişiselleşiyor bence, hangisi sana hitap ediyorsa al gitsin
    Sahibindende sgs2 fiyatları da 1100'e kadar düşmüş ben daha yüksek diye tahmin ediyordum iyi fiyat aslında. Gerçi iyi dediğim ülkemizdeki fahiş fiyata göre. Yoksa daha düşük bile olabilir. Yurtdışında 1000 lira civarı olan telefonu Samsung ülkemizde 1700 liraya sattığı için kaçak mala 1100 lira iyi diyoruz, Samsung'un yaptığının büyük yanlış olduğunu düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 7 Temmuz 2011; 21:07:24 >

• quote:

quote:

quote:

Görüş almak iyidir de bu iki cihazdan birini seçmek kişiselleşiyor bence, hangisi sana hitap ediyorsa al gitsin
    Sahibindende sgs2 fiyatları da 1100'e kadar düşmüş ben daha yüksek diye tahmin ediyordum iyi fiyat aslında. Gerçi iyi dediğim ülkemizdeki fahiş fiyata göre. Yoksa daha düşük bile olabilir. Yurtdışında 1000 lira civarı olan telefonu Samsung ülkemizde 1700 liraya sattığı için kaçak mala 1100 lira iyi diyoruz, Samsung'un yaptığının büyük yanlış olduğunu düşünüyorum...

Ben bunun Samsung un hatasının olduğunu sanmıyorum.Yurti içindeki satıcılardan kaynaklanıyor.Ama 1600 TL de veremem hane.Aradakş fark bayağı fazla.

• Alacakları destek-araya ve kullanım, sensationin malzeme kalitesi işçiliği ve htcnin akıllı telefonlarda ki deneyimi - kalitesi dolayısıyla Sensation al derim ama sen bilirsin
  • kardeşim hangisini alırsan al aklın diğerinde kalmayacak.bu kesin.donanım olarak başabaş cihazlar.ama ekranın samoled plus oluşundanmıdır nedir ben s2 alacağım.wave kullandığım için samoled ekranın nasıl birşey olduğunu biliyorum.bunda birde plus var.var sen gerisini hesap et artık.bu saatten sonra kimse bana samoled olmayan cihaz kullandıramaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence markanın hatası var. Nokia mesela N8'i yurtdışında 900-950tl civarında satılırken ülkemize 999tl fiyat etiketiyle getirmişti. Demek ki isteyince oluyor. Herkes vergi vergi diyor da, yurtdışında vergi yok sanki. Sadece bizdeki vergiler biraz daha fazla. Ancak sgs2'nin fiyatını 1000'den 1700'e çıkaracak kadar da ağır vergiler ödemiyoruz ülkemizde abartı bu. O yüzden Samsung'un satış stratejisi yanlış bence.
    Hocam cidden 1600-1700 lira verilmez bence de. 1100'e alırsın yurtdışı cihazını, 1 yıl uluslararası garantisi var zaten. Onu da geçtim arıza çıkarırsa parasıyla yaptırırsın hem adam akıllı hizmet alırsın. Garantiye göndersen 1 ayda gelen cihazı parayla serviste tamir ettirsen 1 haftayı bulmuyor gelmesi. Ayrıca arada 500-600 liralık bir fiyat farkı var ki aldığın telefonun da o kadar masraf açacağını, çok arıza yapacağını düşünmüyorum aldığım telefonların hiçbiri ederinin yarısı kadar masraf çıkarmadı bana şimdiye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 7 Temmuz 2011; 21:15:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: malcolmx99

kardeşim hangisini alırsan al aklın diğerinde kalmayacak.bu kesin.donanım olarak başabaş cihazlar.ama ekranın samoled plus oluşundanmıdır nedir ben s2 alacağım.wave kullandığım için samoled ekranın nasıl birşey olduğunu biliyorum.bunda birde plus var.var sen gerisini hesap et artık.bu saatten sonra kimse bana samoled olmayan cihaz kullandıramaz

Kesinlikle öyle.Ben de sAMOLED + yüzünden o cihazı çok istiyorum ama Senastion da bazen aklıma yatmıyor değil.
    @Yunuss.10:Ya aslında gerçekten süper cihaz ama son çıkan söylentiler korkuttu beni.Ekrana toz girmesi,sinyal sorunları felan.
  • quote:

Bence markanın hatası var. Nokia mesela N8'i yurtdışında 900-950tl civarında satılırken ülkemize 999tl fiyat etiketiyle getirmişti. Demek ki isteyince oluyor. Herkes vergi vergi diyor da, yurtdışında vergi yok sanki. Sadece bizdeki vergiler biraz daha fazla. Ancak sgs2'nin fiyatını 1000'den 1700'e çıkaracak kadar da ağır vergiler ödemiyoruz ülkemizde abartı bu. O yüzden Samsung'un satış stratejisi yanlış bence.
    Hocam cidden 1600-1700 lira verilmez bence de. 1100'e alırsın yurtdışı cihazını, 1 yıl uluslararası garantisi var zaten. Onu da geçtim arıza çıkarırsa parasıyla yaptırırsın hem adam akıllı hizmet alırsın. Garantiye göndersen 1 ayda gelen cihazı parayla serviste tamir ettirsen 1 haftayı bulmuyor gelmesi. Ayrıca arada 500-600 liralık bir fiyat farkı var ki aldığın telefonun da o kadar masraf açacağını, çok arıza yapacağını düşünmüyorum aldığım telefonların hiçbiri ederinin yarısı kadar masraf çıkarmadı bana şimdiye kadar.

