Şimdi Ara

Sipariş Verdiğim Kitaplar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süre tavsiye istemiştim sizden YGS için. Şimdilik Matematik, Fizik ve Geometriyi Halledecem demiştim. Sipariş ettiğim kitaplar şunlar,

Güvender %100 YGS Matematik Soru Bankası
    Güvender Yayınları - %100 YGS Matematik Konu Anlatımlı Seti (3 Kitap-DVD Hediyeli)
    Maltepe Yayınları YGS-LYS Fizik Konu Anlatımlı 2012
    Sıradışı Analiz Yayınları YGS Fizik Tamamı Çözümlü - Konu Özetli Soru Bankası Yeni MüfredatSıradışı Analiz Yayınları YGS Geometri Tamamı Çözümlü - Konu Özetli Soru Bankası

Seçimlerim iyimidir?

• Siradisi analiz geometri cozumlu kitapi alma bak geometri icin kolay orta zor diye git.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıradışı analiz geometri biraz kolay ama öğretici
    sıradışı analizin fizik çözümlü soru bankası nasıl bende almayı düşünüyorum
  • O kadar araştırıp almışın hayırlı olsun daha ne diyelim:D
  • Sana bi tavsiye fem soru bankası al mat1 için.Güvenderin sadece o setiyle olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasva58

Arkadaşlar uzun süre tavsiye istemiştim sizden YGS için. Şimdilik Matematik, Fizik ve Geometriyi Halledecem demiştim. Sipariş ettiğim kitaplar şunlar,

Güvender Yayınları - %100 YGS Matematik Konu Anlatımlı Seti (3 Kitap-DVD Hediyeli)
    Sıradışı Analiz Yayınları YGS Fizik Tamamı Çözümlü - Konu Özetli Soru Bankası Yeni MüfredatSıradışı Analiz Yayınları YGS Geometri Tamamı Çözümlü - Konu Özetli Soru Bankası

Seçimlerim iyimidir?

YGS için bu kitapları kullanmıştım.Kesinlikle alman gereken kitaplr bunlar sadece o kadarını söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: blake.

Siradisi analiz geometri cozumlu kitapi alma bak geometri icin kolay orta zor diye git.

Hocam sırf sitede ucuz diye aldım onuda. Yoksa geometri kaynağı bulamadım. Tabi sadece sıradışı analizle halletmicem geometriyi. Bunlardan sonra başka kaynaklarada yönelicem.

quote:

Orijinalden alıntı: Hayatın Anlamı

sıradışı analiz geometri biraz kolay ama öğretici
    sıradışı analizin fizik çözümlü soru bankası nasıl bende almayı düşünüyorum

Kolay olması benim işime gelir hocam, kolaydan zora doğru gitmek istiyorum. Fiziğe bakıp cevap atarım sana. Yarın yada öbürgün kitaplar gelir.

quote:

Orijinalden alıntı: GOKBAR

O kadar araştırıp almışın hayırlı olsun daha ne diyelim:D

Eyvallah kardeşim.

quote:

Orijinalden alıntı: Ulas.

Sana bi tavsiye fem soru bankası al mat1 için.Güvenderin sadece o setiyle olmuyor.

Hocam sadece bu kitaplarla kalmıcam. Bunlardan sonra birde fem simetri ve dediğin konu bankasını alıp YGS matematiği bitirmeyi planlıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

quote:

Orijinalden alıntı: Kasva58

Arkadaşlar uzun süre tavsiye istemiştim sizden YGS için. Şimdilik Matematik, Fizik ve Geometriyi Halledecem demiştim. Sipariş ettiğim kitaplar şunlar,

Seçimlerim iyimidir?

YGS için bu kitapları kullanmıştım.Kesinlikle alman gereken kitaplr bunlar sadece o kadarını söylüyorum.

Eyvallah hocam, artık yavaştan başlamak gerek YGS ye. İnşallah bunların dışında YGS kimya ve biyoloji yide Ekim'e kadar bitirebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ànkébùt -- 9 Mayıs 2012; 0:39:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sipariş hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.