Arkadaşlar aldığınız kullandığınız tavsiye ettiğiniz,etmediğiniz,fiyatlarıda dahil olmak üzere SIP AYGITLARINI buradan tekip edelim inş.Hem almak isteyen arkadaşlara da yol gösterilmiş olur.Ben nasipse wireless SIP özelliği olan bir modem sipariş verdim.Kanada postası çok ağır işliyormuş.oradan gelecek atlantik denizlerini gemiyle aşıp gelecekmiş Bu arada SIP servisi veren avantajlı voip servislerini ve değişik aygıtlara ait konfirigasyonlarıda burada yazalım.
Linksys için SIP voip ayarları
GRANDSTREAM İÇİN SIP AYARI
SIMENS WIRELESS MODEM SIP AYARLARI
quote:
Orjinalden alıntı: atorbaci
Arkadaşlar aldığınız kullandığınız tavsiye ettiğiniz,etmediğiniz,fiyatlarıda dahil olmak üzere SIP AYGITLARINI buradan tekip edelim inş.Hem almak isteyen arkadaşlara da yol gösterilmiş olur.Ben nasipse wireless SIP özelliği olan bir modem sipariş verdim.Kanada postası çok ağır işliyormuş.oradan gelecek atlantik denizlerini gemiyle aşıp gelecekmiş Bu arada SIP servisi veren avantajlı voip servislerini ve değişik aygıtlara ait konfirigasyonlarıda burada yazalım.
Bu modemler ile kullanılabilicek Türkiye için en uygun SIP tarifesi hangi servis olabilir bu konuda da bilgiler paylaşılsın.
evet şu an en uygunu lowratevoip sanırım.voipraider ise sip de 0,04 olmasına rağmen pc üzerinden ya da direk call da free olmasından dolayı ister istemez insanı ikileme düşürüyor.bu arada arkadaşlar voipraider dolardan çalışıyor.diğerleri eurodan.
arkadaşlar eğer sip destekleyen wireless destekli telefon almak istiyorsanız yeni aldım kullanıyorum HP IPAQ 514 modelini tavsiye ederim.Buna aslında telefon demek haksılık olur.içinde windows mobile 6 var.şarjı da çok gidiyor.ben daha önceden nokia e65 almak istemiştim hem bir telefona çok para vermem hem de şarjı yetmiyorsa işime yaramaz diye düşünüp vazgeçmiştim. HP IPAQ 514 aynı telefon ebatında ama bilgisayar.fiyatımı ilk çıkınca 750-800 fiyatı olan bu ürün şu an 400 YTL civarı.kaçırmayın derim.internete wirelessten girmek gerçektende keyifli.
sip ayarlarını yapmak çok kolay cd sinde bir yazılım var onu kurmak gerekiyor.