Aynen.Bir daha baktımda söyledikleriniz çok doğru.

• Samoled + varda, sensationin ekran qHD çözünürlük daha önemli bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Samoled + varda, sensationin ekran qHD çözünürlük daha önemli bence

Zaten ikisinide çekici kılan özelliklerden biri de bu işte.İki ekran da birbirinden güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 7 Temmuz 2011; 21:29:47 >
  • quote:

çözünürlük önemli tabiki.zaten insan gözünün çok küçük pikselleri ve kontrastı algılaması çok zor.bugün electroworld de s2 ve arcı inceledim.renk ve çözünürlükde öyle aman aman bir fark göremedim.donanımı aynı olsa ne s2 ne htc.gözümü karartıp arc alırdım açıkcası
  • quote:

quote:

Zaten ikisinide çekici kılan özelliklerden biri de bu işte.İki ekran da birbirinden güzel.

bence cozunurluge bu kadar takilma zira arada 38ppi fark var sadece ustelik galaxy s2 den inc basina cozunurlugu kat be kat dusuk olan 57 ppi daha dusuk ipad2 bu gun piyasada yok satiyor bende ilk nesil ipad var ve katiyyen cozunurlukle ilgili bir sikinti yasamadim galaxy s2 de de yasamazsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan azeri -- 7 Temmuz 2011; 21:39:18 >

• quote:

quote:

çözünürlük önemli tabiki.zaten insan gözünün çok küçük pikselleri ve kontrastı algılaması çok zor.bugün electroworld de s2 ve arcı inceledim.renk ve çözünürlükde öyle aman aman bir fark göremedim.donanımı aynı olsa ne s2 ne htc.gözümü karartıp arc alırdım açıkcası

İlgiçtir ki yukarıdaki ilk mesajında Samoled olmayan cihaz almayacağını belirtmişsin ama Arc'ın donanımı da yüksek olsaydı onu alırdım demişsin zaten Arc ile S II arasında çok az bir fark var bu gözle ayırt edilemez ama qHD ile FWGA arasında gözle görülür bir çözünürlük farkı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

quote:

quote:

bence cozunurluge bu kadar takilma zira arada 38ppi fark var sadece ustelik galaxy s2 den inc basina cozunurlugu kat be kat dusuk olan 57 ppi daha dusuk ipad2 bu gun piyasada yok satiyor bende ilk nesil ipad var ve katiyyen cozunurlukle ilgili bir sikinti yasamadim galaxy s2 de de yasamazsin

Valla SGS II alacağım zaten yukarıda belirttiğim gibi ama verdiğiniz bilgide çok iyi.Neyse SGS II de karar kıldım diyeyim de fazla uzamasın konu. :D Hepinize teşekkürler arkadaşlar.

• quote:

quote:

quote:

İlgiçtir ki yukarıdaki ilk mesajında Samoled olmayan cihaz almayacağını belirtmişsin ama Arc'ın donanımı da yüksek olsaydı onu alırdım demişsin zaten Arc ile S II arasında çok az bir fark var bu gözle ayırt edilemez ama qHD ile FWGA arasında gözle görülür bir çözünürlük farkı olur

Haklısınız.donanım kelimesinin yanına samoled+ faktörünü eklemeyi unutmuşum.ama şu bir gerçek arcın tasarımı harika.donanım olarakda tek çekirdek kategorisinin en iyisi.rakipleri çift çekirdekleri peşpeşe piyasaya sürerken se nin bunlara karşılık verecek teknolojik gücü varken neden bu kulvarda sessiz kaldığını anlamış değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birşey daha soracağım bana pasaport gerekecek şimdi.Eğer bulamazsam bana İstanbul da olan arkadaşlardan biri yardım edebilir mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Haklısınız.donanım kelimesinin yanına samoled+ faktörünü eklemeyi unutmuşum.ama şu bir gerçek arcın tasarımı harika.donanım olarakda tek çekirdek kategorisinin en iyisi.rakipleri çift çekirdekleri peşpeşe piyasaya sürerken se nin bunlara karşılık verecek teknolojik gücü varken neden bu kulvarda sessiz kaldığını anlamış değilim

Bakın orda kendiniz fark etmeden aslında ağzınızdan kaçırdınız. Samalod ile Bravia Engine arasında uçurum kadar fark yok , kaldı ki BE gerçekçi renkler veriyor

Evet SE rakiplerinden baya bi geride kaldı , ben bunu Tsunamiye bağlıyom mevcut modelleri bile üretilemedi sonuçta ( Neo - Play ve Xperia Pro gibi. ) yakında çıkarır geç kaldı ama önmli değil o kadar da .

Bu arada aklıma yeni geldi Evo 3D öneririm

• Yunus Evo 3D süper cihaz ama çok pahalı olacak galiba ya.Ayrıca 3D çok önemli değil benim için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.