Şimdi Ara

Sipariş veriyorum sizce almalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar tekinay hocanın fizik soru bankasını sipariş veriyorum şuan sizce 20 saatte fizik dvdsinide almalımıyım . hatta sizce bu kitap iyimidir yaz için 10.sınıfım .
    sizce daha iyi bir kitap varmı ? video çözümlü olması aklımı çeliyor

• kardeş sakın alma benden söylemesi.konuyu kavratma gibi bi yönü kesinlikle yok.ışık teorileri konusu kesik.atışlar testleri açılmıyor.daha ne eksiklikler vardır benim görmediğim.ben lys fizikten +25 yapıyorum abartısız valla geçen bi konu dinledim yarıda bıraktım.bildiklerimi de unutacaktım devam etseydim. benim param boşa gitti senin gitmesin.üstelik ekran büyümüyor zorla görüyosun yazıları.anlatımıda çok zayıf.körfez video bin basar ona. üstelik uyuz olduğum şey 50 mail attım hocam ışık teorileri falan yok ne yapacz ben zaten bu konular için almıştım.ne yapayım ben basıncı elektiriği.bi cevap bile gelimiyor maile. benden söylemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasva0X

kardeş sakın alma benden söylemesi.konuyu kavratma gibi bi yönü kesinlikle yok.ışık teorileri konusu kesik.atışlar testleri açılmıyor.daha ne eksiklikler vardır benim görmediğim.ben lys fizikten +25 yapıyorum abartısız valla geçen bi konu dinledim yarıda bıraktım.bildiklerimi de unutacaktım devam etseydim. benim param boşa gitti senin gitmesin.üstelik ekran büyümüyor zorla görüyosun yazıları.anlatımıda çok zayıf.körfez video bin basar ona. üstelik uyuz olduğum şey 50 mail attım hocam ışık teorileri falan yok ne yapacz ben zaten bu konular için almıştım.ne yapayım ben basıncı elektiriği.bi cevap bile gelimiyor maile. benden söylemesi

merabalar 20 saatte fizik konu anlatımlısı içimi yaptın bu yorumu bunu almasamda olur ama dvdli soru bankası nı almak istiyorum bunun hakkında ne düşünüyorsun bu arada 25 netlere nasıl çıktın hangi kitaplar geliştiriri beni 10 .sınıf oldugumu ve 9.sınıfımın boş geçtiğini ve bu yaz ilkdefa ygs başlamayı düşündüğüme uygun olarak yazarsan sevinirim ..

• quote:

Orijinalden alıntı: talhakopan67

quote:

Orijinalden alıntı: kasva0X

kardeş sakın alma benden söylemesi.konuyu kavratma gibi bi yönü kesinlikle yok.ışık teorileri konusu kesik.atışlar testleri açılmıyor.daha ne eksiklikler vardır benim görmediğim.ben lys fizikten +25 yapıyorum abartısız valla geçen bi konu dinledim yarıda bıraktım.bildiklerimi de unutacaktım devam etseydim. benim param boşa gitti senin gitmesin.üstelik ekran büyümüyor zorla görüyosun yazıları.anlatımıda çok zayıf.körfez video bin basar ona. üstelik uyuz olduğum şey 50 mail attım hocam ışık teorileri falan yok ne yapacz ben zaten bu konular için almıştım.ne yapayım ben basıncı elektiriği.bi cevap bile gelimiyor maile. benden söylemesi

merabalar 20 saatte fizik konu anlatımlısı içimi yaptın bu yorumu bunu almasamda olur ama dvdli soru bankası nı almak istiyorum bunun hakkında ne düşünüyorsun bu arada 25 netlere nasıl çıktın hangi kitaplar geliştiriri beni 10 .sınıf oldugumu ve 9.sınıfımın boş geçtiğini ve bu yaz ilkdefa ygs başlamayı düşündüğüme uygun olarak yazarsan sevinirim ..

