Emeğe Saygısızlık Yapmış Gibi Olmayayım Ama:::::::::: ---------------------------------<Linkin Cıvatası Eksik Yani Kırık&Bozuk>--------------------------------
quote:Orjinalden alıntı: Tugye yardım... Emeğe Saygısızlık Yapmış Gibi Olmayayım Ama:::::::::: ---------------------------------<Linkin Cıvatası Eksik Yani Kırık&Bozuk>-------------------------------- çalışıyoru ama yinede linki değiştirdim...
quote:Orjinalden alıntı: Tugye yardım... Emeğe Saygısızlık Yapmış Gibi Olmayayım Ama:::::::::: ---------------------------------<Linkin Cıvatası Eksik Yani Kırık&Bozuk>--------------------------------
quote:Orjinalden alıntı: bigjackal NOD 32 BENDE TRUVA ATI UYARISI VERDİ VİRÜS GÖRE BİLİYOR BAZI PROGRAMLAR.
80 Kere pencereyi açıp kapayarak titreşim yollamak,,,:( kusura bakmayın ama akıl işi değil. Saygılarım ile... quote:Orjinalden alıntı: HellLord_gs Buna gerek yok ! Konuşma Pencerisini Acın titreşim yollayın kapatın ardından hemen ine acın konuşma penceresini yeniden yollayın Bunlara gerek yok
quote:Orjinalden alıntı: ares_turk Bunların hiç birine gerek yok durumunuzu meşgul yaparsanız sınırsız sayıda titreşim gönderirsiniz denedim olmadı...
quote:Orjinalden alıntı: ares_turk Bunların hiç birine gerek yok durumunuzu meşgul yaparsanız sınırsız sayıda titreşim gönderirsiniz Bildiğim kadarıyla o MSN Messenger 7.0 mı 7.5 mi o versiyonda oluyor.