Şimdi Ara

Siparişi veriyorum son yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşlemci i5 6500
    Ram kingston 8 gb
    Ssd 240 gb sandisk
    Ekran kartı Msi gtx950

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaklaşık 2 saat içinde siparişi vericem yardım edicek yok mu ?

• GSliyiz0935 G kullanıcısına yanıt
    Kasa ve psu?
  • Cpu ram ve anakart aynılarını aldım (ram i gskill aldım) ve çok çok memlunum 1 hafta evel 1060 siparişi verdim yolda geliyo.
    Bu parçalar için bişi demiyorum.
    Bu sistemi oyun için kullanıcak isen
    Ben ssd yerine mekanik disk alır aradaki bütçeyle daha iyi bi ekran kartı almaya çalışırdım.

İlerde hdd in yanın ssd alınabilir ama ekran kartı için aynı şey söz konusu değil.
    Tabi bu kullanım amacın oyun ise

• GSliyiz0935 G kullanıcısına yanıt
    ben olsam gtx 950 almam
  • Hocam yakın bir sisteme bende sahibim (imzam da mevcut) Ancak ben topladım ve şuan ekran kartsız olarak kullanıyorum. 600-650 TL param var ekran kartı için. Alırsam GTX950 alacaktım ben ama yeni seri kartların çıkmasına 1 haftadan az süre kalmışken bence sizde almayın. RX460, RX470 ve GTX1050'yi bekleyin benim gibi.
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    Psu 600 w 80 plus

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni kartları beklicem evet ama 950 ve 960 arasındayım fiyat farkına değerse 960 alıcam

• Erreguay kullanıcısına yanıt
    Hocam 1060 bi alabilsem bütçe yok

Nerden aldınız kaça aldınız ve görselleri var mı hocam atabilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GSliyiz0935 -- 31 Temmuz 2016; 23:28:53 >
  • 1060 ı zorlayamıyosan bile acele etme 1050 veya 470 gibi kartları bekle. Bu arada bu kartlar daha piyasada yok.

i5 in kendi gpu'su günlük işler ve hafif oyunlar için idare ettirir.
    Kartlar çıkana kadar bütçeni rahatlatabilirsen dediğim kartlara yönelebilirsin.
    Yok o zamana kadar bütçede bi değişiklik yapamazsan; 950 alırsın. hemde dediğim kartlar çıktığı için fiyatı biraz daha aşağı düşebilir.

• Erreguay kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi sistemi toplayıp beklemeye geçicem olursa yurtdışından almaya çalışıcam sizin tam sistemi yazar mısınız bi bir de görsel varsa atar mısınız sistemin

• quote:

Orijinalden alıntı: GSliyiz0935

Hocam yeni kartları beklicem evet ama 950 ve 960 arasındayım fiyat farkına değerse 960 alıcam

Dostum şu anda VB stoklarında , MSI GTX 960 2 GB ile ASUS GTX 950 2 GB fiyatları kafa kafaya aralarında 3 Lira falan var , yani eğer tüm firmalar için bu böyleyse (geniş çaplı araştırmadım) 960 2 G ile 950 2 G bu kadar yakın fiyat da olduktan sonra tabi ki GTX 960 alıp geçmelisin illa ki yeni kartları beklemeyip hemen almak istiyorum diyorsan ve fiyat farkları her firma için bu kadar yakınsa kesinlikle 960 al fakat benim tavsiyem yeni kartları bekle , i5 6500 de ki dahili grafik seni bu sürede idare edebilir AAA+ oyunları oynamayı erteleyebilecek sen tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 1 Ağustos 2016; 1:25:39 >

• Provisioner kullanıcısına yanıt
    Hocam 950 ve 960 arasında fark yok diyorlar blmiyorum tam eksen bilgisayarda 960 2G 666 lira gayet uygun ama bekliceö galiba kararsızım şuanda

Hocam yeni kartlar çıınca fiyatlar düşer gtx1060 ın fiyatı düşerse almaya çalışıcam olmazsa 960 mecburen

• Şimdilik ssd yerine 7200rpm lik bir harddisk alıp, ekran kartını yükseltebilirsin performans olarak gtx960m alınabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam 950 ve 960 arasında fark yok diyorlar blmiyorum tam eksen bilgisayarda 960 2G 666 lira gayet uygun ama bekliceö galiba kararsızım şuanda

Beklemeni tavsiye ederim , şeytana uyma , bekle ve akıllı yatırım yap.
  • quote:

Hocam yeni kartlar çıınca fiyatlar düşer gtx1060 ın fiyatı düşerse almaya çalışıcam olmazsa 960 mecburen

Dostum , GTX 1060 gereksiz derece de pahalı bir kart bilmiyorum benchmarklarına,oyun testlerine henüz bakmadım tam olarak neye denk geliyor , GTX 970 sıfır olarak 1000 liralara kadar inmişken , GTX 1060 + ne kadar verimlilik ve performans koyuyor ki 1500 liranın üzerinde fiyatla raflara koyuluyor ? bunun açıklaması bu firmalar yine bizi öpmenin peşinde

1000 liraya çıkmışken RX 480 de düşünebilirsin , 1000 lira altında kalacaksan RX 470 / GTX 1050 de bekleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 1 Ağustos 2016; 1:55:50 >
    Hocam amd düşünmüyorum bi umut gtx1060 ın düşmesi olmazsa 1050 o da olmazsa 960

• V3 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten 40 lira var hdd ve ssd arasında o yüzden hdd düşünmüyorum

• Bence ekran kartını alma onboard'dan devam et. 480 veya 1060 almaya çalış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.