bence zamanın bol kardeş 20 saatte bitirmek için uğraşma.sindirerek bitir.25 netlere nasıl çıktım.soru çözdürerek çıktım.benim şu ygs-lys sisteminde tecrübe ettiğim bişey varsa oda soru çözdürmenin önemi.haftada 50 soru götürürdüm fizikciye.öyle geliştirdim.kitap tavsiyesi yapamam çünkü benim aldığım kitaplar hep fiyasko çıktı hiç memnun kalmadım.binlerce lira vermişimdir şimdiye kadar kitaplara ama doğru seçim yapmak önemli tabi.dvd li soru bankası için ise yerinde olsam önce körfez dvd li soru bankasını alırdım.çünkü bende var ikiside mustafa tekinay yetersiz kalıyor.bi tarafta tek başına kitap yazan bi hocanın soruları var.diğer tarafta ise körfezin kadrosu var.tartışmaya gerek bile yok. mustafa tekinay hocam okursa bir gün alınmasın hocalığınıza laf yok fakat sisteminiz şuan için eksik hocam saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasva0X -- 27 Mayıs 2013; 22:28:22 >

• al al mustafa hoca candır.
  • quote:

Arkdaşlar tekinay hocanın fizik soru bankasını sipariş veriyorum şuan sizce 20 saatte fizik dvdsinide almalımıyım . hatta sizce bu kitap iyimidir yaz için 10.sınıfım .

yav kardeşim 10 sınıfsın hayatına bak ne ygs si ne sınavı ya.11 ortalarında hatta yazında bile baslasan yeter ne yapmaya çalışıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylerdurden04

quote:

Arkdaşlar tekinay hocanın fizik soru bankasını sipariş veriyorum şuan sizce 20 saatte fizik dvdsinide almalımıyım . hatta sizce bu kitap iyimidir yaz için 10.sınıfım .

yav kardeşim 10 sınıfsın hayatına bak ne ygs si ne sınavı ya.11 ortalarında hatta yazında bile baslasan yeter ne yapmaya çalışıyorsunuz?

hedefim ilk 1000 ama galiba şimdiden kendimi sıkmadan başlasam iyi olacak boşlamaya gelmez bu işler zaman çabuk geçer..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yahu Ahmet Nuri Akay al bu yaşta fiziği iyi öğren. Sonrasında soru çözümü abanırsın netten videolu. Tesla gibi adamsın, önemli olan ilk 1000'e, 10'a girmek değil işin özünü öğrenmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

quote:

Yahu Ahmet Nuri Akay al bu yaşta fiziği iyi öğren. Sonrasında soru çözümü abanırsın netten videolu. Tesla gibi adamsın, önemli olan ilk 1000'e, 10'a girmek değil işin özünü öğrenmek.

Evet mantıklı söylüyorsun .
    Forumda tekinay - az zaman çok iş
    ahmet nuri akay -daha çok zman - daha çok iş diye görmüştüm.
    bencede şimdiden sindirerek öğrenmek daha iyi olur 19tl aylık heralde biraz pahalı sanki ve seneye gideceğim dersanede sınıf belirleme sınavında ilk sınıfa girmek istiyorum.

• quote:

quote:

quote:

bencede şimdiden sindirerek öğrenmek daha iyi olur 19tl aylık heralde biraz pahalı sanki ve seneye gideceğim dersanede sınıf belirleme sınavında ilk sınıfa girmek istiyorum.

