Şimdi Ara

Sınırsıza geçtim mi acaba ki ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kullanmakta olduğunuz 18****1** ADSL nolu hattınıza ait 61 TL'lik Temmuz faturanızın son ödeme tarihi geçmiştir.

Faturanızı kredi kartınızla; web sitemizden ya da 444 0 375'den ödeyebilir, dilerseniz otomatik ödeme talimatı da verebilirsiniz.

Ödeme yaptıysanız lütfen bu e-postayı dikkate almayınız.

Arkadaşlar 2 hafta önce filan hatta 1.5 hafta önce filan veya 1 hafta önce filan sınırsıza geçmiştik, 1 ay sonra geçiyor ya, şimdi bu sınırsıza mı geçti mail yeni geldi, artık istediğim kadar downloadyapabilirmiyim?

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

Sende soru çok bağlantı yok bağlanana dek sana cevap cevap yok

Arkadaşım amacın ney, yazdığından birşey anlamadım ben zaten bağlanığım internete bağlanık olmasam nasıl yazayım :S bukadar cahil olmayın yav

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • sınırsıza geçtim mi diom sen internete bağlanmadın diyon ya

Orijinalden alıntı: Plunder

Sende soru çok bağlantı yok bağlanana dek sana cevap cevap yok

sınırsız uzaklaştır kendini
    Samsung T260HD
  • geçtin geçtin..1 ay sonra geçme falan yok..geçtiğin gün traifen değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 5 Ağustos 2009; 22:37:49 >

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.