Şimdi Ara

sinyal mesafesi uzun wirelees modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HERKESE SELAM.
    arkadaşlar baktım ama bu konuda bişi göremedim eğer konuyu yanlış bölüme yada aynı konudan ikinci kez açmışsam özür dilerim.
    Arkadaşlar wireless modem almak istiyorum ve komşumla kullanacağım. modemi 1. kata koyacağız ve aynı zamanda 3. kattada kullanacağız. 3. kattaki kullanıcının (yani ben) sorun yaşamaması için ne yapmalıyım. tavsiye edebileceğiniz uzun mesafe kullanımında sorun çıkarmayacak modem hangisidir? telekomun hediye ettiği airties rt-205 modeli sizce işimizi görürmü? (iki kullanıcıda notebook)
    Tavsiyelerinizi Bekliyorum...
    Şimdiden Teşekkürler.



  • Benim arkadasta bu modemden kullaniyor.Arada hatta modemin tam onunde kocaman bir apartman var dusuk seviyede olsa da baglanabiliyorum.Siz ayni apartmanda olacaksiniz arada 1 kat olacak arkadas modemin antenlerini 180derece yatirirsa sinyaller sana da guzel gelir ;)
  • Bircok modem sinyal ulasim mesafesi konusunda atip tutar kagit uzerinde, acik alan 400, kapali alan 100 metredir genelde. Ancak modemim guclu cikis vermesi sorun degildir. Ornegin D-link in 2100AP erisim noktasi,1W a kadar sinyal basabilmekte, Bu cihaza yuksek kazancli bir de anten eklendimi gayet genis bir kapsama alani saglanir, ancak asil sorun istemci tarafinda kullanilan cihazlarin sinyal guclerinin yetersiz olmasindan oturu erisim noktasinin istemciden gelen sinyali alamamasi. istemci full sinyal gormesine karsin baglanmaya calistiginizda sinyal seviyenizin 1 e dustugunu gorursunuz bu durumlarda. Bunun icin en iyi yontem sanirim PCI bir kart alip yuksek kanacli masa ustu anten kullanmak, veya USB wi-fi adaptorleriden bir adet edinip bunu bildigimiz canak antenlerin odak merkezine (LNB nin monte edildigi yer) yerlestirip anteni uygun tarafa yonlendirerek. Ikinci cozum daha uygun ve eglencelidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.