Şimdi Ara

Sipariş Listem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Silmarillion
    Açlık Oyunları serisi
    Hobbit

okuduğum kitapların devamı olarak aldım. Fakülteler başlayana kadar bitirmeyi düşünüyorum bu kitapları. Sorunlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorunlarımızı mı bekliyorsun? Ya da sorularımızı mı bekliyorsun? Ne gibi sorun? Ne gibi soru? Senin bize sorman gerekmiyor mu?
  • Sorun değil sorudur o :'( . Yani ilk kitaplarını okumayıp merak edenlere yardımcı olmak isredim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

Sorun değil sorudur o :'( . Yani ilk kitaplarını okumayıp merak edenlere yardımcı olmak isredim

Metro 2033 çevirisi için kötü yorumlar var, okunmayacak kadar berbat diyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

quote:

Sorun değil sorudur o :'( . Yani ilk kitaplarını okumayıp merak edenlere yardımcı olmak isredim

Metro 2033 çevirisi için kötü yorumlar var, okunmayacak kadar berbat diyorlar?

diyenler akşam karanlık koridordan tuvalete gitmeye korkmuşlar , ondan öyle diyorlardır.

çevirisi çok akıcı , fakat bazı noktalarında harf hataları var. Mesela şöyle ----izin verdim---- yerine ----- izin vedim---- yazmışlar. böyle harf hataları var
  • bende hobbiti merak ediyorum bi açıklamasını yapsan
  • quote:

Metro 2034
    Silmarillion
    Açlık Oyunları serisi
    Hobbit

okuduğum kitapların devamı olarak aldım. Fakülteler başlayana kadar bitirmeyi düşünüyorum bu kitapları. Sorunlarınızı bekliyorum

Açlık oyunları çok klişe ve sana hiç bir şey katmaz Metro 2033 de öyle.Bence bu kitaplar yerine gerçek olayları ele alan sana bişeyler katabilecek kitaplar al.listendeki kitapların hepsi fantastik kitaplar

Uçurtma avcısı
    Bin muhteşem güneş
    Hayvan Çiftliği
    Gazap Üzümleri
    Leyla
    Simyacı

o 6 kitap yerine bu 6 kitap senin için daha yararlı olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sipariş hakkında
    11 yıl önce açıldı
    tercih listem nasıl ssli
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oheleme

quote:

Metro 2034
    Silmarillion
    Açlık Oyunları serisi
    Hobbit

Açlık oyunları çok klişe ve sana hiç bir şey katmaz Metro 2033 de öyle.Bence bu kitaplar yerine gerçek olayları ele alan sana bişeyler katabilecek kitaplar al.listendeki kitapların hepsi fantastik kitaplar

Uçurtma avcısı
    Bin muhteşem güneş
    Hayvan Çiftliği
    Gazap Üzümleri
    Leyla
    Simyacı

o 6 kitap yerine bu 6 kitap senin için daha yararlı olur

ben olaya yaş açısından bakıyorum. ben henüz 18 yaşındayım ve fakülteye bu sene başliycam. okusam klasikleri veya akımların öncü kitaplarını da okur zevk alırım. fakat dostoyevski , tolstoy , gogol vs. yazarların asıl anlatmak istediklerini anlayabilecek yaş 18 değil bunun bilincindeyim. klasikler hayatta daha çok şey görmüş , belirli bir olgunluk geçirmiş insanların okuması gereken kitaplar . senin önerdiğin kitaplar da klasik değil farkındayım ama şu anda bana en çok zevk veren ve okuma alışkanlığımı pekiştiren kitaplar bunlar , o yüzden bunları tercih ettim.

ama tavsiye ve yorumun için çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.