Bildirim
Sipariş Listem

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sorunlarımızı mı bekliyorsun? Ya da sorularımızı mı bekliyorsun? Ne gibi sorun? Ne gibi soru? Senin bize sorman gerekmiyor mu? -
Sorun değil sorudur o :'( . Yani ilk kitaplarını okumayıp merak edenlere yardımcı olmak isredim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady
Sorun değil sorudur o :'( . Yani ilk kitaplarını okumayıp merak edenlere yardımcı olmak isredim
Metro 2033 çevirisi için kötü yorumlar var, okunmayacak kadar berbat diyorlar? -
quote:
Orijinalden alıntı: iztuzu
quote:
Metro 2033 çevirisi için kötü yorumlar var, okunmayacak kadar berbat diyorlar?
diyenler akşam karanlık koridordan tuvalete gitmeye korkmuşlar , ondan öyle diyorlardır.
çevirisi çok akıcı , fakat bazı noktalarında harf hataları var. Mesela şöyle ----izin verdim---- yerine ----- izin vedim---- yazmışlar. böyle harf hataları var -
bende hobbiti merak ediyorum bi açıklamasını yapsan -
quote:
Metro 2034
Silmarillion
Açlık Oyunları serisi
Hobbit
okuduğum kitapların devamı olarak aldım. Fakülteler başlayana kadar bitirmeyi düşünüyorum bu kitapları. Sorunlarınızı bekliyorum
Açlık oyunları çok klişe ve sana hiç bir şey katmazMetro 2033 de öyle.Bence bu kitaplar yerine gerçek olayları ele alan sana bişeyler katabilecek kitaplar al.listendeki kitapların hepsi fantastik kitaplar
Uçurtma avcısı
Bin muhteşem güneş
Hayvan Çiftliği
Gazap Üzümleri
Leyla
Simyacı
o 6 kitap yerine bu 6 kitap senin için daha yararlı olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: oheleme
quote:
Metro 2034
Silmarillion
Açlık Oyunları serisi
Hobbit
okuduğum kitapların devamı olarak aldım. Fakülteler başlayana kadar bitirmeyi düşünüyorum bu kitapları. Sorunlarınızı bekliyorum
Açlık oyunları çok klişe ve sana hiç bir şey katmazMetro 2033 de öyle.Bence bu kitaplar yerine gerçek olayları ele alan sana bişeyler katabilecek kitaplar al.listendeki kitapların hepsi fantastik kitaplar
Uçurtma avcısı
Bin muhteşem güneş
Hayvan Çiftliği
Gazap Üzümleri
Leyla
Simyacı
o 6 kitap yerine bu 6 kitap senin için daha yararlı olur
ben olaya yaş açısından bakıyorum. ben henüz 18 yaşındayım ve fakülteye bu sene başliycam. okusam klasikleri veya akımların öncü kitaplarını da okur zevk alırım. fakat dostoyevski , tolstoy , gogol vs. yazarların asıl anlatmak istediklerini anlayabilecek yaş 18 değil bunun bilincindeyim. klasikler hayatta daha çok şey görmüş , belirli bir olgunluk geçirmiş insanların okuması gereken kitaplar . senin önerdiğin kitaplar da klasik değil farkındayım ama şu anda bana en çok zevk veren ve okuma alışkanlığımı pekiştiren kitaplar bunlar , o yüzden bunları tercih ettim.
ama tavsiye ve yorumun için çok teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X