Nette videolarını ücretsiz bulabilirsin, korsan olur ama alır izlersin. Baktın beğendin misal gidersin 1 aylığına ücretli alırsın içinde milletin emeğini çaldım gibi düşünce de olmaz. Ancak şimdi sana şöyle söyleyeyim bak. Bir konuyu tekrar tekrar dinlemek sıkar. Misal ben oturup şuan bir matematik konusunun konu anlatımını dinlesem sıkıntıdan patlarım. Yani demem o ki önce tekinay dinlerim sonra nuri akay dinlerim sonra başka hocadan dinlerim olayı pek de işlemiyor. Ha seni bilmem tabi tarzın farklıdır o ayrı konu. O değil de dershanede belirleme sınavının 1 tanesine girip diğerine girmeyip sondan bir önceki sınıfta olduğum aklıma geldi. Son sınıf değil bir önceki daha kötü neden çünkü son sınıfta yine girmeyip oraya düşen zeki arkadaşlar bulmak mümkün, orada ise değil idi. Laylaylom gırgır hani birazını yaktı yani sürecin. 10. sınıftasın bak ilk sınıfa girme de diyelim ilk 5 e gir fark etmez ilk haftalar zaten yükselirsin hiç sıkıntı yok. Ha yükselmesen bile fark etmez o kadar yahu. Belirleme sınavın ne aradır bilmiyorum ama ben senin yerinde olsam Ahmet Nuri Akay'a başlarım yavaş yavaş işi götürürüm. Anladığım yerleri, mantıkları not alırım. Tekrar tekrar konu anlatımına bakmak zaman kaybı olur. Önemli olan anlamak, bilim adamı olmak yoksa 7/24 sorulara aban ilk bilmemkaça gir derece yap hiç önemi yok bunların. Bak Türkiye'ye kaç tane nobel ödülü çıktı? Hep eğitim sistemi ezbere koşuyor, bilim üzerine gidilmiyor ha seni de anlıyorum iyi ünilerde daha çok bilim yapılıyor. Ancak sana garantisini veriyorum eğer kapasiten varsa son sene bile çalışır kazanırsın iyi bir üniversite. Ancak temelini şimdiden sağlam tut derim ben. Bana göre boş işler geliyor, ygs-lys ye çok çalışmışım da 1. olmuşum sonra iyi bir üniversite bitirip işe girmişim sonra orada iyi maaş almışım ömrümü bitirmişim gibisinden.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nette videolarını ücretsiz bulabilirsin, korsan olur ama alır izlersin. Baktın beğendin misal gidersin 1 aylığına ücretli alırsın içinde milletin emeğini çaldım gibi düşünce de olmaz. Ancak şimdi sana şöyle söyleyeyim bak. Bir konuyu tekrar tekrar dinlemek sıkar. Misal ben oturup şuan bir matematik konusunun konu anlatımını dinlesem sıkıntıdan patlarım. Yani demem o ki önce tekinay dinlerim sonra nuri akay dinlerim sonra başka hocadan dinlerim olayı pek de işlemiyor. Ha seni bilmem tabi tarzın farklıdır o ayrı konu. O değil de dershanede belirleme sınavının 1 tanesine girip diğerine girmeyip sondan bir önceki sınıfta olduğum aklıma geldi. Son sınıf değil bir önceki daha kötü neden çünkü son sınıfta yine girmeyip oraya düşen zeki arkadaşlar bulmak mümkün, orada ise değil idi. Laylaylom gırgır hani birazını yaktı yani sürecin. 10. sınıftasın bak ilk sınıfa girme de diyelim ilk 5 e gir fark etmez ilk haftalar zaten yükselirsin hiç sıkıntı yok. Ha yükselmesen bile fark etmez o kadar yahu. Belirleme sınavın ne aradır bilmiyorum ama ben senin yerinde olsam Ahmet Nuri Akay'a başlarım yavaş yavaş işi götürürüm. Anladığım yerleri, mantıkları not alırım. Tekrar tekrar konu anlatımına bakmak zaman kaybı olur. Önemli olan anlamak, bilim adamı olmak yoksa 7/24 sorulara aban ilk bilmemkaça gir derece yap hiç önemi yok bunların. Bak Türkiye'ye kaç tane nobel ödülü çıktı? Hep eğitim sistemi ezbere koşuyor, bilim üzerine gidilmiyor ha seni de anlıyorum iyi ünilerde daha çok bilim yapılıyor. Ancak sana garantisini veriyorum eğer kapasiten varsa son sene bile çalışır kazanırsın iyi bir üniversite. Ancak temelini şimdiden sağlam tut derim ben. Bana göre boş işler geliyor, ygs-lys ye çok çalışmışım da 1. olmuşum sonra iyi bir üniversite bitirip işe girmişim sonra orada iyi maaş almışım ömrümü bitirmişim gibisinden.

