Şimdi Ara

Sınırsız Kır Pidesi + Sınırsız Kola = 8 TL (İSTANBUL/KÜÇÜKYALI) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
5.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mtasova

quote:

Orijinalden alıntı: sledgehammerXX

Arkadaşlar bu tarz ucuza kır pidesi satan yerlerde kıymanın içinde sakatat riski çok yüksek tavsiyem patatesli peynirli falan yiyin. sonra ucuza yemek yiyim derken biton hastane masrafı çekmeyin

Keşke kıymaya sakatat katsa ne varki bunda
    Brnim açımdan en ufak sorun yok kaldıki rn güzel böreğin eski usul sarıyer böreğinin içerisinde tat veren nedir bilirmisimiz??? "Baş eti" dir
    Şuanda kıyma 25 liralar civarına bulunuyor ama en kötü sakatat kilo olarak kıymadan daha pahalı
    Sakatat değil ama soğan oranı çok yüksek olabilir kendi açımdan bol soğanlı olacağına full sakatat dolu olsun derim

et işleriyle uğraşan bi arkadaşımın dediğine göre ucuza kıymalı börek veren yerlerin neredeyse tamamı kıymaya inek memesi karıştırıyormuş

• Entresan mcdonalds burgerking te bile kola sinirsiz degil 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • güzel kampanya ama kola'yı bardakla vermiyorsa kutu kola falan veriyorsa fena zarar eder.3-4 kutu kolayı içecek kişiler var sonuçta ama 2.5 litre'den doldurursa 1 litreyi içsekte dokunmaz mekan sahibine.ben şahsen 3 porsiyon börek ve 3 kola'yı götürüm rahat, buranın fiyatları ile 18 lira yapar.3 porsiyon börek 12 lira içecek bedava olmuş oluyor.1 ayranlada 3 porsiyon böreği yiyebilirsin o zaman 13.5 lira yapar.
  • Bir adam yese yese işin çılkını çıkarmadığı sürece 4 tane yer iki bardakta kolasını içer. Söyledikleri kampanya fiyatına gelmiş olur, hem adam doyar hem mekan sahibil daha çok satış yapmış olur iki taraf içinde tertemiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaklardan Gelen

İlk uçakla ordayim

nick- yorum uyumu
  • Kola nedir yahu? Börek ve pidenin yanında ya ayran ya da çay gider.
  • Devam ediyor mu?

• Gecen gun gittim 32 tane jir pidesi yedim adam tip tip bakiyor cekindim yemeğe cocuk geldi devam mi abi dedi devam dedim sonra pateon geldi stok tukendi dedi madem kampanya yapıyorsun adam gibi yapin

• Konu sicak firsatlarda acilmis esnafin vay haline poset ve canta ile gelenleri kampanyaya dahil etmesinler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Küçükyalı' dan bayağı kişi varmış...

Göztepe' deki Kastamonu kır pidesi ustune tanımam ama yolum arada geçiyor oradan bir deneyelim bakalım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

Gecen gun gittim 32 tane jir pidesi yedim adam tip tip bakiyor cekindim yemeğe cocuk geldi devam mi abi dedi devam dedim sonra pateon geldi stok tukendi dedi madem kampanya yapıyorsun adam gibi yapin

Salladigin ne kadarda belli :-)

• Bu arada afiş hala duruyor. Kampanya devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: esb2011

Bu arada afiş hala duruyor. Kampanya devam ediyor

"DH Team kamyona doluştu geliyor" deseydin adama...
  • Askerligim aklima geldi. Acemi birligim kucukyalidaydi.

• Önce görmemiştim, evimin yakınında bir uğramak lazım eğer böreği iyiyse güzel fırsat. Bu arada 10 lira verip hepsinden yiyemiyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

Gecen gun gittim 32 tane jir pidesi yedim adam tip tip bakiyor cekindim yemeğe cocuk geldi devam mi abi dedi devam dedim sonra pateon geldi stok tukendi dedi madem kampanya yapıyorsun adam gibi yapin

çüşşşş çüüşşşş çüşünüz hocam çüş.
  • Şurası bana yakın değilki vallahi akşam işten sonra aç karna gidip karnımı güzelce doyurayım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.