Sonuna kadar hak verdim sana , evet bay bir vaktik var ama zaman çabuk geciyor erken kalkan yol olır hesabiyla gidiyorum .
    Bende sen gibi bir daha konu anlatimi yapamiyorum bu yuzden bir kere yapisimda tam yapmak istiyorum kapasitemin oldugunu veya olmadigini bilmyorum ama bugun matematik vardi ve trigonometride hic bir sey bilmiyordum ama hic birsey cunku hoca ders anlatirken ben kaytarma pesindeydim sinavlarimiz zor olmasina ragmen 100 almayi basardim . Belki tek 100 benim bilemiycem ama yani sonuc olarak ben tekinayin dvdli soru bankasini alayim elimde yazin hoca olmiyacagi ve sorularimi soramayacagim icin dursun bu arada akay ile akayim ben :)

• birincisi 10. sınıfta çalışmak gereksiz 11'de başlarsın. Zaten ygs'nin fizik müfredatının önemli kısmı bu sene.

ikincisi şu imzanı düzelt valla her görüşümde deli oluyorum. ingilizce bilmemeni anlayışla karşılıyorum ama iimzana koyarken insan bi bakar doğru mu yanlış mı diye.
  • Şu daha 10. sınıfsın çalışma laflarını bırakın lütfen. Bunun yerine temelin yoksa çalışma laflarını koyun :) Biz temelimiz olmadığı için çalışıyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

birincisi 10. sınıfta çalışmak gereksiz 11'de başlarsın. Zaten ygs'nin fizik müfredatının önemli kısmı bu sene.

ikincisi şu imzanı düzelt valla her görüşümde deli oluyorum. ingilizce bilmemeni anlayışla karşılıyorum ama iimzana koyarken insan bi bakar doğru mu yanlış mı diye.

Yarin bir bak imzama :)

• quote:

quote:

ben 11.sınıfım yaz için ahmet nuri akay 19tl/ay alsam iyi etmiş olur muyum !?

• quote:

Orijinalden alıntı: %95

quote:

quote:

ben 11.sınıfım yaz için ahmet nuri akay 19tl/ay alsam iyi etmiş olur muyum !?

Abi bu iş, işi öğrenmek isteyip istemediğine, hedefine falan da bağlı. Ancak ben konuyu öğrenmek için o adamın harbiden iyi olduğunu düşünüyorum. Alırsın günde 1 konu şeklinde gidersin. 3 ay boyunca para vermek istemezsen indirirsin bir şekilde videolarını. Ben misal şu an 11. sınıf olsam ne yaparım onu diyeyim sana. İlk olarak bir Türkçe bir Sosyal kitabı böyle konu anlatımlı arkasında da güzel testleri olacak. Her hafta 1 Türkçe 1 Sosyal konusu bitirip arkasındaki testleri çözerim. Sözel dersler ezbere dayalı olduğundan uzun süreçte sürekli tekrar ile öğrenilmeli. Sonracığıma da yazın başını fizik & matematik yoğun programı yaparım. 12. sınıf da dahil olmak üzre bütün konuları bitiririm. Bu şekilde bir sürekçe yaz sonuna kadar gelirsin sanırım. Onun dışında eğer geometrim zayıfsa bayramaltun yardımıyla yaz sonunda ona kasarım. Yaz sonunda benim geometri, matematik, fizikten konu eksiğim kalmamış olur. Sonra kimya ve biyolojiyi ygs ye kadar olan sürece yayarım. Bu arada da Türkçe ve Sosyal devam ediyor eğer bittiyse tekrar ediliyor. Bu arada da matematik fizikten ygs konularına ağırlık vererek giderim. Zaten dershane de sürece yardım edecektir. Ygs sonunda benim pek de bir eksiğim kalmaz. Denemeler üzerinden işi yürütürüm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

birincisi 10. sınıfta çalışmak gereksiz 11'de başlarsın. Zaten ygs'nin fizik müfredatının önemli kısmı bu sene.

Yarin bir bak imzama :)

güzel olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.